Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
96.133
Πόντοι
46.423
Ανεβάζω τον θερμοστάτη ...

L10.jpg

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
96.133
Πόντοι
46.423
Παραλίγο να κάψω τα μηχανήματα ...

Ευτυχώς στο τσάκ τα πρόλαβα.

:tooth:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
όποιος τολμήσει να μου ξανακάνει μαμουνιά αναφορά θα του βάλω τα δάχτυλά του στον κ@λο του να παριστάνει τον Λάκη

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Το να το παλεύει κανείς με δύο ή και περισσότερα προφίλ ταυτόχρονα δεν είναι φυσιολογικό. Θα μιλούσα για σκοπιμότητα αν παίζονταν συμφέροντα, αλλά εδώ προφανώς αυτό δεν υφίσταται.

Εγώ έρχομαι για τσατ, εκτόνωση, λέω την παπαριά μου για να διασκεδάζω και γενικώς είμαι σε αυτό το στύλ.
Κάπου ξεχνιέμαι με αυτό και ώρες ώρες αντιλαμβάνομαι ότι ο άλλος απέναντί μου πασχίζει να πετύχει κάτι. Έτσι προκύπτουν και τα διπλά προφίλ. Το ένα βοηθάει το άλλο ή είναι αναλώσιμο για ειδικό σκοπό.

Αλλά τι να πετύχεις εδώ μέσα; Να χτίσεις έναν εικονικό κόσμο και να πασχίζεις να πετύχεις το ρόλο που δεν έχεις εκεί έξω; Κατάντια.

Το άλλο με το να σου φορτώνουν στην πλάτη υλικό από άλλο χρήστη για να στην πουν δείχνει βαριά ψυχολογικά, διότι αυτός που το κάνει πασχίζει απεγνωσμένα να σε νικήσει, επειδή πήζει. Το έκανε κι ο Πρίγκηπας της φάπας και το κάνει και ο Λολό ο Ανίκητος Βίκιγκ με το να με ταυτίζουν με το Σαββίδη.

Τι λες, ρε τύπε, ότι πρέπει να φορτωθώ ένα ρόλο, επειδή μου τον δίνουν οι άλλοι; Μιλάς σοβαρά; Τι έχω να κερδίσω μιμούμενος το Σαββίδη, ενώ μπορώ να εκτονώνομαι με τη δικιά μου παπάτζα;
Πέρα από το επιχειρηματικό mindset δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε σε άλλα. Κάποιοι λένε ότι έβγαζε κι έναν αρνητισμό προς τις γυναίκες με ένα προφίλ του. Και να ήθελα να παίξω το ρόλο δεν μπορώ να ταυτιστώ, διότι δεν είχα ποτέ προβλήματα με το άλλο φύλο. Δεν γουστάρω να φορτώνομαι το παρελθόν του κι ούτε να τον φορτώνω με τις δικές μου παπαριές, εφόσον έφυγε και δεν μπορεί να απαντήσει.

Γενικα...

τo νετ ειναι εργαλειο προπαγανδας και χοανη. Αλλιως το γραφεις στα παπαρια σου και γελας.
Επιλεγεις αν θα ανηκεις στην μαζα η οχι οποτε και εισαι στην παρτη σου.
Οταν ανηκεις στην μαζα ιεραρχεισαι και ιεραρχεις. Οταν εισαι στην παρτη σου εχεις αυτοδιοικηση.
Απλως τριβεσαι με το κοινο. Δυστυχως υπαρχει αναγκη επιβεβαιωσης που δημιουργει κλικαρια.
Αλλοι ξερνουν με αυτο, αλλοι το ποθουν. Το θεμα ειναι να μην ενοχλεις και να μην σε ενοχλουν
αλλιως υπαρχει αντιδραση. Αναλογη της δρασης.
Υπαρχουν ορια. Αν θες τα τραβας μεχρι εκει που θες. Κανεις και καπως τον μαλακα.
Αλλα υπαρχουν ορια. Αν δεν σε ελεγχουν η δεν υποτασσεσαι, θα σου φορτωσουν πολλα
και πολλες φορες αλλων. Πλαθονται ιστοριες. Ξεκινουν σεναρια και εργα εργων.
Παιξε το ρολακι να βρεις τον σκηνοθετη η χεσε το συμπαν.
Το κοινο πειθεται με ψιθυρους αλλα η αληθεια ειναι μονο μια καθε φορα.
Υπαρχουν ορισμενοι ανθρωποι που δεν παζαρευουν τις ιδεες και τις αξιες τους κι απλως γελουν
η πανε πασο μεχρι να περασεις την ισαλο γραμμη. Εκει συμβαινουν περιεργα πραγματα οποτε ξεκιναει
η μαλακια με το ανταρτικο και τις κλικες. Βαρετες μαλακιες.
Τελικα ερχονται δεκα εναντιον ενος για να τον ριξουν. Περσονες και μαλακιες.
Σε λιγο το λοκ νταουν θα χαλαρωσει και θα εχουμε καλυτερες ασχολιες.
Εδω ειναι μπες βγες και το σαιτ λεγεται σεξ και μπουρδελοκαταστασεις με οτι συνεπαγεται αυτο.
Κεντρικη ιδεα: επιβιωνουν τα ειδη που προσαρμοζονται κι οχι οι δυνατοι/πλουσιοι/κλικαδοροι κτλ.

:rockon:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
όποιος τολμήσει να μου ξανακάνει μαμουνιά αναφορά θα του βάλω τα δάχτυλά του στον κ@λο του να παριστάνει τον Λάκη
Πρίγκηπα τα έμαθες τα νέα?
Ο Καλόγερος είναι σεξουαλικά ανίκανος .

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Έλειψες να ξέρεις!Μην το ξανακάνεις!!!!
ματάκια μου φοβάμαι λες να είναι προσωρινό λόγω εργασιών σύντηξης? :cry:
λες άμα κρυώσει ο πυρήνας να με ξαναμπλοκάρουν?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5