Νέα

Φθορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Οι συχνες εναλλαγες ερωτικων συντροφων, οδηγουν στη ψυχικη φθορα και σταδιακα στη ψυχικη νεκρωση. Απο ενα σημειο και μετα, δεν μπορεις να νιωσεις το οτιδηποτε για τον οποιοδηποτε, αρρωστημενη κατασταση που αρχικα σε "ανεβαζει" ψυχολογικα λογω των επιτυχιων αλλα μετα αντιλαμβανεσαι οτι δεν εχεις κατι μεσα σου πλεον. Δεν μπορεις να πιστεψεις κανεναν, δεν μπορεις να παραμεινεις με κανεναν, δεν συγχωρεις λαθη απο κανεναν, δεν θελεις στη ζωη σου μονιμα κανεναν. Το μονο που μενει ειναι η επιβεβαιωση, πλεον συνεχιζεις μονο για αυτο. Ακομα και το σεξ, δεν σου λεει κατι. Εχεις κορεστει. Ολα πλεον γινονται για το παιχνιδι, την επιβεβαιωση, την επιτυχια με τη καθε περιπτωση που συντομα ομως θα αποτελει παρελθον.

Ποια ειναι η δικη σας γνωμη πανω στο θεμα;
Αυτο το ειχα παθει και εγω ενα διαστημα που κυνηγουσα συνεχως. Ειχα τρομερη ρεντα για δυο χρονια και συνεχως ειχα καινουριες γυναικες...επαιζα πολυ απο τα μεσα δικτυωσης και τυχαινε μεσα στον μηνα να εχω 2-3 καινουριες γυναικες...μετα απο ενα διαστημα ομως πραγματικα κουραστηκα...ενιωσα οπως λετε...οτι δεν με γεμιζει καμια,οτι θελω μονο να γαμαω κ τιποτε αλλο...
μονο οταν εγκατελειψα το σπορ αυτο κ βρηκα μια σταθερη κοπελα ξαναγεμισα μεσα μου...
Δυσκολα θα το ξανακανω...μονο σε πολυ light  κατασταση...

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Οι συχνες εναλλαγες ερωτικων συντροφων, οδηγουν στη ψυχικη φθορα και σταδιακα στη ψυχικη νεκρωση. Απο ενα σημειο και μετα, δεν μπορεις να νιωσεις το οτιδηποτε για τον οποιοδηποτε, αρρωστημενη κατασταση που αρχικα σε "ανεβαζει" ψυχολογικα λογω των επιτυχιων αλλα μετα αντιλαμβανεσαι οτι δεν εχεις κατι μεσα σου πλεον. Δεν μπορεις να πιστεψεις κανεναν, δεν μπορεις να παραμεινεις με κανεναν, δεν συγχωρεις λαθη απο κανεναν, δεν θελεις στη ζωη σου μονιμα κανεναν. Το μονο που μενει ειναι η επιβεβαιωση, πλεον συνεχιζεις μονο για αυτο. Ακομα και το σεξ, δεν σου λεει κατι. Εχεις κορεστει. Ολα πλεον γινονται για το παιχνιδι, την επιβεβαιωση, την επιτυχια με τη καθε περιπτωση που συντομα ομως θα αποτελει παρελθον.

Ποια ειναι η δικη σας γνωμη πανω στο θεμα;

Απλά δεν έχεις γνωρίσει την κατάλληλη που θα σε κάνει να μην ψάχνεις για άλλη....
Είμαι από αυτούς που βαριούνται εύκολα το τελευταίο καιρό και λόγο ηλικίας 40++ έχω μόνο μια σχέση  και δεν ψάχνω για άλλη αλλά κάποιες αρπαχτές κάνω (τιμή και δόξα στο άγιο badoo)  έτσι ως ξεπέτες για ποικιλία κάθε μέρα το ίδιο φαγητό δεν τρώγεται ακόμα και αν είναι το αγαπημένο.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
H γνωμη μου ειναι οτι εσυ θα σωθεις μονο αν ερωτευθεις.

Δεν πιστευω στους ερωτες Αλεξ, κατι τετοια τα αφηνω στις γυναικες.

Ο αντρας απλα θελει να γαμαει.

Εαν δηλαδη πεις σε εναν που δηλωνει ερωτευμενος με μια γυναικα "αυτη η μουναρα ειναι δικη σου να τη γαμησεις" δεν θα τη γαμησει;

Φυσικα και θα τη γαμησει και καλα θα κανει, αντρας ειναι.

Το μονο που μπορει να σε κρατησει κοντα σε μια γυναικα και να θελεις μονο αυτη, περα απο την εμφανιση της και το σεξ ειναι η συμπεριφορα της. Αυτο σε κρατα κοντα σε μια γυναικα.

Το θεμα ειναι οτι οσες ειναι 8 και πανω σε εμφανιση εχουν χαλια συμπεριφορα, λογω της γενικης καταστασης που επικρατει γυρω μας (την ευθυνη την εχουν οι "αντρες", αυτοι τη δημιουργησαν σταδιακα μεσα στις προηγουμενες 4 δεκαετιες) εχουν αναπτυξει ναρκισσισμο και εγωκεντρισμο και μεσα απο αυτα γινονται απωθητικες. Γαμας, παρατας και πας παρακατω.

Πλεον και οι μετριες προς χαλια εμφανισιακα εχουν αναπτυξει χαλια συμπεριφορα και ειναι γεματες απωθημενα και διαφορα ψυχολογικα, τα σοσιαλ σε συνδυασμο με τα μμε τις ισοπεδωσαν πνευματικα και αυτες.

Μια δοκιμη θα σε πεισει και θα σου δωσει ολα οσα χρειαζεσαι για να καταλαβεις τα οσα εγραψα.

:hi:

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πιρφορικά ερωτήματα. Ζήστε τη στιγμή, αυτό κάλιστα αποτελεί θέμα cosmopolitan. Άμα δε σε γεμίζει η σχέση, πήγαινε για ψάρεμα, βρες ένα χόμπι. Και το καλύτερο, συνδίασε τα πάντα. Γιατί να σκας; Γιατί να το φιλοσοφείς; Αγαπητέ Σαββίδη, που πας να μας μπλέξεις; Αν βλέπουμε μπροστά φθορά, κορεσμό και μηδενισμό, κάνουμε ένα διάλειμμα. Κάντε τη θεραπεία των 40 ημερών. 40 ημέρες αποχή και θα σας ξανασηκωθεί :)

Τυπε δεν ειπε κανεις οτι υπαρχει θεμα στυσης. Για ψυχικη φθορα μιλαμε.

Το break των 40 ημερων που λες δεν λειτουργει θεραπευτικα, ισα ισα που επιστρεφεις πιο επιθετικος μετα και κανεις υπερβασεις που οδηγουν σε μεγαλυτερη φθορα.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κανε παιδι αδελφε και θα με θυμηθεις. Αλλαζει η κοσμοθεωρια σου

Εχουν κανει διαφοροι συγγενεις και γνωστοι μου, δεν τους ειδα να αλλαζουν τακτικη. Στα ιδια ειναι χωμενοι, μια απο τα ιδια και αυτοι, ψαχνουν συνεχως την επιβεβαιωση μεσα απο εφημερες σχεσεις σε καθημερινη βαση. Ενας διαρκης αγωνας για την επιβεβαιωση με καθε τροπο και μεσον.

Εχω δει και αρκετους που εγιναν παντοφλακηδες, τους εχουμε κοψει και τη καλημερα, ουτε καν γεια δεν λεμε.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτά είναι συμπλεγματικοί νεοπλουτισμοί.
Μην αρχίσω να αναφέρω λίστες με διάσημους σταρ σε ταινίες που το έπιναν τα τελευταία .... 80 χρόνια.
Ανάμεσα στους καταναλωτές του, ήταν ο Τσώρτσιλ , πρωθυπουργός και λόρδος.

Λακη δεν με απασχολει ποιος πινει αυτη την αθλια μαλακια ή οχι.

100 ανθρωπους αν τους δωσουμε να πιουν θα το φτυσουν. Στα 2 ευρω παραπανω υπαρχει το Jameson που ειναι κλασης ανωτερο σε ποιοτητα και γευση καθως και το Tullamore.

Εχουμε σχετικο νημα, εαν θες να μιλησουμε εκτενεστερα πανω στο θεμα, παμε εκει.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Για άλλους το πρόβλημα του Σαββίδη θα ήταν η ύψιστη φαντασίωση. Φίλε Χρήστο δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή τη θέση, για αυτό θα σου απαντήσω με μία γενικότερη αρχή. Όταν η ζωή σου πάει κατά διαόλου αλλάζεις ζωή. Πρέπει να βρεις το κίνητρο που θα σε οδηγήσει να αλλάξεις τρόπο ζωής και συναναστροφές. Μπορείς να αποτραβηχτείς από τις παρέες σου και τις γκόμενές σου για κάποιο διάστημα να δεις αν σε εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής. Αφού ισχυρίζεσαι ότι δε μπορείς να κάνεις σταθερή σχέση (και δεν είσαι ο μόνος) δοκίμασε να πηγαίνεις με λιγότερες γυναίκες. Αν όμως θέλεις να νιώσεις έντονα συναισθήματα και να ερωτευτείς πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις άλλα πράγματα στις γυναίκες και όχι ότι είναι εύκολες. Προσπάθησε να βγεις με μια γυναίκα χωρίς να χωθείς για σεξ. Και μην τολμήσεις να πεις ότι αυτό δε γίνεται γιατί αυτές σε τραβάνε στο κρεβάτι με το ζόρι γιατί θα φας πιο πολύ κράξιμο και από τον Αυγενάκη.

Αυτο που λες για το κινητρο, εχεις απολυτο δικιο φιλε. Το κινητρο ειναι το πιο σημαντικο και οχι μονο στο εν λογω θεμα.

Το να μη χωθεις για σεξ οταν εχεις βγει με μια ομορφη γυναικα ραντεβου δεν μπορει να συμβει. Ειπαμε να βρουμε μια λυση οχι να γινουμε καληνυχτακηδες.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Φαντάζομαι , ότι φαντάζεσαι που θα σου πρότεινα να βάλεις τις συμβουλές σου!
Ποτά δεν κερνάω ποτέ , όσες δεν γαμάω ή όσες δεν ξέρω πάνω από 20 χρόνια.

Δηλαδη οταν βγαινεις με μια κοπελα ραντεβου δεν πληρωνεις το ποτο της κοπελας ρε Λακη;

:S

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε το πηγες τερμα και μηδενισες την πιστα απο νωρις, μπραβο σου.
Αλλοι δεν θα εχουν την τυχη (αλλα και την ατυχια) ουτε σε 3 zωες  για να μπορεσουν να νιωσουν ετσι.
Ομως με αυτο το κενο συναισθημα θα συνεχισεις να πορευεσαι.
Αν εισαι τωρα τυπος τον  extreme sports ριξτο εκει, και στα ταξιδια για να γεμισεις τον χρονο σου.

Δεν υπαρχει θεμα για το πως θα γεμισει ο χρονος, το θεμα αφορα αποκλειστικα και μονο το κομματι με τις γυναικες και μονο.

Ταξιδια κανω ετσι και αλλιως απο τα 19 μου, πιο πολυ μπλεκεις διοτι γνωριζεις πιο πολλες γυναικες στα μερη που πηγαινεις.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτο το ειχα παθει και εγω ενα διαστημα που κυνηγουσα συνεχως. Ειχα τρομερη ρεντα για δυο χρονια και συνεχως ειχα καινουριες γυναικες...επαιζα πολυ απο τα μεσα δικτυωσης και τυχαινε μεσα στον μηνα να εχω 2-3 καινουριες γυναικες...μετα απο ενα διαστημα ομως πραγματικα κουραστηκα...ενιωσα οπως λετε...οτι δεν με γεμιζει καμια,οτι θελω μονο να γαμαω κ τιποτε αλλο...
μονο οταν εγκατελειψα το σπορ αυτο κ βρηκα μια σταθερη κοπελα ξαναγεμισα μεσα μου...
Δυσκολα θα το ξανακανω...μονο σε πολυ light  κατασταση...

Χαιρομαι για εσενα φιλε που τα καταφερες και εκοψες και βρηκες τη ψυχικη σου γαληνη.

Ευχομαι να πετυχει και να παραμεινεις χαρουμενος.

:hi: :hi: :hi:

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Απλά δεν έχεις γνωρίσει την κατάλληλη που θα σε κάνει να μην ψάχνεις για άλλη....
Είμαι από αυτούς που βαριούνται εύκολα το τελευταίο καιρό και λόγο ηλικίας 40++ έχω μόνο μια σχέση  και δεν ψάχνω για άλλη αλλά κάποιες αρπαχτές κάνω (τιμή και δόξα στο άγιο badoo)  έτσι ως ξεπέτες για ποικιλία κάθε μέρα το ίδιο φαγητό δεν τρώγεται ακόμα και αν είναι το αγαπημένο.

Για να κανεις αρπαχτες παει να πει οτι ουτε και εσυ εισαι χαρουμενος με αυτο που εχεις, περαστικα μας φιλε.

Ελπιζω να εχεις πει την αληθεια στη κοπελα και να μη κρυβεσαι.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
  :thumbsup: Τουλαχιστον το εζησες μεχρι το τερμα, και εισαι τυχερος που δεν θα σου δημιουργησει
καμμια γυναικα (τανα) το αισθημα της εξαρτησης-καταπιεσης και να σε τραβαει απο την μυτη.
Εισαι τωρα στο θρονο σου, και ολα τα αλλα τα βλεπεις καθαρα απο κατω, σε θεση ισχυος. Μπραβο!

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
  :thumbsup: Τουλαχιστον το εζησες μεχρι το τερμα, και εισαι τυχερος που δεν θα σου δημιουργησει
καμμια γυναικα (τανα) το αισθημα της εξαρτησης-καταπιεσης και να σε τραβαει απο την μυτη.
Εισαι τωρα στο θρονο σου, και ολα τα αλλα τα βλεπεις καθαρα απο κατω, σε θεση ισχυος. Μπραβο!

Δεν ειναι ετσι, εχει και αλλη πλευρα το νομισμα. Δεν υπαρχει θρονος, μοναξια και αποξενωση υπαρχει. Εισαι αναμεσα σε δεκαδες γυναικες αλλα εισαι μονος σου. Δεν μπορει να σε γεμισει-κερδισει καμια.

Απο την αλλη, οπως πολυ σωστα εγραψες δεν μπορει καμια να σου δημιουργησει εξαρτηση-καταπιεση και να σε σερνει και να ανεχεσαι διαφορες μαλακιες για να μη χασεις το "κελεπουρι".

Απο οτι καταλαβα, στην εποχη μας, ή μουνοδουλακος θα εισαι και θυμα της καθε τυπισσας ή μονος αγαμητος τρολακιας ψυχακιας μισογυνης ή με τη μια και με τη με την αλλη συνεχως χωρις να μπορεις να χαρεις πραγματικα μεσα σου ποτε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Δεν ειναι ετσι, εχει και αλλη πλευρα το νομισμα.
Δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη. Παντως απο το να σου κοψουν χερια και ποδια, προτιμοτερο ειναι το πρωτο. Αρα εισαι στα λεφτα σου. Το εζησες, το καταλαβες, και πας παρακατω. Τουλαχιστον τωρα βλεπεις καθαρα, και καμμια δεν θα εξαπατησει για να σε κανει να βλεπεις την κολοκυθα για αμαξα.  :sunglasses:

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη. Παντως απο το να σου κοψουν χερια και ποδια, προτιμοτερο ειναι το πρωτο. Αρα εισαι στα λεφτα σου. Το εζησες, το καταλαβες, και πας παρακατω. Τουλαχιστον τωρα βλεπεις καθαρα, και καμμια δεν θα εξαπατησει για να σε κανει να βλεπεις την κολοκυθα για αμαξα.  :sunglasses:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Για να κανεις αρπαχτες παει να πει οτι ουτε και εσυ εισαι χαρουμενος με αυτο που εχεις, περαστικα μας φιλε.

Ελπιζω να εχεις πει την αληθεια στη κοπελα και να μη κρυβεσαι.

Εμμέσως πλην σαφώς γνωρίζει ότι δεν είμαι πιστός σε ότι αφορά το σεξ....δεν έχω όμως παράλληλη σχέση.
Όπως και η πλειονότητα των ανδρών όταν βρούμε κάτι ενδιαφέρον το πηδάμε...αλλά δεν κάνουμε κάτι πάρα πάνω...

