Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γκάντερ λέγεται ο Γκαστόνε........γιατί τον λέτε ντακ όλοι ρε;;;;
Σωστος
Γκάντερ λέγεται ο Γκαστόνε........γιατί τον λέτε ντακ όλοι ρε;;;;
Το τελευταιο το γνωριζα.Οχι.
Ουτε ρευονται...
και φυσικα δεν χεζουν.
Το τελευταιο το γνωριζα.
Εξαλλου οι γυναικες εχουν πρωκτο μονο για την σεξουαλικη ικανοποιηση των ανδρων. Για κανενα αλλο λογο.
Κάθε φορά που πρόκειται να μπω σε αεροπλάνο κλάνω μέντες . Και τώρα υπάρχει στον ορίζοντα ένα ταξιδάκι στην Αγγλία. Να πιω τίποτα ούζα, να πάρω κάνα ηρεμιστικό *P ή και τα δύο;
Μια χαρα ειναι το αεροπλανακι...Εχουν και γαματο καφε και αν πας εκτος Ελλαδος (πιο πολλες ωρες) και αναλογως με ποια εταιρεια ταξιδευεις, εχεις το κρασακι σου, το σαντουιτσακι σου, το φαγακι σου....
Ρε σεις μονο εμενα με πιανει ασυγκρατητος υπνος????Να θελω να δω απο το παραθυρακι και να μην μπορω να κρατησω τ αματια μου ανοιχτα......
Εχω ριξει ουκ ολιγες σε υπεραντλαντικα.
Αμα κανεις πως κοιμασαι, κανεις δε μπορει να σε κατηγορησει... ;)
Εμενα με πιανει υπνηλια κυριως σε αμαξιαΡε σεις μονο εμενα με πιανει ασυγκρατητος υπνος????Να θελω να δω απο το παραθυρακι και να μην μπορω να κρατησω τ αματια μου ανοιχτα......
Αν πιεις αλκοόλ,"παίζει" να μη σε αφήσουν να μπεις στο αεροπλάνο.Για ηρεμιστικά μαζί με αλκοόλ μην το σκέφτεσαι καν.Επίσης,να έχεις κοιμηθεί καλά πριν την πτήση,αυτό που διάβασα ως συμβουλή για να κοιμηθείς εν πτήση δεν ισχύει.Αν φοβάσαι τα αεροπλάνα δε θα κοιμηθείς και καθότι θα είσαι ταλαιπωρημένος από την αϋπνία θα είναι πιο δύσκολο το ταξίδι.Αν ζαλίζεσαι πάρε από το φαρμακείο χάπια για τη ναυτία.Προτού πετάξεις να έχεις φάει καλά,το φαγητό που προσφέρουν για πτήσεις μικρής διάρκειας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.Να διαλέξεις θέση στις πίσω σειρές,πίσω από την πτέρυγα,και να διαλέξεις είτε παράθυρο είτε διάδρομο.Όχι στο κέντρο των καθισμάτων (αν υποθέσουμε ότι η διάταξη είναι 3+3 καθίσματα όπως στα Airbus A319/320/321 Boeing 737).
Τα αεροπλάνα και τα τραίνα είναι ο πιο ασφαλής τρόπος μεταφοράς.Κάθε μέρα χιλιάδες πτήσεις πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο και τα ατυχήματα είναι σπάνια.Ιδιαίτερα στην Ευρώπη και στην Αμερική.Επίσης,με τα νέα μέτρα ελέγχου που ισχύουν από το Σεπτέμβριο του 2001 είναι σπάνια η περιπτωση αεροπειρατίας,πάντα για Ευρώπη και ΗΠΑ μιλάω.
Το σαντουιτσάκι της MALEV είναι μεγάλη μαλακία.Τον Αύγουστο που είχα πάει στη Βουδαπέστη μου έδωσαν ένα με ημερομηνία λήξης την ημέρα της πτήσης.Εννοείται πως δεν το έφαγα...Ο καφές καλούτσικος είναι.Στη LOT,στην πτήση προς Κρακοβία πριν 3 εβδομάδες,το σάντουιτς ήταν καλύτερο,αλλά και πάλι σαν το φαγητό που έδινε η Ο.Α δεν ήταν.Έδιναν και κρασί αλλά ποιος μπορεί να πιει κρασί στις 05:00 το πρωί;
Μπορείς και κοιμάσαι στο αεροπλάνο;Με τέτοιο θόρυβο δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ.
Εμενα με πιανει υπνηλια κυριως σε αμαξια
Ποσες φορες δεν εχω ξυπνησει σε τερμα γραμμης λεωφορειου, η τρολει, η και τρενου..... :S
Με πολυ δυσκολια να κρατηθω ξυπνιος σε αμαξι......
Σε αεροπλανο και πλοιο οταν το καθισμα ειναι σωστο (γιατι σε πλοιο μπορει να κατσεις και σε παγκακι) δεν καταλαβαινω χριστο
σε συνδιασμο με το κουνημα με κοιμηζει τα μαλαΟσο για τον υπνο...Ρωτα καλυτερα αν μπορω να μην κοιμηθω....Μεγαλο προβλημα να θες να μεινεις ξυπνιος και να μην μπορεις.......Ο θορυβος που λες εμενα με νανουριζει χεχεχεχεχε......
σε συνδιασμο με το κουνημα με κοιμηζει τα μαλα