Νέα

Φοβάστε τα αεροπλάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Τυπε, αν πεφτει το αεροπλανο, θα υπολογισεις ενα μετρο πριν σκασει στο εδαφος,
να κανεις επιτοπιο πηδημα κατακορυφα και θα σωθεις... δοκιμασμενο στην παιδικη χαρα της γειτονιας μου. :thumbsup:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ωραίο είναι να ταξιδεύεις με αεροπλάνο , μου αρέσει πολύ. Ειδικά η στιγμή της απογείωσης είναι όλα τα λεφτά , φοβερή αίσθηση .....

Τώρα όσοι λέτε ότι σας φοβίζει , γνωρίζετε ότι είναι το πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς.

Ενώ δυστυχώς το πιο επικίνδυνο είναι το αυτοκίνητο.

Έτσι λένε οι στατιστικές.

Τώρα φαντάζομαι αισθάνεστε καλύτερα ε;  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ωραίο είναι να ταξιδεύεις με αεροπλάνο , μου αρέσει πολύ. Ειδικά η στιγμή της απογείωσης είναι όλα τα λεφτά , φοβερή αίσθηση .....

Τώρα όσοι λέτε ότι σας φοβίζει , γνωρίζετε ότι είναι το πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς.

Ενώ δυστυχώς το πιο επικίνδυνο είναι το αυτοκίνητο.

Έτσι λένε οι στατιστικές.
και τι προτεινεις;να παρουμε ολοι ενα αεροπλανο να πηγαινουμε στην δουλεια μας; :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
λογικο τα δικεφαλα κοτοπουλα εχεται φτερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
fighting-230.GIF

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
εγω δε φοβαμε τα καραβια :sunglasses:ξερεις γιατι :birdman:
μην με προκαλείς γιατί θα ξανα ποστάρω την photo θα ξαναγίνεις ρεζίλι τω γατιών και θα κάνεις πάλι κανα μήνα να μου μιλήσεις γκέ γκέ;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
βεβαια σε αεροπορικο ατυχημα οι συνεπειες ειναι οι χειροτερες.........

Μαλακιες.

Οι καλυτερες ειναι!
Επεσες? Πεθανες.

Ενω σε ολα τα αλλα μεσα ταλαιπορεισαι απο απλα χτυπηματα μεχρι οτι αλλο βαλει ο νους σου!
Καταγματα, ακρωτηριασμοι, εγκλωβισμοι, φωτιες, αναπηριες!

Ασε που στο αεροπλανο εχεις και χρονο να κανεις την προσευχη σου πριν ερθεςι το τελος σου!

;) ;) ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
Μαλακιες.

Οι καλυτερες ειναι!
Επεσες? Πεθανες.

Ενω σε ολα τα αλλα μεσα ταλαιπορεισαι απο απλα χτυπηματα μεχρι οτι αλλο βαλει ο νους σου!
Καταγματα, ακρωτηριασμοι, εγκλωβισμοι, φωτιες, αναπηριες!

Ασε που στο αεροπλανο εχεις και χρονο να κανεις την προσευχη σου πριν ερθεςι το τελος σου!

;) ;) ;)
και το κυριοτερο ΑΝ επηζησεις θα χεστεις στο χρημα απο την αποζημιωση που θα παρεις απο την αεροπορικη εταιρια :grin:
μην με προκαλείς γιατί θα ξανα ποστάρω την photo θα ξαναγίνεις ρεζίλι τω γατιών και θα κάνεις πάλι κανα μήνα να μου μιλήσεις γκέ γκέ;
:rolleyes:
δεν ειμαι ροζ γατος :birdman:
ειμαι μαυρος γατος :birdman:

Επισκέπτης
Έλα να σε πάρω με το ελικόπτερο βόλτα άμα φοβάσαι τα αεροπλάνα....... :2funny:

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εχουν βγαλει μια φαρσα και καλα ενεργοποιηση βομβας μεσω λαπτοπ !!!!!!!!

Ανοιγεις την οθονη του λαπτοπ και πατας ενα πληκτρο, απο οπου ξεκιναει μια αντιστροφη μετρηση
στη οθονη του υπολογιστη φροντιζοντας να ειναι σε κοινη θεα.....
Την ιδια στιγμη κοιτας στον ουρανο και κλεινεις τα ματια φωναζοντας αλλαχ ακ μπαρ !!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:
Nα υποθέσω βοηθάει να έχεις αφήσει γένια κανα μήνα και να φοράς καμιά μαντήλα στο λαιμό ε?  :2funny:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Παρε 1 Xanax 0,25 και θα εισαι μια χαρα.
Μοναδικο προβλημα αμα εισαι ασυνηθιστος μπορει την πρωτη μερα να νυσταζεις ολη την ωρα και αν το ταξιδι ειναι λιγες μερες ή επαγγελματικο να σου χαλασει ολο το προγραμμα. (καφεδες)

Υ.Γ το xanax χρειαζεται ειδικη συνταγη γιατρου. Αν εχεις τιποτα θειες παρε ενα απο τα δικα τους.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Πες στις Αεροσυνοδους να σε πιπωνουνε με βαρδιες και δεν θα καταλαβεις τιποτα....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Ελα ρε σι ολα μια χαρα....γαμαει το αεροπλανο...οσες φορες εχω ταξιδεψει ειναι για εξωτερικο συνολικα 5-6 φορες και τα σπαει...βεβαια μια φορα τα χρειαστηκα...ερχομουν απο ρωμη αν θυμαμαι καλα με Aegean και για καποιο λογο στη προσγειωση καθως χαναμε υψος ειχαμε πολυ ιδιορρυθμες αναταραξεις...εν τω μεταξυ ηταν και ενα σχολειο που ουρλιαζε και να σου πω καπως με καλμαρε γιατι εβλεπα τις αεροσυνοδους και ηταν μια χαρα αλλα φιλε με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας στην κυριολεξια...ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ!!

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μια χαρα ειναι το αεροπλανακι...Εχουν και γαματο καφε και αν πας εκτος Ελλαδος (πιο πολλες ωρες) και αναλογως με ποια εταιρεια ταξιδευεις, εχεις το κρασακι σου, το σαντουιτσακι σου, το φαγακι σου....

Ρε σεις μονο εμενα με πιανει ασυγκρατητος υπνος????Να θελω να δω απο το παραθυρακι και να μην μπορω να κρατησω τ αματια μου ανοιχτα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom