apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μια χαρα ειναι το αεροπλανακι...Εχουν και γαματο καφε νεροζουμο και αν πας εκτος Ελλαδος (πιο πολλες ωρες) και αναλογως με ποια εταιρεια ταξιδευεις, εχεις το κρασακι σου πλερωνεις, δεν ειναι τσαμπα, το σαντουιτσακι σου ενα ψευτοψωμι με μιση φετα τυρι-ζαμπον , το φαγακι σου ουτε τα σκυλια δε θα τρωγανε κρυο....θα γνωρισεις την αεροσυνοδο που μετα θα γινει ερωμενη σου και μετεπειτα γυναικα σου
Ρε σεις μονο εμενα με πιανει ασυγκρατητος υπνος????Να θελω να δω απο το παραθυρακι και να μην μπορω να κρατησω τ αματια μου ανοιχτα......
εισαι σωστος τυπε
ετσι ακριβως
Δες τον μεγαλο ηγετη Ανδρεα Παπανδρεου .Για την αεροσυνοδο δεν εχω αποψη........
Τυπε, πρεπει να βλεπει πολλες σαπουνοπερες και να διαβαζει πολλα Αρλεκιν...
Δες τον μεγαλο ηγετη Ανδρεα Παπανδρεου .
Ουτε σαπουνοπερες ουτε αρλεκιν......
Ε αν θες να βρεις μια Δημητρουλα οκ ευχομαι να την βρεις σε καποια πτηση σου.......Εγω παντως τν Παρασκευη θα πιω τον καφε μου και θα κοιμηθω.....
σφερδεκλε ειπα οτι με πιανει και ασυγκρατητη νυστα
Εμενα παντως ο καφες μ'αρεσει οτι και να λετε και απο Βουδαπεστη τα σαντουιτσακια ηταν ωραια (αυτα με το σαλαμακι τα αλλα δεν ξερω)....
Για την αεροσυνοδο δεν εχω αποψη........
Μην ξεχάσεις να κάνεις διαθήκη βασικά,ποτέ δεν ξέρεις....Κάθε φορά που πρόκειται να μπω σε αεροπλάνο κλάνω μέντες . Και τώρα υπάρχει στον ορίζοντα ένα ταξιδάκι στην Αγγλία. Να πιω τίποτα ούζα, να πάρω κάνα ηρεμιστικό *P ή και τα δύο;
με το σαλαμακι??? ελπιζω να μην σε επιασε και καμια κοιλιτσα μετα
και πηγαινε το κλανιδι συννεφο
ξερεις εκει δεν εχει παραθυρα...
ρε μαλακες πλακα πλακα αμα αρχισεις να κλανεις μεσα στο αεροπλανο τι γινεται?
ΜΙλαμε για καμια ωρα ομως βαρβατα να τις αφηνεις χωρις να πας τουαλετα ετσι για σπασιμο
σε πετανε εξω?
Σιγα μαρι κοσμοπολιτισσα.
Θα μου παρεις μια κολωνια Μυρτω απο τα Duty Free;
Εχω ριξει ουκ ολιγες σε υπεραντλαντικα.
Αμα κανεις πως κοιμασαι, κανεις δε μπορει να σε κατηγορησει... ;)
Εχω ριξει ουκ ολιγες σε υπεραντλαντικα.
Αμα κανεις πως κοιμασαι, κανεις δε μπορει να σε κατηγορησει... ;)
Τι να κανω; Εχω υγιες εντερακι .Σιχαμα.....
Με αρωμα λεμονι παρακαλω.Ναι....
Κλανουν οι γυναικες?με το σαλαμακι??? ελπιζω να μην σε επιασε και καμια κοιλιτσα μετα
και πηγαινε το κλανιδι συννεφο
ξερεις εκει δεν εχει παραθυρα...
ρε μαλακες πλακα πλακα αμα αρχισεις να κλανεις μεσα στο αεροπλανο τι γινεται?
ΜΙλαμε για καμια ωρα ομως βαρβατα να τις αφηνεις χωρις να πας τουαλετα ετσι για σπασιμο
σε πετανε εξω?
Κλανουν οι γυναικες?
Κλανουν οι γυναικες?
Τα αεροπλανα ειναι το ασφαλεστερο μεσο μεταφορας, παει και τελειωσε.
Αν πεσει ομως, δεν γλυτωνεις και ο Γκαστονε Ντακ να εισαι...