Νέα

Φραπαδούρα και διώξεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraskos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλα εγω ειμαι μελος στο site, γιατι ειμαi "μπουρδελιαρης"και γραφτηκα σε ενα  "αντρικο στεκι".

Καλα η αστυνομια με διαβαζει για λογους που ολοι καταλαβαινουμε.

Εσυ τωρα καλη μου Ιracema, γιατι εγινες μελος εδω ?

Επισκέπτης
Και να σου πω και κατι αλλο καλη μου Iracema....

Tωρα αυτο που εγραψες, το οτι " πολλες πουτανες εχουν παιδια", ειναι για γελια...

Το παραμυθι " εγινα πουτανα για το παιδι μου", ειναι παλιο και χωρις ενδιαφερον.

Να παρει η καθε στριπτηζου το παιδι της και να βρει μια ωραια πρωινη δουλεια, γιατι και αυτο το παραμυθι καποτε πρεπει να τελειωσει.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Μην τρελαθουμε. συζηταγα με βιζιτου που χω πολυ καλη προσωπικη σχεση και μου λεγε οτι πρεπει να δει τι θα κανει αργοτερα, αφου εχει και παιδί,  ( ψαχνει για χοντρη μπαζα ) γιατι αναρωτιοταν πως θα δουλεψει σε καφετέρια ή πωλήτρια. Σιγα μην πέσει ο κώλος της δηλαδή. Προτιμά να γαμιεται καθε μέρα και με άλλον για μια ώρα. Τι να πω.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές εδώ. Τη δουλειά στο στριπ την κάνουν γιατί είναι καλή η σχέση κόστους - οφέλους. Πολλά λεφτά με λίγη προσπάθεια και στο μέλλον έχει ο θεός ή ο σπόνσορας. Δεν μπορούν να κάνουν άλλη δουλειά γιατί έχουν δημιουργήσει ένα τρόπο ζωής και υποχρεώσεις στα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν διαφορετικά. Γιατί για να βγάζεις τα 2-3 χιλιάρικα το μήνα από άλλη δουλειά πρέπει να σου βγαίνει ο κώλος (μεταφορικά) ή/και να έχεις τα ανάλογα προσόντα. Τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών δεν διαθέτει. Επίσης δεν είναι διατεθειμένες να τους βγαίνει ο κώλος (μεταφορικά πάντα) στη δουλειά γιατί πάλι η συντριπτική πλειοψηφία είναι αρχιτεμπέλες.

Κατά τα άλλα το να τις πιάνει η αστυνομία και να τις τρέχει στα τμήματα κλπ είναι μέγιστη υποκρισία (όπως ανέφερα σήμερα σε άλλο σχετικό θρεντ). ʼλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ωπα!! Ειδοπεία ρε καραβάγκοοοοοοο!!!!! Ποιός μου το έβαλε το ποστ εδώ;

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Να μεινει το Lido θεμα για το Lido κι εδω να παιξουν τα σχολια για το stripομάζεμα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Βγήκαν σεργιάνι πάλι τα καθίκια. Βλέπω να έρχονται οι 'γκρίζες' μέρες του 2002 >:( >:(

Εγω παιδια τις ημερες του 2002 δεν τις εζησα αλλα ελπιζω να μην εχει συνεχεια το θεμα με τις συλληψεις :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: / ας ειμαστε εφεξης  προσοχη με αυτα που γραφουμε στο forum και βλεπουμε πως θα κυλησει το ολο θεμα :- :- :- / εχω να παω και εγω ο μαλακας καιρο σε στριπ για να δω τι γινεται :headbang: :headbang: :headbang: / με ολα αυτα που ακουω θα κατεβω για καμια επιθεωρηση στη Συγγρου και σε ολο το Λεκανοπεδιο γενικα για να δω τι γινεται με τα κοριτσια μας ...... :helpplea: :helpplea: :helpplea: / αναμεινετε αναφορα απο τον Υπουργο σας ......  :dancing: :dancing: :dancing:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το παρακάτω το παραθέτω εδώ γιατί είναι το σχετικό θρεντ.

Επειδή γίνεται πολύ συζήτηση για τη σχέση αστυνομίας και στριπ, ή γενικότερα μαγαζιά της νύχτας, ας συμβάλω και εγώ με τις μικρές μου γνώσεις. Ειδικός σε αυτό το θέμα βέβαια είναι ο mclein, λόγω οικογενειακ ής παράδοσης!

