Επισκέπτης
αλλα δε θα σαι μονη σου θα χεις τον ανθρωπο σου που θα σε χει βαλει στο σωστο δρομο
χαχαχαχα βελβογκομενος! χαχαχαχα
αλλα δε θα σαι μονη σου θα χεις τον ανθρωπο σου που θα σε χει βαλει στο σωστο δρομο
οτι θα καταληξω μονη μου χωρις φιλους και καποιον να με αγαπα
φοβαμαι μην παχυνει & αλλο το καυλι μου & χρειαστει να αλλαξω παλι την γκαρνταρομπα μου..
θα έχουμε πάντα το μπου ρεεε
άμα καβατζάρουμε τα 60 θα μείνουμε μαζί στο ίδιο σπίτι με 16 γάτες, να μοιραζόμαστε και τα έξοδα του νετ γιατί δε θα μας βγαίνει με τη σύνταξη
16 γατες ε.......θα έχουμε πάντα το μπου ρεεε
άμα καβατζάρουμε τα 60 θα μείνουμε μαζί στο ίδιο σπίτι με 16 γάτες, να μοιραζόμαστε και τα έξοδα του νετ γιατί δε θα μας βγαίνει με τη σύνταξη
αρε μπουμου να σε δω να ταιζεις τα περιστερια στα 50 σου με ζαρτιερες και ας πεθανω..
το μονο που φοβαμαι ειναι η μπουμ μην ποτε παθει καμμια τρελλα και κανει γυμνη φωτογραφιση και τοτε τα δουμε ολα...............!!!!!!!!
θα έχουμε πάντα το μπου ρεεε
το μονο που φοβαμαι ειναι η μπουμ μην ποτε παθει καμμια τρελλα και κανει γυμνη φωτογραφιση και τοτε τα δουμε ολα...............!!!!!!!!
δεν εχουν επιλογες φιλε....πρεπει κι αυτες καπως να επιβιωσουν...θα κατσουν για τα φρισκαςτις γατες τι ρωτησες αν θελουν?
δεν εχουν επιλογες φιλε....πρεπει κι αυτες καπως να επιβιωσουν...θα κατσουν για τα φρισκας
φοβαμαι τη βολβω :S
η μοναδική φοβία που έχω είναι για τους καρχαρίες.
Δύο φορές έχω έρθει ''Μούρη με Μούρη'' με τον Καμπούρη...
Η πρώτη φορά το '94 στην Εύβοια (Θέση Κοτσικιά) κάνοντας ψαροτούφεκο, είδα σκιά κάτω πίσω από κάτι μεγάλο, αναστροφή να το δω μπας κι είναι αξιοχτύπητο...ο συνάδελφος ήταν επιφάνεια, υπολόγισα 3-3.5 μ μήκος, αλλά το όπλο ήταν για τα μπάζα. Την έκανα αλά Τζώνυ Βάϊς Μίλλερ προς τα άνωθεν και γκλουπ στη βάρκα.
Δεύτερη φορά σε ερημική παραλία γυμνιστών στα Κύθηρα '99, είμαι μέχρι τη μέση στο νερό κυττώντας την τότε παρτεναίρ στην παραλία, ακούω παφλασμούς και γυρνάω, βλέπω ψάρι περκοειδές να χοροπηδά θέλονας να ξεφύγει από κάτι. Κυττάω πιο πίσω από εκεί που σκάει ο πέρκας αλλά δε βλέπω τίποτε. Ο πέρκας συνεχίζει προς παραλία, βγαίνω λίγο λίγο προς τα έξω, ο πέρκας με ξεπερνάει, κυττάω πλάϊ μου (νερό στο μπούτι) και βλέπω ένα θηρίο (βάθος θάλασσας 0.8 μ περίπου) μαύρο κεφάλι βοιϊδοκέφαλο και πτερύγιο Ούγκα.
Μιλάμε ότι εκτοξεύθηκα στην παραλία. Το σημείο εκεί βαθαίνει απότομα, δηλαδή πάει καμμιά 50 μέτρα ψιλονορμάλ αλλά μετά έχει σκαλοπάτι που κατεβαίνει σε μεγάλο βάθος.
Μετά από αυτά, όταν κάνω σκούμπα είμαι οκ, αλλά δεν κολυμπάω γιατί πάντα σκέφτομαι τι είναι από κάτω.
σαπουνάς το πιθανότερο, άκακο πλάσμα. Παντως στα βαθια ενα μεγαλο ψαρι οντως σου προκαλει περιεργα πραγματα, εχω κλασει και γω σε ανοικτα νερα με κοπαδι απο μεσογειακα δελφινια (το μεγαλο ειδος, δε θυμαμαι πως τα λενε). Αν και δελφινια ειναι φοβιστικο ναχεις ψαρια πιο μεγαλα απο σενα διπλα και κατω σου στο σκοταδι