Νέα

Φοβάστε τα αεροπλάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Οχι.
Ουτε ρευονται...
και φυσικα δεν χεζουν.
Το τελευταιο το γνωριζα.
Εξαλλου οι γυναικες εχουν πρωκτο μονο για την σεξουαλικη ικανοποιηση των ανδρων. Για κανενα αλλο λογο.

Επισκέπτης
Κάθε φορά που πρόκειται να μπω σε αεροπλάνο κλάνω μέντες  :badair:. Και τώρα υπάρχει στον ορίζοντα ένα ταξιδάκι στην Αγγλία. Να πιω τίποτα ούζα, να πάρω κάνα ηρεμιστικό  *P ή και τα δύο;

Αν πιεις αλκοόλ,"παίζει" να μη σε αφήσουν να μπεις στο αεροπλάνο.Για ηρεμιστικά μαζί με αλκοόλ μην το σκέφτεσαι καν.Επίσης,να έχεις κοιμηθεί καλά πριν την πτήση,αυτό που διάβασα ως συμβουλή για να κοιμηθείς εν πτήση δεν ισχύει.Αν φοβάσαι τα αεροπλάνα δε θα κοιμηθείς και καθότι θα είσαι ταλαιπωρημένος από την αϋπνία θα είναι πιο δύσκολο το ταξίδι.Αν ζαλίζεσαι πάρε από το φαρμακείο χάπια για τη ναυτία.Προτού πετάξεις να έχεις φάει καλά,το φαγητό που προσφέρουν για πτήσεις μικρής διάρκειας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.Να διαλέξεις θέση στις πίσω σειρές,πίσω από την πτέρυγα,και να διαλέξεις είτε παράθυρο είτε διάδρομο.Όχι στο κέντρο των καθισμάτων (αν υποθέσουμε ότι η διάταξη είναι 3+3 καθίσματα όπως στα Airbus A319/320/321 Boeing 737).
Τα αεροπλάνα και τα τραίνα είναι ο πιο ασφαλής τρόπος μεταφοράς.Κάθε μέρα χιλιάδες πτήσεις πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο και τα ατυχήματα είναι σπάνια.Ιδιαίτερα στην Ευρώπη και στην Αμερική.Επίσης,με τα νέα μέτρα ελέγχου που ισχύουν από το Σεπτέμβριο του 2001 είναι σπάνια η περιπτωση αεροπειρατίας,πάντα για Ευρώπη και ΗΠΑ μιλάω.

Επισκέπτης
Μια χαρα ειναι το αεροπλανακι...Εχουν και γαματο καφε και αν πας εκτος Ελλαδος (πιο πολλες ωρες) και αναλογως με ποια εταιρεια ταξιδευεις, εχεις το κρασακι σου, το σαντουιτσακι σου, το φαγακι σου....

Ρε σεις μονο εμενα με πιανει ασυγκρατητος υπνος????Να θελω να δω απο το παραθυρακι και να μην μπορω να κρατησω τ αματια μου ανοιχτα......

Το σαντουιτσάκι της MALEV είναι μεγάλη μαλακία.Τον Αύγουστο που είχα πάει στη Βουδαπέστη μου έδωσαν ένα με ημερομηνία λήξης την ημέρα της πτήσης.Εννοείται πως δεν το έφαγα...Ο καφές καλούτσικος είναι.Στη LOT,στην πτήση προς Κρακοβία πριν 3 εβδομάδες,το σάντουιτς ήταν καλύτερο,αλλά και πάλι σαν το φαγητό που έδινε η Ο.Α δεν ήταν.Έδιναν και κρασί αλλά ποιος μπορεί να πιει κρασί στις 05:00 το πρωί;

Μπορείς και κοιμάσαι στο αεροπλάνο;Με τέτοιο θόρυβο δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε σεις μονο εμενα με πιανει ασυγκρατητος υπνος????Να θελω να δω απο το παραθυρακι και να μην μπορω να κρατησω τ αματια μου ανοιχτα......
Εμενα με πιανει υπνηλια κυριως σε αμαξια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποσες φορες δεν εχω ξυπνησει σε τερμα γραμμης λεωφορειου, η τρολει, η και τρενου..... :S
Με πολυ δυσκολια να κρατηθω ξυπνιος σε αμαξι......

