pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ναι αλλά ποιόν θα ζητήσεις να διαγράψουν, τον πρινς ή τον μπαρόκ
σε αγαπαμε τυπε πες μας τον πονο σου
Ναι αλλά ποιόν θα ζητήσεις να διαγράψουν, τον πρινς ή τον μπαρόκ
τύπε ο μπαρόκ είναι το παιδί σου,το σπλάχνο σου!Ναι αλλά ποιόν θα ζητήσεις να διαγράψουν, τον πρινς ή τον μπαρόκ;
Είμαι ο πνευματικός πατέρας του.τύπε ο μπαρόκ είναι το παιδί σου,το σπλάχνο σου!
Ήθελα να σου απαντήσω σαν πρινς αλλά έχει μείνει από μπαταρία το τάμπλετ.σε αγαπαμε τυπε πες μας τον πονο σου
και εγώ ήθελα να σου απαντησω σαν πρινς αλλά έφυγες!Είμαι ο πνευματικός πατέρας του.![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήθελα να σου απαντήσω σαν πρινς αλλά έχει μείνει από μπαταρία το τάμπλετ.![]()
Όταν το φορτίσω θα σας γαμήσω.και εγώ ήθελα να σου απαντησω σαν πρινς αλλά έφυγες!
τράβα μέχρι την Ιαλυσό να πάρεις μάτι καμια τουρίστρια και ξανά έλα όταν θα έχεις ξελαμπικάρει!Όταν το φορτίσω θα σας γαμήσω.
(δημώδες)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πχοιά είναι η Ιαλυσός; Πρόγραμμα,τιμούλες;τράβα μέχρι την Ιαλυσό να πάρεις μάτι καμια τουρίστρια και ξανά έλα όταν θα έχεις ξελαμπικάρει!
αν ηταν τσοντοσινεμα θα ηξερεςΠχοιά είναι η Ιαλυσός; Πρόγραμμα,τιμούλες;
Καλώς τα @@ μας τα δυο.αν ηταν τσοντοσινεμα θα ηξερες
μαλακιες σου λενε στα πμμα γιατί βρίζετε τον βλαρορκ;
ζει στη ρόδο , σε σπίτι του πεθερού που του δίνει και χαρτζηλίκι ....
και δουλεύει σε μαγαζί του πεθερού ... που το παίζει αφεντικό ....
και επειδή .... ρόδο δεν έχει πουτάνες το χειμώνα .... μόνο γίδια .... λέει ψέμματα ότι μένει στην ... κρητη
(που έχει πουτάνες)
και το παίζει πλούσιος ... επειδή έφερε ένα τουαρέγκ του 2003, μεταχειρισμένο από τη γερμανία το 2009 ....
έχει όμως και σκουτεράκι , όπως όλοι οι ροδίτες μπάρμεν ντιτζέη ... για να πηγαίνει στο κέντρο για καφέ !
(με χαρτζηλίκι από πεθερό) ....
στο κέντρο της ρόδου, μαγαζάτορας γνωστός του, του έδωσε την εισπραξη του μαγαζιού ....
και την έβαλε φωτογραφία εδώ μέσα .... για να επαληθεύσει ότι είναι λεφτά !!!!!!
για τον ίδιο σκοπό .... δείχνει την πισίνα και τη βάρκα του πεθερού
Υ.Γ
Αυτά μου έρχονται στα pm εμένα...
Μυνήματα αγαπης
ευγε ευγεπινω φρεντο εσπρεσσο μετριο μαυρη