pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
λεγε ρε αληθεια?
λεγε ρε αληθεια?
λεγε ρε αληθεια?
τι ντολμας ειναι? γιατι με το λαχανο δεν τους τρωωΡε ντολμά!!!
Μού έχουν βρίσει μάνα, πατέρα, σπίτι κλπ, καμιά 30ριά άτομα.
Έχεις δει να έχω πατήσει ποτέ το ρουφιανόκουμπο;
ησουνα απολυτος γι αυτο το πιστεψαΡε ντολμά!!!
Φίλτατε,για εμένα όποιος βρίζει μανάδες,πατεράδες,οικογένειες και τα συναφή είναι ανανδρος,θρασυτατος και δεν υφίσταται θέση εδώ μέσα αλλά και πουθενά.Ρε ντολμά!!!
μονο για εσενα ρε πουσυ το εχουν λιωσει το ρουφιανοκουμπο τα κωλοπαιδαησουνα απολυτος γι αυτο το πιστεψα
Όχι σε αυτό το site. Αλλά δεν έχω αμφιβολία ότι κι εδώ θα έχει συμβεί.Σε θέμα γενικού ενδιαφέροντος ή σε εκδιδόμενης για να το σπρώξει; Ας πούμε εγώ έκανα διαφήμιση στον Καλόγερο, πιστεύω να σκάσει κανα φράγκο και να μη μου βγει σκάρτη. Το 1ο είναι ψυχοπάθεια![]()
Ιδανικός για το ρόλο λοιπόν.Ναι.
Ο Βαλαβανίδης είναι. Πολύ ταλαντούχος, αλλά και πολύ καβαλοκαλάμης.
και περνουνε τα αρχιδια μου κλασσικαμονο για εσενα ρε πουσυ το εχουν λιωσει το ρουφιανοκουμπο τα κωλοπαιδα
Αν και είσαι συμπαθέστατη φιγούρα,ο Γιόντα που έχεις για άβαταρ από εμένα δεν εγκρίνεταιθα το ξαναπω και ας γινω κουραστικος ελεος με τους κλωνους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι ντολμας ειναι? γιατι με το λαχανο δεν τους τρωω
ενα απο αυτα τα καλοπαιδα εμφανιστηκε παλι ..... ας ελπισουμε να μην ξεφυγει το πραγμα και να τον μαζεψουν συντομα οι διαχειριστεςΦίλτατε,για εμένα όποιος βρίζει μανάδες,πατεράδες,οικογένειες και τα συναφή είναι ανανδρος,θρασυτατος και δεν υφίσταται θέση εδώ μέσα αλλά και πουθενά.
Θαρρώ ότι συμφωνείτε.
ρε μλκ αφου σε εχουν μπαναρει 2-3 φορες μην λες ξουριεςκαι περνουνε τα αρχιδια μου κλασσικα
![]()
Το πιο πιθανό. Με τόσες χιλιάδες μέλη θα έχει συμβεί κι εδώ και παραπάνω από 4 φορές. Εδώ συμβαίνει σε site με μερικές εκατοντάδες μέλη.Αυτο εχει γινει και στο μπου.
Μου εχουν σφυριξει 4 περιπτωσεις αρα θα ειναι και περισσοτερες.
![]()
ενας γλυκος γερακος ειναι μωρε ...που συγχρωνος στον κοσμο του σινεμα εμεινε σαν χαρακτηριστικη φιγουραΑν και είσαι συμπαθέστατη φιγούρα,ο Γιόντα που έχεις για άβαταρ από εμένα δεν εγκρίνεται
Που?Πότε εμφανίστηκε?ενα απο αυτα τα καλοπαιδα εμφανιστηκε παλι ..... ας ελπισουμε να μην ξεφυγει το πραγμα και να τον μαζεψουν συντομα οι διαχειριστες
ρε μλκ αφου σε εχουν μπαναρει 2-3 φορες μην λες ξουριες
μπα ειμαι πολυ υπιων τονων(ριο μαρε) ανθρωπος και δεν μου πανε τα ηγετικα προφιλ... απλος στρατιωτηςΠου?Πότε εμφανίστηκε?
Θα χαρώ πολύ αν βάλεις τον Αυτοκράτορα φωτο προφίλ.
Το πιο πιθανό. Με τόσες χιλιάδες μέλη θα έχει συμβεί κι εδώ και παραπάνω από 4 φορές. Εδώ συμβαίνει σε site με μερικές εκατοντάδες μέλη.
Ενα του Υπ.Πολιτισμου, περι Αρχαιας Αγγειογραφιας και Βυζαντινης Αγιογραφιας.Πλάκας Μέλαθρον;![]()
Και δεν του έφτανε ένα προφίλ; Τι φουκαράδες υπάρχουνε, ρε πστ μου...
Ναι αλλά ποιόν θα ζητήσεις να διαγράψουν, τον πρινς ή τον μπαρόκ;Χαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχα
Θα κάνω αναφορά για κλώνο πάει