Σε αεροπλανο και πλοιο οταν το καθισμα ειναι σωστο (γιατι σε πλοιο μπορει να κατσεις και σε παγκακι) δεν καταλαβαινω χριστο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πιο ασφαλές σίγουρα να πετάξεις οπουδήποτε απ' ότι να πας στην Πάτρα οδικώς. :jerking: Μιλάμε για δρόμο που πραγματικά έρχετε κουτί σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα. :uglystupid:

cprt

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
26
Πόντοι
0
μετα απο ασχημηεμπειρια που ειχα σε ταξιδη στην σαντορινη με πλευρικο ανεμο κλανω μεντες στο αεροπλανο
τωρα ειναι να παω μοσχα για ενα μωρο και το σκεφτομαι γιατι θα ειμαι μονος

ενα κολπο ειναι να πας πολυ νωριτερα στο αεροδρομιο για να μπεις στο κλιμα και να δεις οτι δεν ειναι τιποτα

απο χαπια σας προτεινω βαλεριανα σε χαπι που ειναι φυτικο και δεν εχει παρενεργειες
κατα τα αλλα μην βλεπεται τα βιντεο του youtube γιατι θα φρικαρετε

επισης διαβαστε για τις πτησεις ολα εξηγουνται κενα αερος κ,α

οποιος θελει αλλες συμβουλες πμ
το εχω σπουδασει το γαμοαεροπλανο

και γενικα μην κρυβεται το φοβο σας
δεν βοηθαει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Βάλτε κουρτίνες στα αεροπλάνα
μπαίνεις,
κοζάρεις ποιά αεροσυνοδός σου γυαλίζει στον πούτσο
πληρώνεις τον εισπράκτορα
μπαίνεις απο μέσα
και......ξεχνάς το ταξίδι  :grin:

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν πιεις αλκοόλ,"παίζει" να μη σε αφήσουν να μπεις στο αεροπλάνο.Για ηρεμιστικά μαζί με αλκοόλ μην το σκέφτεσαι καν.Επίσης,να έχεις κοιμηθεί καλά πριν την πτήση,αυτό που διάβασα ως συμβουλή για να κοιμηθείς εν πτήση δεν ισχύει.Αν φοβάσαι τα αεροπλάνα δε θα κοιμηθείς και καθότι θα είσαι ταλαιπωρημένος από την αϋπνία θα είναι πιο δύσκολο το ταξίδι.Αν ζαλίζεσαι πάρε από το φαρμακείο χάπια για τη ναυτία.Προτού πετάξεις να έχεις φάει καλά,το φαγητό που προσφέρουν για πτήσεις μικρής διάρκειας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.Να διαλέξεις θέση στις πίσω σειρές,πίσω από την πτέρυγα,και να διαλέξεις είτε παράθυρο είτε διάδρομο.Όχι στο κέντρο των καθισμάτων (αν υποθέσουμε ότι η διάταξη είναι 3+3 καθίσματα όπως στα Airbus A319/320/321 Boeing 737).
Τα αεροπλάνα και τα τραίνα είναι ο πιο ασφαλής τρόπος μεταφοράς.Κάθε μέρα χιλιάδες πτήσεις πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο και τα ατυχήματα είναι σπάνια.Ιδιαίτερα στην Ευρώπη και στην Αμερική.Επίσης,με τα νέα μέτρα ελέγχου που ισχύουν από το Σεπτέμβριο του 2001 είναι σπάνια η περιπτωση αεροπειρατίας,πάντα για Ευρώπη και ΗΠΑ μιλάω.

Eγώ πάντως φέτος ταξίδεψα σαντορινη-αθηνα στα καπάκια μετά από πάρτυ στο τζοτζο και ήμουν λιάρδα από τα ποτά και δεν μου είπε κανείς τίποτα!

Και φυσικά ήταν το καλύτερο μου ταξίδι με αεροπλάνο.... Δεν φοβήθηκα στιγμή...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το σαντουιτσάκι της MALEV είναι μεγάλη μαλακία.Τον Αύγουστο που είχα πάει στη Βουδαπέστη μου έδωσαν ένα με ημερομηνία λήξης την ημέρα της πτήσης.Εννοείται πως δεν το έφαγα...Ο καφές καλούτσικος είναι.Στη LOT,στην πτήση προς Κρακοβία πριν 3 εβδομάδες,το σάντουιτς ήταν καλύτερο,αλλά και πάλι σαν το φαγητό που έδινε η Ο.Α δεν ήταν.Έδιναν και κρασί αλλά ποιος μπορεί να πιει κρασί στις 05:00 το πρωί;

Μπορείς και κοιμάσαι στο αεροπλάνο;Με τέτοιο θόρυβο δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ.

