Νέα

ΦΟΒΙΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οτι θα καταληξω μονη μου χωρις φιλους και καποιον να με αγαπα

θα έχουμε πάντα το μπου ρεεε  :rockon:
άμα καβατζάρουμε τα 60 θα μείνουμε μαζί στο ίδιο σπίτι με 16 γάτες, να μοιραζόμαστε και τα έξοδα του νετ γιατί δε θα μας βγαίνει με τη σύνταξη  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
άμα καβατζάρουμε τα 60 θα μείνουμε μαζί στο ίδιο σπίτι με 16 γάτες, να μοιραζόμαστε και τα έξοδα του νετ γιατί δε θα μας βγαίνει με τη σύνταξη  :rockon: :rockon:

ΓΑΜΩΩΩΩ! προπονουμαι απο τωρα  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
16 γατες ε.......
αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχααχ
αρε μπουμου να σε δω να ταιζεις τα περιστερια στα 50 σου με ζαρτιερες και ας πεθανω..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αρε μπουμου να σε δω να ταιζεις τα περιστερια στα 50 σου με ζαρτιερες και ας πεθανω..

γιατί νομίζεις ότι θα έχω τις γάτες?
για να τα κυνηγάνε τα μπίχλικα  :rockon: :rockon:
θα τις εκπαιδεύω από νωρίς  :sunglasses:

εντιτ: ζαρτιέρεςςςςςςςςς αααααχαχχαχαχχαχχαα  :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το μονο που φοβαμαι ειναι η μπουμ μην ποτε παθει καμμια τρελλα και κανει γυμνη φωτογραφιση και τοτε τα δουμε ολα...............!!!!!!!!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ το σκέφτηκα αρκετά αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν έχω φοβίες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Του Αντώνη Αντωνάκου

Ο Nietzsche στη δική του γενεαλογία της ηθικής σημειώνει πως, υπάρχουν δυο είδη ηθικής στον κόσμο. Η ηθική του αφέντη και η ηθική του σκλάβου. Για τον αφέντη το καλό ορίζεται ως κάτι ευγενές και ισχυρό ενώ το κακό ως αδύναμο, δειλό και αξιολύπητο. Ο ευγενής κύριος, ο ευυπόληπτος αστός είναι αυτός που ορίζει τις αξίες. Οι ορισμοί του δεν χρειάζονται έγκριση, εφόσον κρίνει πως ότι είναι βλαβερό για τον ίδιο είναι βλαβερό για την ανθρωπότητα. Το αφεντικό είναι ο δημιουργός της ηθικής ενώ ο σκλάβος ανταποκρίνεται τυφλά στην ηθική του αφέντη του με το να παράγει τις τεχνικές πρόσληψής της, δηλαδή την ηθική του σκλάβου. Έτσι η ηθική της κοινότητας συνολικά διαμορφώνεται από το σχέδιο προστασίας που ο αφέντης ορίζει ως αξία, δημιουργώντας την αίσθηση στο σκλάβο πως ο φόβος είναι η μητέρα της ηθικής.
Ο φόβος είναι καθημερινός και αδυσώπητος. Έρχεται στα μάτια μας τα αυτιά μας, το δέρμα μας με κάθε μέσο. Γαντζώνεται στα σωθικά μας όπως τα βρύα στα κεραμίδια. Είναι η βέργα που μας βάζει στη γραμμή που μας αλφαδιάζει με την κοινή λογική.

Ο αφέντης στήνει τις σκηνές βίας. Διαμορφώνει κατά περίσταση τους κοινούς φόβους. Τη μια διδάσκει την τάξη με τον ξυλοδαρμό σε κοινή θέα ασκώντας τη βία τελεστικά και την άλλη αναπαράγει εικόνες πολέμου, βιασμούς, μούντζες, κατάρες, εμβατήρια, θρησκείες, τελετουργίες που μεταβιβάζουν το μήνυμα δια μέσου της σωματοποίησης.
Οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι είναι οι ντίλερ του φόβου που ρημάζουν με τον ευσπλαχνικό τους ανθρωπισμό και τα τελευταία ψήγματα διαλεκτικής σκέψης από το κρανίο του αιχμάλωτου τηλεθεατή. Ας αναλογιστούμε την απατηλή αίσθηση του επείγοντος που διαποτίζει τον φιλελεύθερο ανθρωπιστικό τους λόγο περί βίας.
Το τελεμάρκετιγκ της σοβαρής δημοσιογραφίας δεν πουλάει κιλότες, ταψιά ή δονητές αλλά ανθρώπινο πόνο με ένα ευρώ. Η πληροφορία παιανίζει με συναισθηματική χροιά ερεθίζοντας πολλαπλώς τα μηνίγγια του θεατή. >, >, > και πάει λέγοντας. Τα παιδιά παρουσιάζονται ως κουτάβια της κυρίας Βαρδινογιάννη, οι βιασμοί παρουσιάζονται με εξαιρετική μαθηματική ακρίβεια, με μια ζηλευτή περιοδικότητα, δίνοντας την αίσθηση φυσικών φαινομένων που το πανίσχυρο ένα και μοναδικό ευρώ θα απαλύνει με την παντοδυναμία του τον πόνο και την κακή τους μοίρα.
Πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένα βαθύτατα υποκριτικό αίσθημα ηθικής αγανάκτησης. Υποβόσκει μια θεμελιακή αναθεωρητική χροιά σε όλες αυτές τις επιτακτικές προτροπές του στυλ δώσε και σώσε, δεν υπάρχει χρόνος πρέπει να δράσουμε τώρα. Η δράση φυσικά είναι το παντοδύναμο ευρώ.
Η πληροφορία πλέον λειτουργεί ως δούρειος ίππος του φόβου. Ο φόβος είναι δαιδαλώδης και καρκινικός. Είναι η βίαιη εκτέλεση της παρτιτούρας της ζωής που ξεχαρβαλώνει τις χορδές της ανθρώπινης ψυχής. Ο φόβος είναι ηθική καταστολή που αλλοιώνει την ουσία των πράξεών μας. Ο φόβος είναι ο μπαμπούλας της πωλήτριας μπροστά στο φάσμα της ανεργίας που επιτρέπει στο αφεντικό να μην της κολλά τα ένσημα, να την κρατά δουλικά όρθια ένα ολόκληρο οχτάωρο, να της πασπατεύει τα κωλομέρια.
Ο φόβος είναι η χωματερή της ανθρώπινης ύπαρξης.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6

τις γατες τι ρωτησες αν θελουν?

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
το μονο που φοβαμαι ειναι η μπουμ μην ποτε παθει καμμια τρελλα και κανει γυμνη φωτογραφιση και τοτε τα δουμε ολα...............!!!!!!!!

καλυτερα να δεις το τελος του κοσμου παρα αυτο

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
η μοναδική φοβία που έχω είναι για τους καρχαρίες.

Δύο φορές έχω έρθει ''Μούρη με Μούρη'' με τον Καμπούρη...

Η πρώτη φορά το '94 στην Εύβοια (Θέση Κοτσικιά) κάνοντας ψαροτούφεκο, είδα σκιά κάτω πίσω από κάτι μεγάλο, αναστροφή να το δω μπας κι είναι αξιοχτύπητο...ο συνάδελφος ήταν επιφάνεια, υπολόγισα 3-3.5 μ μήκος, αλλά το όπλο ήταν για τα μπάζα. Την έκανα αλά Τζώνυ Βάϊς Μίλλερ προς τα άνωθεν και γκλουπ στη βάρκα.

Δεύτερη φορά σε ερημική παραλία γυμνιστών στα Κύθηρα '99, είμαι μέχρι τη μέση στο νερό κυττώντας την τότε παρτεναίρ στην παραλία, ακούω παφλασμούς και γυρνάω, βλέπω ψάρι περκοειδές να χοροπηδά θέλονας να ξεφύγει από κάτι. Κυττάω πιο πίσω από εκεί που σκάει ο πέρκας αλλά δε βλέπω τίποτε. Ο πέρκας συνεχίζει προς παραλία, βγαίνω λίγο λίγο προς τα έξω, ο πέρκας με ξεπερνάει, κυττάω πλάϊ μου (νερό στο μπούτι) και βλέπω ένα θηρίο (βάθος θάλασσας 0.8 μ περίπου) μαύρο κεφάλι βοιϊδοκέφαλο και πτερύγιο Ούγκα.
Μιλάμε ότι εκτοξεύθηκα στην παραλία. Το σημείο εκεί βαθαίνει απότομα, δηλαδή πάει καμμιά 50 μέτρα ψιλονορμάλ αλλά μετά έχει σκαλοπάτι που κατεβαίνει σε μεγάλο βάθος.

Μετά από αυτά, όταν κάνω σκούμπα είμαι οκ, αλλά δεν κολυμπάω γιατί πάντα σκέφτομαι τι είναι από κάτω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γαμησε τα..που να μεναμε και αυστραλια.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η μοναδική φοβία που έχω είναι για τους καρχαρίες.

Δύο φορές έχω έρθει ''Μούρη με Μούρη'' με τον Καμπούρη...

Η πρώτη φορά το '94 στην Εύβοια (Θέση Κοτσικιά) κάνοντας ψαροτούφεκο, είδα σκιά κάτω πίσω από κάτι μεγάλο, αναστροφή να το δω μπας κι είναι αξιοχτύπητο...ο συνάδελφος ήταν επιφάνεια, υπολόγισα 3-3.5 μ μήκος, αλλά το όπλο ήταν για τα μπάζα. Την έκανα αλά Τζώνυ Βάϊς Μίλλερ προς τα άνωθεν και γκλουπ στη βάρκα.

Δεύτερη φορά σε ερημική παραλία γυμνιστών στα Κύθηρα '99, είμαι μέχρι τη μέση στο νερό κυττώντας την τότε παρτεναίρ στην παραλία, ακούω παφλασμούς και γυρνάω, βλέπω ψάρι περκοειδές να χοροπηδά θέλονας να ξεφύγει από κάτι. Κυττάω πιο πίσω από εκεί που σκάει ο πέρκας αλλά δε βλέπω τίποτε. Ο πέρκας συνεχίζει προς παραλία, βγαίνω λίγο λίγο προς τα έξω, ο πέρκας με ξεπερνάει, κυττάω πλάϊ μου (νερό στο μπούτι) και βλέπω ένα θηρίο (βάθος θάλασσας 0.8 μ περίπου) μαύρο κεφάλι βοιϊδοκέφαλο και πτερύγιο Ούγκα.
Μιλάμε ότι εκτοξεύθηκα στην παραλία. Το σημείο εκεί βαθαίνει απότομα, δηλαδή πάει καμμιά 50 μέτρα ψιλονορμάλ αλλά μετά έχει σκαλοπάτι που κατεβαίνει σε μεγάλο βάθος.

Μετά από αυτά, όταν κάνω σκούμπα είμαι οκ, αλλά δεν κολυμπάω γιατί πάντα σκέφτομαι τι είναι από κάτω.

σαπουνάς το πιθανότερο, άκακο πλάσμα. Παντως στα βαθια ενα μεγαλο ψαρι οντως σου προκαλει περιεργα πραγματα, εχω κλασει και γω σε ανοικτα νερα με κοπαδι απο μεσογειακα δελφινια (το μεγαλο ειδος, δε θυμαμαι πως τα λενε). Αν και δελφινια ειναι φοβιστικο ναχεις ψαρια πιο μεγαλα απο σενα διπλα και κατω σου στο σκοταδι

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
σαπουνάς το πιθανότερο, άκακο πλάσμα. Παντως στα βαθια ενα μεγαλο ψαρι οντως σου προκαλει περιεργα πραγματα, εχω κλασει και γω σε ανοικτα νερα με κοπαδι απο μεσογειακα δελφινια (το μεγαλο ειδος, δε θυμαμαι πως τα λενε). Αν και δελφινια ειναι φοβιστικο ναχεις ψαρια πιο μεγαλα απο σενα διπλα και κατω σου στο σκοταδι

Βλέπω θέμα: ΦΟΒΙΕΣ

ποιος ποστάρει? ο πλέον ειδικός!!!! :rolleyes: :rolleyes:

μόνο στον ψυχίατρό σου να λες την αλήθεια.Όχι τις μαλακίες που λες εδώ μέσα!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

κι όταν δεις καρχαρία εσύ να του κάνεις γούτσου γούτσου! :2funny: :2funny:

τι βλάκας Θεε μου! :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom