awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
τι καφε πινεις αγαπητε;
Το να το παλεύει κανείς με δύο ή και περισσότερα προφίλ ταυτόχρονα δεν είναι φυσιολογικό. Θα μιλούσα για σκοπιμότητα αν παίζονταν συμφέροντα, αλλά εδώ προφανώς αυτό δεν υφίσταται.Αν ψαξεις σε αλλα θρεντ θα καταλαβεις και πολλα και τους λογους.
Για μενα, προσποιεισαι οτι δεν καταλαβαινεις και δεν παιζει να εισαι χαζος.
Το οτι αντλειται υλικο καποιου για να το φορτωθει αλλος οπως ειπες, γινεται πολυ καιρο.
Οταν σου δινουν λοιπον ρολο, παιζε τον εσυ και στον πουτσο σου.
Μεχρι τα 20-30 ξερεις ποιος εισαι. Αργοτερα σου λενε οι αλλοι.
![]()
Τυπε κι ευχαριστώ να λες δεν λες πάλι καλά που δεν σου φόρτωσαν κάνα δεύτερο προφίλ του ποδολαγνου κανενός λιλα εκεί να δεις γλέντιΤο να το παλεύει κανείς με δύο ή και περισσότερα προφίλ ταυτόχρονα δεν είναι φυσιολογικό. Θα μιλούσα για σκοπιμότητα αν παίζονταν συμφέροντα, αλλά εδώ προφανώς αυτό δεν υφίσταται.
Εγώ έρχομαι για τσατ, εκτόνωση, λέω την παπαριά μου για να διασκεδάζω και γενικώς είμαι σε αυτό το στύλ.
Κάπου ξεχνιέμαι με αυτό και ώρες ώρες αντιλαμβάνομαι ότι ο άλλος απέναντί μου πασχίζει να πετύχει κάτι. Έτσι προκύπτουν και τα διπλά προφίλ. Το ένα βοηθάει το άλλο ή είναι αναλώσιμο για ειδικό σκοπό.
Αλλά τι να πετύχεις εδώ μέσα; Να χτίσεις έναν εικονικό κόσμο και να πασχίζεις να πετύχεις το ρόλο που δεν έχεις εκεί έξω; Κατάντια.
Το άλλο με το να σου φορτώνουν στην πλάτη υλικό από άλλο χρήστη για να στην πουν δείχνει βαριά ψυχολογικά, διότι αυτός που το κάνει πασχίζει απεγνωσμένα να σε νικήσει, επειδή πήζει. Το έκανε κι ο Πρίγκηπας της φάπας και το κάνει και ο Λολό ο Ανίκητος Βίκιγκ με το να με ταυτίζουν με το Σαββίδη.
Τι λες, ρε τύπε, ότι πρέπει να φορτωθώ ένα ρόλο, επειδή μου τον δίνουν οι άλλοι; Μιλάς σοβαρά; Τι έχω να κερδίσω μιμούμενος το Σαββίδη, ενώ μπορώ να εκτονώνομαι με τη δικιά μου παπάτζα;
Πέρα από το επιχειρηματικό mindset δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε σε άλλα. Κάποιοι λένε ότι έβγαζε κι έναν αρνητισμό προς τις γυναίκες με ένα προφίλ του. Και να ήθελα να παίξω το ρόλο δεν μπορώ να ταυτιστώ, διότι δεν είχα ποτέ προβλήματα με το άλλο φύλο. Δεν γουστάρω να φορτώνομαι το παρελθόν του κι ούτε να τον φορτώνω με τις δικές μου παπαριές, εφόσον έφυγε και δεν μπορεί να απαντήσει.
τι καφε πινεις αγαπητε;
Και δεν του έφτανε ένα προφίλ; Τι φουκαράδες υπάρχουνε, ρε πστ μου...
Αν ψαξεις σε αλλα θρεντ θα καταλαβεις και πολλα και τους λογους.
Για μενα, προσποιεισαι οτι δεν καταλαβαινεις και δεν παιζει να εισαι χαζος.
Το οτι αντλειται υλικο καποιου για να το φορτωθει αλλος οπως ειπες, γινεται πολυ καιρο.
Οταν σου δινουν λοιπον ρολο, παιζε τον εσυ και στον πουτσο σου.
Μεχρι τα 20-30 ξερεις ποιος εισαι. Αργοτερα σου λενε οι αλλοι.
![]()
Kυριακη, τοπικο ντερμπι με Ροδο.Πχοιά είναι η Ιαλυσός; Πρόγραμμα,τιμούλες;
κυριακη εχει μπουγαδα σωβρακοφανελες..οχι δικες του..Kυριακη, τοπικο ντερμπι με Ροδο.
Και κλαις πάνω από το πνευματικό παιδί σου.Είμαι ο πνευματικός πατέρας του.![]()
![]()
Είναι η ίδια κοπέλα η χθεσινή, σε νέα πόζα, παρακαλώ να μας στείλετε linkΚαλησπέρα μάγκες !!!
![]()
μα γιατί βρίζετε τον βλαρορκ;
ζει στη ρόδο , στο σπίτι του πεθερού που του δίνει και χαρτζηλίκι ....
και δουλεύει σε μαγαζί του πεθερού ... που το παίζει αφεντικό ....
και επειδή .... ρόδο δεν έχει πουτάνες το χειμώνα .... μόνο γίδια .... λέει ψέμματα ότι μένει στην ... κρητη
(που έχει πουτάνες)
και το παίζει πλούσιος ... επειδή έφερε ένα τουαρέγκ του 2003, μεταχειρισμένο από τη γερμανία το 2009 ....
έχει όμως και σκουτεράκι , όπως όλοι οι ροδίτες μπάρμεν ντιτζέη ... για να πηγαίνει στο κέντρο για καφέ !
(με χαρτζηλίκι από πεθερό) ....
στο κέντρο της ρόδου, μαγαζάτορας γνωστός του, του έδωσε την εισπραξη του μαγαζιού ....
και την έβαλε φωτογραφία εδώ μέσα .... για να επαληθεύσει ότι είναι λεφτά !!!!!!
για τον ίδιο σκοπό .... δείχνει την πισίνα και τη βάρκα του πεθερού
Υ.Γ
Αυτά μου έρχονται στα pm εμένα...
Μυνήματα αγαπης
Είναι η ίδια κοπέλα η χθεσινή, σε νέα πόζα, παρακαλώ να μας στείλετε link
ξενερωσανε πολλοι που ο μπαροκ εχασε τον πριγκηπακι του
και μερικοι ξενερωσανε που πισω απο τον πριγκηπα ηταν ο μπαροκ
ενημερωνουμε πως στις 21,40 θα διακοψουμε για 3 λεπτα
λογω εργασιων συντηξης
Ωχ, κατάλαβα, αύριο θα τα πούμε πάλι.Κάντε και μια απόψυξη ...
![]()