Το παρακάτω το παραθέτω εδώ γιατί είναι το σχετικό θρεντ.
Επειδή γίνεται πολύ συζήτηση για τη σχέση αστυνομίας και στριπ, ή γενικότερα μαγαζιά της νύχτας, ας συμβάλω και εγώ με τις μικρές μου γνώσεις. Ειδικός σε αυτό το θέμα βέβαια είναι ο mclein, λόγω οικογενειακ ής παράδοσης!
1. Στ' αρχίδια του κάθε αστυνομικού ατομικά αλλά και της αστυνομίας ως σώμα αν ο καθένας φραπεδιάζετ αι ή όχι στα στριπ. Από ηθικής και νομικής απόψεως εννοώ.
2. Για να κάνει ντου η αστυνομία σε κάποιο μαγαζί τα εξής πιθανόν συμβαίνουν. α) έχουν προηγούμενα με τους ιδιοκτήτες. Σε ντου πριν μερικά χρόνια στο Rasputin που ήμουν παρών, έμαθα μετά από εργαζόμενη εκεί ότι ο επικεφαλής αστυνομικός του ντου είχε προηγούμενα με τον ιδιοκτήτη για θέματα άσχετα με προστασία. β) Λόγω δημοσιότητα ς στα κανάλια για την ηθική κατάπτωση της κοινωνίας. Κάνουν κανένα ντου για ξεκάρφωμα. γ) Αντίστοιχη δημοσιότητα για παράνομη μετανάστευσ η. δ) Επίδειξη ζήλου για θέματα εσωτερικά δικά τους (κρίσεις στο σώμα, μεταθέσεις κλπ) ε) Αναλαμβάνει κάποιος επικεφαλής στην αντίστοιχη διεύθυνση που είναι καβλωμένος. Μέχρι να ξεκαβλώσει τους τρέχει λίγο. στ) Αυτό που ευρύτερα ονομάζεται "διαπλοκή μιάς μικρής μειοψηφίας επίορκων αστυνομικών με τους επιχειρηματίες της νύχτας".
3. Το όλο ζήτημα είναι θέμα ημερών.
Όσον αφορά τώρα στην υποκριτική στάση της κοινωνίας γενικότερα απέναντι στην πορνεία πρέπει να πω ότι είναι συμβατή με την υποκριτική στάση της κοινωνίας μας σε μια σειρά από άλλα πιο σοβαρά ζητήματα. Για μερικές ιερές αγελάδες έχουμε μιλήσει σε αυτό το σάιτ (δημόσια παιδεία, δημόσια υγεία). Ιερές αγελάδες που ενώ έχουν πεθάνει δεν τις πειράζουμε. Το ίδιο με την νομοθεσία για την πορνεία. Ενώ πρέπει να αναγνωρίσου με ότι η πορνεία είναι νόμιμη σε αντίθεση με άλλες χώρες, από την άλλη υπάρχει υποκρισία σε μορφές πορνείας που ξεφεύγουν από το νομικό μας πλαίσιο. Έτσι δεν το εκσυγχρονίζουμε και υφιστάμεθα όλοι την προστασία των ιερών αγελάδων.
Σε μια χώρα που δεχόμαστε τον περιορισμό της ατομικής ελευθερίας έκφρασης στο όνομα υψιπετών ιδανικών, δογμάτων και επαϊόντων που δεν θίγουμε ποτέ, μην περιμένετε ποτέ να έχετε πλήρη ελευθερία της σεξουαλικής σας έκφρασης. Όταν αποδέχεστε (όσοι το αποδέχεστε) ότι πρέπει να υπάρχει μόνο δημόσια παιδεία (αποδοχή της κρατικής ρύθμισης δηλαδή) μην σας ενοχλεί ότι η πορνεία ρυθμίζεται από το κράτος εξίσου μονοδιάστατ α.