Εμενα μ'αρεσαν παντως τα σαντουιτσακια της Μαλεβ και τον καφε σχεδον σε ολες τις πτησεις τον βρισκω νοστιμο ισως επειδη λογω στομαχιου δεν τον πινω πλεον πολυ βαρυ.....    :(

Οσο για τον υπνο...Ρωτα καλυτερα αν μπορω να μην κοιμηθω....Μεγαλο προβλημα να θες να μεινεις ξυπνιος και να μην μπορεις.......Ο θορυβος που λες εμενα με νανουριζει χεχεχεχεχε......

Εμενα με πιανει υπνηλια κυριως σε αμαξια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποσες φορες δεν εχω ξυπνησει σε τερμα γραμμης λεωφορειου, η τρολει, η και τρενου..... :S
Με πολυ δυσκολια να κρατηθω ξυπνιος σε αμαξι......

Σε αεροπλανο και πλοιο οταν το καθισμα ειναι σωστο (γιατι σε πλοιο μπορει να κατσεις και σε παγκακι) δεν καταλαβαινω χριστο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α και γω κοιμαμαι σε ολα τα ΜΜΜ, δεν εχω προβλημα...Εχω εφοδιαστει και με μαξιλαρακι ταξιδιου και ειμαι κυρια.....    :grin: :grin: :grin:

Αλλα στο αεροπλανο με πιανει υπνηλια τρελη κι ας εχω κοιμηθει πιο μπροστα....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.347
Πόντοι
41.129
φιλε μου ασχολουμαι με το skydiving εχω κανει αλματα απο τα 10.000 ποδια εκει περιπου που πετανε τα αεροπλανα εκει να δεις χεσιμο....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οσο για τον υπνο...Ρωτα καλυτερα αν μπορω να μην κοιμηθω....Μεγαλο προβλημα να θες να μεινεις ξυπνιος και να μην μπορεις.......Ο θορυβος που λες εμενα με νανουριζει χεχεχεχεχε......
σε συνδιασμο με το κουνημα με κοιμηζει τα μαλα  :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
θεωρητικα το αεροπλανο ειναι το ασφαλεστερο!!
σχετικα μπηκα μεγαλος σε αεροπλανο εν συγκριση με αλλους που μπαινουν απο μωρα!!
ταξιδεψα 1η φορα πτηση εξωτερικου! με μικρο ελικοφορο 25θεσιο (κατι τετοιο τεσπα) ειχε τρομερο αερα στην προσγειωση και ο κωλος του αεροπλανου πεταγε μπαντιλικια!! :cheesy:
κατα τα αλλα σε αλλες πτησεις εσωτερικου-εξωτερικου με μεγαλα αεροπλανα δεν φοβηθηκα ΠΟΤΕ!!
με λεωφορεια που εχω κανει μεσα σε 7 χρονια επι 15-20 χιλιαδες χιλ περιπου και ταξιδια εξωτερικου ! εκει να δεις ποσες φορες ηταν να τρακαρουμε! λαστιχα, να σπαει ο κινητηρας του λεωφορειου κα να περιμενεις να ρθει αλλο! και τα λεωφορεια ειναι ******* !! με δορυφορικα συστηματα και οτι μπορει κανεις να φανταστει ΑΛΛΑ.................................

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σε συνδιασμο με το κουνημα με κοιμηζει τα μαλα  :2funny:

Χαχαχαχαχα εμεις οι δυο ειμαστε να ταξιδεψουμε μαζι....θα μας ρωτανε πως ηταν το ταξιδι και μεις θα τους λεμε εξαιρετικο , ασχετο αν περασαμε θυελλες, τρελα κενα αερος κτλ.....    :grin: :grin: :grin: :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πανως αν κοιμασαι και εισαι και ζαλισμενος και γινει τπτ δεν θα καταλαβεις και πως πηγες! :cheesy:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.716
Πόντοι
3.506
Αυτος θα φοβαται σιγουρα πλεον τα αεροπλανα.....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom