Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχω κανει 447 ταξιδια με ολες τις καιρικες συνθηκες.
447? σιτυ τουρ και ετσι?εχω κανει 447 ταξιδια με ολες τις καιρικες συνθηκες.
όχι με τα ΚΤΕΛ ρε για αεροπλάνα λέμεεχω κανει 447 ταξιδια με ολες τις καιρικες συνθηκες.
εχω κανει 447 ταξιδια με ολες τις καιρικες συνθηκες.
σκεψου και την καλη πλευρα ..να πεσει το αεροπλανο και να βρεθεις ναυαγος σε ενα πολυ μικρο νησι με τις αεροσυνοδους
ρε μαγκες χεζομαι πολυ ασχημα με το αεροπλανο, και θα το παρω για πτηση 4μιση ωρων...τι να κανω???
το μόνο σίγουρο οτι έχει φάει πολύ ληγμένοΜπραβο ρε κομαντο. Εχεις παρει πουλαδα;
Πλέον με όλα είναι να φοβάσαι όχι μόνο με το αεροπλάνορε μαγκες χεζομαι πολυ ασχημα με το αεροπλανο, και θα το παρω για πτηση 4μιση ωρων...τι να κανω???
Μην αγχώνεσαι, μια μπλε φάντα κ όλα οκ.ρε μαγκες χεζομαι πολυ ασχημα με το αεροπλανο, και θα το παρω για πτηση 4μιση ωρων...τι να κανω???
παρε τρενορε μαγκες χεζομαι πολυ ασχημα με το αεροπλανο, και θα το παρω για πτηση 4μιση ωρων...τι να κανω???
Μη μασάς ....κανε καμάκι τις αεροσυνοδοθς να περάσει η ωραρε μαγκες χεζομαι πολυ ασχημα με το αεροπλανο, και θα το παρω για πτηση 4μιση ωρων...τι να κανω???
Να εχεις ετοιμο δικο σου αλεξιπτωτο τυπερε μαγκες χεζομαι πολυ ασχημα με το αεροπλανο, και θα το παρω για πτηση 4μιση ωρων...τι να κανω???
που θα πηγαινεις για τοσες ωρες τυχερακια;ρε μαγκες χεζομαι πολυ ασχημα με το αεροπλανο, και θα το παρω για πτηση 4μιση ωρων...τι να κανω???
παρε τρενο
Βάλε μια σφήνα