1. Στ' αρχίδια του κάθε αστυνομικού ατομικά αλλά και της αστυνομίας ως σώμα αν ο καθένας φραπεδιάζετ αι ή όχι στα στριπ. Από ηθικής και νομικής απόψεως εννοώ.
2. Για να κάνει ντου η αστυνομία σε κάποιο μαγαζί τα εξής πιθανόν συμβαίνουν. α) έχουν προηγούμενα με τους ιδιοκτήτες. Σε ντου πριν μερικά χρόνια στο Rasputin που ήμουν παρών, έμαθα μετά από εργαζόμενη εκεί ότι ο επικεφαλής αστυνομικός του ντου είχε προηγούμενα με τον ιδιοκτήτη για θέματα άσχετα με προστασία. β) Λόγω δημοσιότητα ς στα κανάλια για την ηθική κατάπτωση της κοινωνίας. Κάνουν κανένα ντου για ξεκάρφωμα. γ) Αντίστοιχη δημοσιότητα για παράνομη μετανάστευσ η. δ) Επίδειξη ζήλου για θέματα εσωτερικά δικά τους (κρίσεις στο σώμα, μεταθέσεις κλπ) ε) Αναλαμβάνει κάποιος επικεφαλής στην αντίστοιχη διεύθυνση που είναι καβλωμένος. Μέχρι να ξεκαβλώσει τους τρέχει λίγο. στ) Αυτό που ευρύτερα ονομάζεται "διαπλοκή μιάς μικρής μειοψηφίας επίορκων αστυνομικών με τους επιχειρηματίες της νύχτας".
3. Το όλο ζήτημα είναι θέμα ημερών.

Όσον αφορά τώρα στην υποκριτική στάση της κοινωνίας γενικότερα απέναντι στην πορνεία πρέπει να πω ότι είναι συμβατή με την υποκριτική στάση της κοινωνίας μας σε μια σειρά από άλλα πιο σοβαρά ζητήματα. Για μερικές ιερές αγελάδες έχουμε μιλήσει σε αυτό το σάιτ (δημόσια παιδεία, δημόσια υγεία). Ιερές αγελάδες που ενώ έχουν πεθάνει δεν τις πειράζουμε. Το ίδιο με την νομοθεσία για την πορνεία. Ενώ πρέπει να αναγνωρίσου με ότι η πορνεία είναι νόμιμη σε αντίθεση με άλλες χώρες, από την άλλη υπάρχει υποκρισία σε μορφές πορνείας που ξεφεύγουν από το νομικό μας πλαίσιο. Έτσι δεν το εκσυγχρονίζουμε και υφιστάμεθα όλοι την προστασία των ιερών αγελάδων.

Σε μια χώρα που δεχόμαστε τον περιορισμό της ατομικής ελευθερίας έκφρασης στο όνομα υψιπετών ιδανικών, δογμάτων και επαϊόντων που δεν θίγουμε ποτέ, μην περιμένετε ποτέ να έχετε πλήρη ελευθερία της σεξουαλικής σας έκφρασης. Όταν αποδέχεστε (όσοι το αποδέχεστε) ότι πρέπει να υπάρχει μόνο δημόσια παιδεία (αποδοχή της κρατικής ρύθμισης δηλαδή) μην σας ενοχλεί ότι η πορνεία ρυθμίζεται από το κράτος εξίσου μονοδιάστατ α.

Επισκέπτης
πηγες ρε γκολντ και δεν ειπες τιποτα??καλα μωρη κουφαλα!!κρυψινους εισαι!!!αλλα σε συγχωρω γιατι εισαι φιλαρακι!!!χαχαχα

OP
OP
P

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλη μου εχθες παλι πεσιμο στο lido μαλλον στο ματι το βαλανε το μαγαζι, κειμα, και ειναι το καλυτερο  :'(

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
πηγες ρε γκολντ και δεν ειπες τιποτα??καλα μωρη κουφαλα!!κρυψινους εισαι!!!αλλα σε συγχωρω γιατι εισαι φιλαρακι!!!χαχαχα
ετσι φιλε μου πρεπει να ειναι ο μαχημος ανταποκριτης  για την σωστη ενημερωση -δεν λογαριαζει μερα και ωρα,ειναι παντα εμπολεμος να δωσει την ακριβη πληροφορια για την σωστη δημοσιογραφια.Και αυτο που εκανε ο ΠΑΝΟΣΜΠΟΣ ειναι τιμη του και καμαρι του ,να αψηφισει το κρυο και να τρεξει στην συγγρου για να μας δωσει το εγκυρο και πληρες ρεπορταζ του.
και μην νομιζετε οτι ο ΠΑΝΟς ειναι σπιτι του ,μας γραφει απο το φορητο του λαπτοπ μεσα στο αυτοκινητο του ,για να τρεξει να προλαβει τα γεγονοτα.
(καλα τα ειπα πανο?ποτε θα μου ξαναδανεισεις την γυναικα σου?) :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
έγινε σε αιφνιδιαστική φάση με κολλητούς ;) Τώρα war με τέτοια τροπή που πήραν τα πράγματα μάλλον θα την αράζουμε σπίτια μας με τσάϊ και dvd της jasmine :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τσαι να πινεις εσυ !!εγω ζεστη σοκολατα και τζασμιν στο βιντεο  ;) :2funny: :2funny:!!!!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
πανο γαμω τις κολλητες εχει η γυναικα σου,πως και δεν την ανακαλυψε η αννιτα(πανια)?παντως το σαγονι φερνει λιγο του γκμοχ.παντως διακρινω ενα ματι εκει αριστερα,μηπως εισαι εσυ?
τωρα ετσι οπως ειμαι εγω σε κατασταση εκτακτου αναγκης  την βλεπω μενεγακη :rolleyes: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom