awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
ενημερωνουμε πως στις 21,40 θα διακοψουμε για 3 λεπτα
λογω εργασιων συντηξης
πυρηνικός επιστήμων;
ενημερωνουμε πως στις 21,40 θα διακοψουμε για 3 λεπτα
λογω εργασιων συντηξης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το να το παλεύει κανείς με δύο ή και περισσότερα προφίλ ταυτόχρονα δεν είναι φυσιολογικό. Θα μιλούσα για σκοπιμότητα αν παίζονταν συμφέροντα, αλλά εδώ προφανώς αυτό δεν υφίσταται.
Εγώ έρχομαι για τσατ, εκτόνωση, λέω την παπαριά μου για να διασκεδάζω και γενικώς είμαι σε αυτό το στύλ.
Κάπου ξεχνιέμαι με αυτό και ώρες ώρες αντιλαμβάνομαι ότι ο άλλος απέναντί μου πασχίζει να πετύχει κάτι. Έτσι προκύπτουν και τα διπλά προφίλ. Το ένα βοηθάει το άλλο ή είναι αναλώσιμο για ειδικό σκοπό.
Αλλά τι να πετύχεις εδώ μέσα; Να χτίσεις έναν εικονικό κόσμο και να πασχίζεις να πετύχεις το ρόλο που δεν έχεις εκεί έξω; Κατάντια.
Το άλλο με το να σου φορτώνουν στην πλάτη υλικό από άλλο χρήστη για να στην πουν δείχνει βαριά ψυχολογικά, διότι αυτός που το κάνει πασχίζει απεγνωσμένα να σε νικήσει, επειδή πήζει. Το έκανε κι ο Πρίγκηπας της φάπας και το κάνει και ο Λολό ο Ανίκητος Βίκιγκ με το να με ταυτίζουν με το Σαββίδη.
Τι λες, ρε τύπε, ότι πρέπει να φορτωθώ ένα ρόλο, επειδή μου τον δίνουν οι άλλοι; Μιλάς σοβαρά; Τι έχω να κερδίσω μιμούμενος το Σαββίδη, ενώ μπορώ να εκτονώνομαι με τη δικιά μου παπάτζα;
Πέρα από το επιχειρηματικό mindset δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε σε άλλα. Κάποιοι λένε ότι έβγαζε κι έναν αρνητισμό προς τις γυναίκες με ένα προφίλ του. Και να ήθελα να παίξω το ρόλο δεν μπορώ να ταυτιστώ, διότι δεν είχα ποτέ προβλήματα με το άλλο φύλο. Δεν γουστάρω να φορτώνομαι το παρελθόν του κι ούτε να τον φορτώνω με τις δικές μου παπαριές, εφόσον έφυγε και δεν μπορεί να απαντήσει.
Πρίγκηπα τα έμαθες τα νέα?όποιος τολμήσει να μου ξανακάνει μαμουνιά αναφορά θα του βάλω τα δάχτυλά του στον κ@λο του να παριστάνει τον Λάκη
Έλειψες να ξέρεις!Μην το ξανακάνεις!!!!κάτι παίχτηκε με την σύντηξη του ατόμου και ξεκλειδώθηκα!
Το είχε πρωτοσέλιδο ο Κήρυκας της Ρόδου. Έγραφε και με κεφαλαία "κοίτα ένα π@ύστη ρε"Πρίγκηπα τα έμαθες τα νέα?
Ο Καλόγερος είναι σεξουαλικά ανίκανος .
ματάκια μου φοβάμαι λες να είναι προσωρινό λόγω εργασιών σύντηξης?Έλειψες να ξέρεις!Μην το ξανακάνεις!!!!
Αληθεύει ότι έχει στυτική δυσλειτουργία!Το είχε πρωτοσέλιδο ο Κήρυκας της Ρόδου. Έγραφε και με κεφαλαία "κοίτα ένα π@ύστη ρε"
Ανεβάζω τον θερμοστάτη ...
Γράψτο πιο brutal "με το πούτσο"Αντικατέστησε το μαχαίρι με τον πούτσο και είσαι μέσα ...
Γράψτο πιο brutal "με το πούτσο"