The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Εγκρίνεται
Πρέπει να βρούμε και 2 γυναίκες ηθοποιούς
Πλακομουνούδες και ηθοποιοί ε;
Εγκρίνεται
Πρέπει να βρούμε και 2 γυναίκες ηθοποιούς
Και τα 2,γιατί όχι?Πλακομουνούδες και ηθοποιοί ε;
Γαμω τους τύπους είναι Κολωνακιώτης έχει γράψει και πολυ ωραία βιβλία
Ο τύπος την είχε πέσει πολυ διακριτικά βέβαια σε δικιά μου κύριος όχι λιγούρικαΤον γνωρίζω από τότε που υπήρχε το Ντόλτσε. Κατηγορία από μόνος του.
Και τα 2,γιατί όχι?
Στη δουλεια ειμαι πιο σοβαρος, εχασα την ευκαιρια της ζωης μου και δεν το καταλαβα ?Με τέτοια παροιμιώδη νευρικότητα και αγένεια, δεν βλέπω να προσλαμβάνεστε σύντομα![]()
Μαν, το σκέφτηκες καλά; Αν δεν φτάσει το μπάτζετ για υψηλά κασέ, θα σε βάλουμε να παίξεις ρόλο και θα αναγκαστείς να τη γαμήσεις.Άγιε λέτε η Ζωζώ Σαπουντζάκη να δεχθεί να υποδυθεί μια από τις 2 γκόμενες του Καλόγερου?
Είναι και στην κατάλληλη ηλικία.
Τυπε έτσι και δεν ήταν η Σαπουντζάκη δεν θα ήξερε από τους σημερινούς κανένας την πειραϊκή πατραϊκήΜαν, το σκέφτηκες καλά; Αν δεν φτάσει το μπάτζετ για υψηλά κασέ, θα σε βάλουμε να παίξεις ρόλο και θα αναγκαστείς να τη γαμήσεις.![]()
Ειχα γυρισει μαζι του και με τον Κωνσταντινο Τζουμα δυο σκηνες σε καποιο, ας πουμε ντοκυμαντερ.
Και τα 2,γιατί όχι?
Αυτός που σου έγραψα ήταν εριστικός. Άνευ λόγου κιόλας. Mάλωνε εύκολα και υποτιμούσε τη δουλειά των άλλων. Σε χομπιστικό site. Που στην τελική μπαίνεις για το κέφι σου και για να διαβάσεις πληροφορίες για το χόμπυ. Όχι για να ακούς πόσο κακός χομπίστας είσαι ή το πόσο μέτριο εξοπλισμό έχεις. Οπότε έπεφτε κράξιμο. Και έκανε δεύτερο προφίλ και τα έλεγε με τον εαυτό του και τα έχωνε σε όσους είχε κόντρα, είτε μονος του είτε συνήθως μαζί με το δεύτερο προφίλ του. Εγώ δε βλέπω το λόγο να το κάνει κάποιος αλλά δε σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο.
Θα ζητήσουν και στραπόν για τις στιγμές τους με τον Καλόγερο.Μαρίκα Κοτοπούλη και Μιράντα Μυράτ.
Οπωσδήποτε άνω των 75 γιατί είναι και γεροντολαγνο το ζαβό μας.Του περασμένου αιώνα, για να τις ξέρει και το ζαβό;
Το 1995 μετανάστευσα. Από κει και πέρα μόνο γαλλίδες ηθοποιούς θυμάμαι...Του περασμένου αιώνα, για να τις ξέρει και το ζαβό;
ποιος εκΑνε αναφορα ?
ο μπαροκ ητανε να ξερετε
Και δεν του έφτανε ένα προφίλ; Τι φουκαράδες υπάρχουνε, ρε πστ μου...ποιος εκΑνε αναφορα ?
ο μπαροκ ητανε να ξερετε