Νέα

Φυλακές και βιασμοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farmas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολλές ιστορίες λέγονται αλλά που είναι η αλήθεια και που ο μύθος.Δεν έχω κάνει φυλακή ο ίδιος να το διαπιστώσω τι γίνεται και ούτε έχω τέτοιο σκοπό στην ζωή μου αλλά γνωστό μου πρόσωπο που λόγω μια άτυχης στιγμής βρέθηκε ένα διάστημα φυλακή μου είπε ότι εκεί που ήταν δεν είδε τέτοια φαινόμενα.Τελικά τι γίνεται εσείς πως λέτε ότι έχει η κατάσταση.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.087
Πόντοι
1.206
πως θα εκτονωθουν αλλιως οι εγκλειστοι?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
:rockon:

Συνημμένα

• 2175198176_548e12534d_o.jpg
    2175198176_548e12534d_o.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 51

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Έλα μόρτες εδώ στις φυλακές Κορυδαλλού που είμαι περνάω ζωή και κότα. Φαΐ, ξάπλα, μπαλίτσα, ίντερνετ και ΤΣΙΓΚΙΝΟ!!! :2funny: :dancing: :tooth:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Δεν πρέπει να έχουμε ζωντανές μαρτυρίες... Κανείς δεν έχει κάνει φυλακή..Είμαστε όλοι νομοταγείς και φιλήσυχοι μπουρδελιάρηδες... :2funny: :grin: :grin: :grin: :2funny:

Επισκέπτης
προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Γιατί η γραβιέρα έχει τρύπες;  :think: :think: :think: :think:

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η φυλακη πρεπει να ειναι πολυ σκληρο πραγμα μαγκες...
δυο φορες πηγα αυτοφωρο και μεχρι να ξημερωσει δεν εκλεισα ματι απο την αγωνια μου........
κλεισμενος σε ενα βρωμερο χωρο με αγνωστους ,αλλοδαπους και το πρωι στη ΓΑΔΑ με τα βραχιολια να σου στολιζουν τα χερια.........

παπαπαπααπα

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
930
Πόντοι
96
Πολλές ιστορίες λέγονται αλλά που είναι η αλήθεια και που ο μύθος.Δεν έχω κάνει φυλακή ο ίδιος να το διαπιστώσω τι γίνεται και ούτε έχω τέτοιο σκοπό στην ζωή μου αλλά γνωστό μου πρόσωπο που λόγω μια άτυχης στιγμής βρέθηκε ένα διάστημα φυλακή μου είπε [size=15pt]ότι εκεί που ήταν δεν είδε τέτοια φαινόμενα[/size].Τελικά τι γίνεται εσείς πως λέτε ότι έχει η κατάσταση.

Αναλογα το που ηταν και για ποιο αδικημα μπηκε μεσα!! Αν μπεις για χρεη μπαινεις σε πιο ησυχη πτερυγα (λένε). Απο ιστορια φιλου φιλου γνωστου την 1η φορα ναρκομανης μπηκε μέσα και βγηκε σωος αλλα την 2η μπηκε για κατι αλλο και τον επισκεφτηκε (ο γνωστος του φιλου φιλου) στο νοσοκομειο που τον ειχαν ράψει!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
η φυλακη πρεπει να ειναι πολυ σκληρο πραγμα μαγκες...
δυο φορες πηγα αυτοφωρο και μεχρι να ξημερωσει δεν εκλεισα ματι απο την αγωνια μου........
κλεισμενος σε ενα βρωμερο χωρο με αγνωστους ,αλλοδαπους και το πρωι στη ΓΑΔΑ με τα βραχιολια να σου στολιζουν τα χερια.........

παπαπαπααπα
Τι έκανες ρε και σε μπαγλαρώσανε ??? :think:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Επειδή δεν αντέχω καν την σκέψη του εγκλεισμού σε ένα οποιοδήποτε ίδρυμα έχω περιορίσει τις γνώσεις μου στο θέμα σε ταινίες όπως οι Φυλακές Ανηλίκων, η φημολογούμενη Prison Sex Tape by Paris Hilton, το Prison Sex των Tool αλλά και το Jailhouse Rock του Ελβις.
Σε πιο funky διάθεση γελάω με τις ταινίες του Star, τα στερεότυπα των Μεξικανών (Viva la raza putos!!!)κρατούμενων, των λευκών "¨Αρειων" με τον σβέρκο από ζαμπόν και των μαύρων bodybuilders που συνεχώς ψάχνουν κάποιον να γίνει η bitch τους. Τότε κολλάει και το Death Warrant με τον Van Damme, όπου ο συγκρατούμενος ονόματι Priest έχει και κανονικό μπουρδέλο στο υπόγειο με τραβέλια (με τα προσόντα τους υποθέτω).

Για πιο σοβαρές φάσεις προτείνω το κάτωθι:

Games Prisoners Play:
The Tragicomic Worlds of Polish Prison
Marek M. Kaminski --- Winner of 2004 Distinguished Book Award, European Academy of Sociology
k7770aa7.gif

O Καμίνσκι βρέθηκε επί Κομμουνισμού να είναι πολιτικός κρατούμενος στην Πολωνία για να ανακαλύψει άθελα του τον κόσμο της φυλακής ως μια σκληρή πραγματικότητα με βιασμούς, ναρκωτικά κ.λ.π. αλλά και ως το απόλυτο κοινωνιολογικό πείραμα όπου τα αντίστοιχα ζώα του εργαστηρίου είναι άνθρωποι χωρίς ερεθίσματα από τον έξω κόσμο , οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν λογικές επιλογές προκειμένου να επιβιώσουν.

