Νέα

Φυλής 109, τι παίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkomenios.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Συναγωνιστες, χτες που έκανα μια βόλτα κατά φυλής μεριά,πέρασα απο το 109.Αυτο που ανεβαίνεις κάτι ξύλινες σκάλες.Μας ανοιξε η τσατσά και μας λεει: 'εδώ μόνο πάνω από 30,και με ραντεβού'!.. ξέρει κανείς τι παίζει εκεί;;

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Για να τα λεει αυτα θα ειναι καμια τραβεστι εκει.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Για να τα λεει αυτα θα ειναι καμια τραβεστι εκει.
...η καμια κολογρια και δεν γουσταρει πολλα πολλα...δεν γαμιομαστε λεω γω?...αντι να φερουν καμια καλη για να δουμε τι γινεται μου το παιζουν και αγγλια?....βρε ουστ!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ουστ ρε...ακου 30ευρωπουλα στην Φυλής....φωτιά στα μπουρδέλα σας!!!!

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οχι, ρε Κλεωνα... Ανω των 30 ετων εννοουν οι συναγωνιστες. Τουλαχιστον εγω ετσι καταλαβα. Το εχω επισκεφτει κι εγω το σπιτι, ποτε ομως δεν κατεθεσα εκει. Ειναι αληθεια οτι καποιες φορες η τσατσα δεν σε αφηνει να μπεις, λεγοντας σου οτι η κοπελα δεχεται μονο με ραντεβου. Καποιες αλλες φορες βεβαια μπαινεις ελευθερα...

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1

Είναι αλήθεια ότι έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις όπου οι τσατσάρες παρουσιάζουν το μαγαζί σαν studio και ότι δουλεύουν με ραντεβού και μονό
Όπου όμως οι καταναλωτές ? εμείς δηλαδή οι πελάτες ? τους έφτυσαν και δεν παταγε κόσμος σταμάτησαν οι μαλακιές και άνοιξαν οι πόρτες
Σύντροφοι Συναγωνιστές Συναθλητές κλπ ? ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΙ ΕΝΩΣΕΙ
Δηλαδή προτείνω να μην αφήσουμε τις μαλακιές ατιμώρητες .
μια κοινότητα δεν είμαστε ???  ο νόμος της αγοράς τι λέει ??
60 ? με κακές υπηρεσίες ??  να μην πατήσει κάνεις για μια εβδομάδα (εμπάργκο ) να δεις αποτελέσματα

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
χτες το μεσημερι μια 40αρα ,η ΣΑΝΤΡΑ,μετρια περιποιηση 20 ευρω ,χωρις ραντεβου

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Κάθε πρωί είναι εκεί η Σάντρα, με σούπερ περιποίηση για τα δεδομένα της Φυλής. Η τσατσά το κάνει αυτό επειδή:
1) είναι μαλακισμένη
2) της έχουν κάνει πολλές φασαρίες (πέτυχα άτομο να τη φτύνει).
Συνεπώς, κάνει κάτι σαν face-control.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κάθε πρωί είναι εκεί η Σάντρα, με σούπερ περιποίηση για τα δεδομένα της Φυλής. Η τσατσά το κάνει αυτό επειδή:
1) είναι μαλακισμένη
2) της έχουν κάνει πολλές φασαρίες (πέτυχα άτομο να τη φτύνει).
Συνεπώς, κάνει κάτι σαν face-control.

βρε παληκαρι, μηπως τυχαινει να εχεις τραβηξει με το κινητο σου το σκηνικο που τη φτυνει να γελασουμε λιγο ? και μηπως καλα της εκανε ? με τα τσολια που μας βγαζουν και γλωσσα επειδη τους δινουμε τα λεφτα μας ? που αν δεν μας ειχαν πελατες δεν θα ειχαν ουτε σαλιο να καταπιουν......... :birdman: :birdman:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
εχω πετυχει τσατσα στραβωμενη (λες και της ειχαν γαμησει τη μανα),
και ενα ξυνισμα στη φατσα λες και ειχε φαει 100 λεμονια!!!
εγω βεβαια ευγενικοτατος κα καλοντυμενος(οπως παντα)...  και τι μου λεει η καριολα ( στο μπουρδελο εκεινη τη στιγμη ημουν μονο εγω) ??...
Ελληνας εισαι γιατι η κοπελα δεν δεχεται ξενους!!!
Την αγριοκοιταξα και σε αγριο υφος της ειπα: πλακα μας κανεις και σηκωθηκα και εφυγα...  :headbang:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Η Σάντρα είναι πολύ καλη. Το απόγευμα τι παίζει;

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πολλές φορές σε μπουρδέλα έχω ακούσει την πουτάνα να λέει στη τσατσά να μην βάλει άλλους μέσα. Επειδή έχω τύχει σε αυτό το μπουρδέλο να είμαι ήδη μέσα, μετά σε όποιον ερχόταν έλεγε και καλά ότι ήταν με ραντεβού ή 50 ευρώ , μόνο και μόνο για να τους διώχνει.Βέβαια ήταν αργά προς τα τελείωματα της βάρδιας της βραδυνής. Αν το λέει αυτό από το απόγευμα δεν ξέρω τι παίζει.

dvszm

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πολλές φορές σε μπουρδέλα έχω ακούσει την πουτάνα να λέει στη τσατσά να μην βάλει άλλους μέσα. Επειδή έχω τύχει σε αυτό το μπουρδέλο να είμαι ήδη μέσα, μετά σε όποιον ερχόταν έλεγε και καλά ότι ήταν με ραντεβού ή 50 ευρώ , μόνο και μόνο για να τους διώχνει.Βέβαια ήταν αργά προς τα τελείωματα της βάρδιας της βραδυνής. Αν το λέει αυτό από το απόγευμα δεν ξέρω τι παίζει.
γγγγγγγγγ

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Μπορεί να σχολάει το κορίτσι και δεν θέλει άλλους!! Ίσως δεν πληρώνεται υπερωρίες! :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ξύλο και φτύσιμο χρειάζονται και οι δυο τους.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
8 χρονια μετα;Πάτε καλα;  :uglystupid:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom