Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
ΕγκρίνεταιΟ ρόλος απαιτεί πιο "αντρουά" κίναιδο. Προτείνω τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Πρέπει να βρούμε και 2 γυναίκες ηθοποιούς
ΕγκρίνεταιΟ ρόλος απαιτεί πιο "αντρουά" κίναιδο. Προτείνω τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Θα δώσουμε και σε σένα κανένα ρολάκι, μπας και τα καταφέρεις και γαμήσεις κι εσύ.Για Μπιμπίλα ως Καλόγερο συμφωνείς?
Ρε συ έχει κολλήσει το μυαλό μου. Πως τον έλεγαν εκείνον που έπαιζε στο "τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα"; Όχι ο Τζούμας, ο άλλος.
Ασχετο. Γιατι ολες οι κλαρινογκομενες εχουν φτιαξει την ιδια φατσα για να βγαλουν σελφι στο ινσταγκραμ;
Καλώς μας ήρθατε!
Όχι ο Νικολαϊδης. Ο ζουμπάκλας κοιλαράς, με το μουστακάκι αλά Πουαρό, τη ρομπ ντε σαμπρ και το δίχτυ στη φαλάκρα για να κρατάει μπριγιαντισμένες όσες τρίχες είχαν μείνει, στη διάρκεια του ύπνου.Νικολαΐδης.
Ψιλοατάλαντος.
πείτε και μένα!μέσα έπεσε ο βαγκον!!!
Όχι ο Νικολαϊδης. Ο ζουμπάκλας κοιλαράς, με το μουστακάκι αλά Πουαρό, τη ρομπ ντε σαμπρ και το δίχτυ στη φαλάκρα για να κρατάει μπριγιαντισμένες όσες τρίχες είχαν μείνει, στη διάρκεια του ύπνου.
Βαλαβανίδης νομίζω.
Ασχετο. Γιατι ολες οι κλαρινογκομενες εχουν φτιαξει την ιδια φατσα για να βγαλουν σελφι στο ινσταγκραμ;
όχι!δεν κάνει!στο φινάλε ο τελευταίος που θα μάθει θα είσαι εσύ!πείτε και μένα!
Τύπε στο ίσιαξα λίγο.Πρέπει να βρούμε και 2 γυναίκες
Ειχα γυρισει μαζι του και με τον Κωνσταντινο Τζουμα δυο σκηνες σε καποιο, ας πουμε ντοκυμαντερ. Πολυ ψωνισμενος σε αντιθεση με τον Τζουμα, που δινει αλλη εντυπωση αμα δεν τον ξερεις.Ναι.
Ο Βαλαβανίδης είναι. Πολύ ταλαντούχος, αλλά και πολύ καβαλοκαλάμης.
και γω θα σταματήσω να σε παίζω τότεόχι!δεν κάνει!στο φινάλε ο τελευταίος που θα μάθει θα είσαι εσύ!
Ειχα γυρισει μαζι του και με τον Κωνσταντινο Τζουμα δυο σκηνες σε καποιο, ας πουμε ντοκυμαντερ. Πολυ ψωνισμενος σε αντιθεση με τον Τζουμα, που δινει αλλη εντυπωση αμα δεν τον ξερεις.
Σε θέμα γενικού ενδιαφέροντος ή σε εκδιδόμενης για να το σπρώξει; Ας πούμε εγώ έκανα διαφήμιση στον Καλόγερο, πιστεύω να σκάσει κανα φράγκο και να μη μου βγει σκάρτη. Το 1ο είναι ψυχοπάθειαΜε πάσα ειλικρίνεια Τντ, το έχω δει να συμβαίνει και όχι μόνον μία φορά. Η πιο ακραία περίπτωση είχε και καυγάδες με τον εαυτό του, για να μην μπορεί κανείς να το υποψιαστεί. Καρφώθηκε από μια πολύ μικρή λεπτομέρεια όταν πια είχε πείσει τους πάντες, πως μιλάνε δύο διαφορετικοί άνθρωποι.
καλά τσέκαρε τα τελευταία posts και δες ποιος παίζει ποιον!και γω θα σταματήσω να σε παίζω τότε
Γαμω τους τύπους είναι Κολωνακιώτης έχει γράψει και πολυ ωραία βιβλίαΌντως.
Δίνει την εντύπωση του ψηλομύτη, αλλά είναι πολύ προσιτός και ιδιαιτέρως ευγενής.