Χαρακτηριστικό είωαι το απόσπασμα από την σχετική αναφορά του Human Rights Watch; NO ESCAPE.Male Rape in U.S. prisons. I quote:

"In December 2000, the Prison Journal published a study based on a survey of inmates in seven men's prison facilities in four
states. The results showed that 21 percent of the inmates had experienced at least one episode of pressured or forced sexual contact since being incarcerated, and at least 7 percent had been raped in their facility. A 1996 study of the Nebraska prison system
produced similar findings, with 22 percent of male inmates reporting that they had been pressured or forced to have sexual contact against their will while incarcerated. Of these, over 50 percent had submitted to forced anal sex at least once. Extrapolating these
findings to the national level gives a total of at least 140,000 inmates who have been raped".

Επισκέπτης
χωρις να εχω κανει φυλακη και χωρις να το σκοπευω,απο συγγενη δικηγορο που οσο να ναι ξερει κατι παραπανω απο μενα σας λεω οτι αναλογως το αδικημα οπως ειπε το παιδι πιο πανω σε μεταφερουν ειτε σε υψιστης ασφαλειας ειτε σε λιγοτερο...υψιστης.τωρα τα πραγματα μεσα ποικιλλουν αναλογως και του πως ειναι ο κρατουμενος...αντρες με πιο θυληπρεπη εμφανιση συνηθως βιαζονται συνεχεια αφου θα τους την πεσουν 5-6 μαζι οποτε καταλαβαινετε...το ιδιο βεβαια γινεται με ολους αλλα πιο δυσκολα θα την πεσουν στο γομαρι τον αλβανο παρα στον οποιονδηποτε λιγοτερο σκατοφατσα.φυσικα σημαντικο ειναι η συμπεριφορα σου μεσα...ατομα με προκλητικη συμπεριφορα που μπλεκονται σε καβγαδες ε λογικο ειναι να κινδυνευει περισσοτερο ο κωλος τους...τωρα βεβαια υπαρχουν κι εξαιρεσεις οπως ενας ρωσος κρατουμενος τη δεκαετια του 40 αν θυμαμαι καλα ονοματι βασιλι(δε θυμαμαι επωνυμο)που ειχε καθαρισει καμμια 20αρια φυλακες με γυμνα και δεμενα χερια με χειροπεδες...φυσικα τον πυροβολησαν στο τελος αφου οι ιδιοι εκανα πειραματα για να δουν αν η πολεμικη τεχνη που ηξερε ηταν αποτελεσματικη...που ηταν γι αυτο αλλωστε και τον καθαρισαν

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εχω γνωστη στις γυναικειες φυλακες και μυ ειπε οτι βιασμοι γινονται ακομα κι εκει...μεταξυ τους!φανταστειτε τι γινεται στις αντρικες!!

OP
OP
F

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αναλογα το που ηταν και για ποιο αδικημα μπηκε μεσα!! Αν μπεις για χρεη μπαινεις σε πιο ησυχη πτερυγα (λένε). Απο ιστορια φιλου φιλου γνωστου την 1η φορα ναρκομανης μπηκε μέσα και βγηκε σωος αλλα την 2η μπηκε για κατι αλλο και τον επισκεφτηκε (ο γνωστος του φιλου φιλου) στο νοσοκομειο που τον ειχαν ράψει!!!

Έκανε το μεγαλύτερο μέρος της ποινής σε αγροτικές φυλακές.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Λιγο δυσκολο να σε βιασουν λογω το οτι δεν γουσταρουν τους αντρες,εκτος και αν ξαχνετε καποιος και δειχνει θηληπρεπεις κλπ κλπ ε και καποιο παληκαρι θα τον εξυπηρετηση.... :grin:
Στις γυναικειες ομως ειναι διαφορετικα,λογω οτι εχει αρκετες λεσβιες.Βιασμοι βεβαια δεν νομιζω αλλα γινετε παιχνιδι ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω την θητεια μου στον στρατο την τελιωσα απο τις στρατιωτικες φυλακες της Θεσσαλονικης σαν δεσμοφυλακας. Εκει βεβαια δεν ειχαμε καταδικους αλλα υποδικους (Δηλ. αυτους που εκρεμουσε η δικη τους)
Τα πραγματα ομως εκει ηταν εντελως διαφορετικα..........playstation ολη μερα, μπαλα, τηλεοραση επιτραπεζια, παζλ, και δεν συμαζευεται.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
προσπαθω απο το πρωι να ανεβασω το παρακατω...

Εχει τις πιο παραξενες φυλακες του κοσμου. πιο ακριβη, πιο μεγαλη, πιο μικρη κλπ κλπ

το εσπασα σε 2 αρχεια

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τεράστιο θέμα για να διακωμωδηθεί. Και σχετικα με τις αντρικες αλλα και τις γυναικειες φυλακες. Αλήθεια οι τρανσεξουαλ σε τι φυλακες στελνονται γνωριζει κανεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom