Εγω την θητεια μου στον στρατο την τελιωσα απο τις στρατιωτικες φυλακες της Θεσσαλονικης σαν δεσμοφυλακας. Εκει βεβαια δεν ειχαμε καταδικους αλλα υποδικους (Δηλ. αυτους που εκρεμουσε η δικη τους)
Τα πραγματα ομως εκει ηταν εντελως διαφορετικα..........playstation ολη μερα, μπαλα, τηλεοραση επιτραπεζια, παζλ, και δεν συμαζευεται.
σε άλλες στρατιωτικές φυλακές δεν είναι έτσι
είναι ανάλογα που σε πάνε
γενικά ξέρω απο οτι έχω ακούσει οτι όταν κάποιος πάει στην φυλακή τον πάνε στο γραφείο του διευθυντή των φυλακών ή κάποιο παρόμοιο γραφείο και του γνωστοποιούν ποιοί βρίσκονται στην συγκεκριμένη φυλακή κλ και ρωτάνε αν έχει προηγούμενα με κάποιον απο αυτούς ώστε να πάει σε άλλη πτέρυγα κλ
άτομα που έχουν κάνει φυλακή λένε οτι δεν έχουν δει τέτοια φαινόμενα μέσα
αυτό μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί όμως και να μην θέλουν να συζητάνε για φυλακή κλ
αν κάποιος που μπεί μέσα δεν πειράζει δεν καρφώνει δεν κάνει τσαμπουκάδες κλ και κάνει παρέα με άτομα που είναι χρόνια μέσα βαρυποινήτες κλ δεν έχει πρόβλημα κατά την γνώμη μου
παίζει ρόλο και η φυλακή και τα άτομα σε αυτες τις περιπτώσεις
απο όσα λέγονται χειρότερες φυλακές είναι το μαλανδρίνο(όλοι βαρυποινήτες) οι φυλακές της κρήτης(σκληροί κρατούμενοι) και οι φυλακές ιωαννίνων(συνθήκες απερίγραπτες)