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εμμέσως πλην σαφώς γνωρίζει ότι δεν είμαι πιστός σε ότι αφορά το σεξ....δεν έχω όμως παράλληλη σχέση.
Όπως και η πλειονότητα των ανδρών όταν βρούμε κάτι ενδιαφέρον το πηδάμε...αλλά δεν κάνουμε κάτι πάρα πάνω...

Εαν της το εχεις δηλωσει ξεκαθαρα οτι παιζεις με οτι γουσταρεις, εισαι οκ. Δεν κοροιδευεις κανεναν.

Δυσκολα ομως θα παραμεινει μια γυναικα μαζι σου εαν γνωριζει οτι γαμας και αλλες. Θα κατσει για ενα χ χρονικο διαστημα (αναλογα ποσο τσιμπημενη ειναι μαζι σου) και μετα απλα θα τη κανει να βρει εναν μαλακα να του γαμησει οτι δεν εχει αγαμητο ωστε να ξεσπασει απο τα ψυχολογικα που της δημιουργησες. Ειναι τεραστια εσωτερικη πιεση να γνωριζει οτι γαμας και αλλου και να παραμενει διπλα σου. Στην αρχη της αρεσει που μετρας και εισαι παιχτης, μετα ομως σταδιακα αρχιζει και πιεζεται και καποια στιγμη αντε γεια.

Συνηθως το 99,99% των τυπων που ενω ειναι σε μια σχεση γαμανε και αλλου, κρυβονται, κοροιδευουν.

Εαν ανηκεις στο 0,01% και εισαι αληθινος και δεν κοροιδευεις κανεναν, μπραβο σου.  :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο αντρας απλα θελει να γαμαει.

Εαν δηλαδη πεις σε εναν που δηλωνει ερωτευμενος με μια γυναικα "αυτη η μουναρα ειναι δικη σου να τη γαμησεις" δεν θα τη γαμησει;

Φυσικα και θα τη γαμησει και καλα θα κανει, αντρας ειναι.

Επιλέγω ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ του σαβίδη.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ, είναι 10000% αλήθεια και ισχύει .

Και ακόμη κι αν έχει ένα 9ρι ο άνδρας, αν δει ένα τούμπανο 8ρι , έτοιμη να γαμηθεί μαζί του
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ;;; Φυσικά και θα την ξεκωλιάσει .
Και 7ρι και 6ρι .

Αλλού κάνει λάθη ο σαβ .
Αν η γυναίκα περάσει τα 35 και έχει παιδιά με τον άνδρα και της προσφέρει ζωάρα και διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να τον καλύψει σεξουαλικά ... τότε θα ανεχτεί να γαμάει και άλλες.

Δική της ανεπάρκεια είναι. Που καλύπτεται από άλλες .... τρύπες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λακη δεν με απασχολει ποιος πινει αυτη την αθλια μαλακια ή οχι.

100 ανθρωπους αν τους δωσουμε να πιουν θα το φτυσουν. Στα 2 ευρω παραπανω υπαρχει το Jameson που ειναι κλασης ανωτερο σε ποιοτητα και γευση καθως και το Tullamore.

Το 100 άνθρωποι δεν λέει κάτι .Δεν μιλάμε για τη μάνα μου που δεν πίνει ουίσκι.
Από τους 100 που πίνουν ουίσκι , οι 95 θα το πιούν.

Αυτοί που το σνομπάρουν , το 95% είναι ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις.
Κάποιος βλαμμένος κάτοικος αμαρουσίου π.χ. που δεν μπορεί να δει αλλού ... σινεμά ... ή να φάει σουβλάκια ....
παρά μόνο στα ... ΒΠ .... αυτός πιθανόν να το σνομπάρει ... και να πίνει σίβας ρίγκαλ μόνο ...
που το πίνουν κυρίως αλβανοί που έχουν πιάσει κάποια λεφτά !

Με ψυχιατρικούς ασθενείς ποτέ δεν ήθελα να ασχοληθώ. Η ψυχιατρική έτσι κι αλλιώς είναι πίσω και θεραπεία δεν υπάρχει.
Είναι καμμένοι .

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κρις επειδη εχεις γενικοτερα ενα ορθολογικο τροπο σκεψης και σχετικα μια γνωστικη αναπτυξη ψυχολογιας, δεν θα πρεπε να βαζεις τον εαυτο σου σε τετοια τελματα...
δεν περιμενα τετοιο ποστ απο σενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom