pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Έμαθα ποιος είναι ο πρινς
Ένας κλώνος
Ξέρετε όλοι ποιος είναι
Ένας κλώνος
Ξέρετε όλοι ποιος είναι
και ρομάντζο με επανασύνδεση!Με πάσα ειλικρίνεια Τντ, το έχω δει να συμβαίνει και όχι μόνον μία φορά. Η πιο ακραία περίπτωση είχε και καυγάδες με τον εαυτό του, για να μην μπορεί κανείς να το υποψιαστεί. Καρφώθηκε από μια πολύ μικρή λεπτομέρεια όταν πια είχε πείσει τους πάντες, πως μιλάνε δύο διαφορετικοί άνθρωποι.
σσσσσσσστΈμαθα ποιος είναι ο πρινς
Ένας κλώνος
Ξέρετε όλοι ποιος είναι
Έμαθα ποιος είναι ο πρινς
Ένας κλώνος
Ξέρετε όλοι ποιος είναι
στείλε να σου πω αν ειναι αλήθεια ή σε παραμυθιάσανε!Έμαθα ποιος είναι ο πρινς
Ένας κλώνος
Ξέρετε όλοι ποιος είναι
στείλε να σου πω αν ειναι αλήθεια ή σε παραμυθιάσανε!
Την αναπληρωματική γαμεί. Η βασική θα είναι σε άλλο επεισόδιο.Αν οι φαντασιώσεις του Καλόγερου γίνονταν τηλεοπτική παραγωγή,τον Ουάχαντ θα έπρεπε να τον υποδυθεί ο Πίου το μαύρο πιστόλι,μιας και ο Ουάχαντ γαμει την βασική του Καλόγερου καθώς εκείνη του τα πρήζει (αφού το "πιστόλι" του μεντορος ρίχνει άσφαιρα,συν τη μικροφαλλία).
Αυτός που σου έγραψα ήταν εριστικός. Άνευ λόγου κιόλας. Mάλωνε εύκολα και υποτιμούσε τη δουλειά των άλλων. Σε χομπιστικό site. Που στην τελική μπαίνεις για το κέφι σου και για να διαβάσεις πληροφορίες για το χόμπυ. Όχι για να ακούς πόσο κακός χομπίστας είσαι ή το πόσο μέτριο εξοπλισμό έχεις. Οπότε έπεφτε κράξιμο. Και έκανε δεύτερο προφίλ και τα έλεγε με τον εαυτό του και τα έχωνε σε όσους είχε κόντρα, είτε μονος του είτε συνήθως μαζί με το δεύτερο προφίλ του. Εγώ δε βλέπω το λόγο να το κάνει κάποιος αλλά δε σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο.Εισαι...
Γιατι να το κανει αυτος ομως καποιος αν εξαιρεσουμε το συνηθες τρολινγκ;
πρεπει να υπαρχει καποιος λογος.
απο ολα αυτα το βαφεως επιασε και αυτο σε υδροχρωμαΗ φαιά ουσία σας και μια λίρα, και του βαφέως το κτυπητήριον.
Ο Πίου δεν είναι μέσα για εμπορία κόκας;τον Ουάχαντ θα έπρεπε να τον υποδυθεί ο Πίου το μαύρο πιστόλι,
Δεν έχω ιδέα αλλά και να είναι,θα τον βγάλουμε έξωΟ Πίου δεν είναι μέσα για εμπορία κόκας;
Θα γράψεις καμμιά ιστορία στο άλλο νήμα; Έχω δώσει παραγγελία εδώ και μέρες.Για Σπύρο Μπιμπίλα στο ρόλο του Καλόγερου,τι λέτε?
Νίππλης έχει άκρες σοβαρές, ραοΠΑΟ έχει τον Πρόεδρα Βαγγέλα. Έχουμε σοβαρές ελπίδες να τα καταφέρουμε.Δεν έχω ιδέα αλλά και να είναι,θα τον βγάλουμε έξω
Και μόνο ο Τάκης να πει μια κουβέντα,καθαρίσαμε.Νίππλης έχει άκρες σοβαρές, ραοΠΑΟ έχει τον Πρόεδρα Βαγγέλα. Έχουμε σοβαρές ελπίδες να τα καταφέρουμε.
Ρε συ έχει κολλήσει το μυαλό μου. Πως τον έλεγαν εκείνον που έπαιζε στο "τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα"; Όχι ο Τζούμας, ο άλλος.Και μόνο ο Τάκης να πει μια κουβέντα,καθαρίσαμε.
Για Μπιμπίλα ως Καλόγερο συμφωνείς?
Για Σπύρο Μπιμπίλα στο ρόλο του Καλόγερου,τι λέτε?