kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εχισ δικιο μι χασι ι σιντεχνια οβολοοποιος ξαναδωσει δωρεαν ιατρικες τη γαμησε.
εχισ δικιο μι χασι ι σιντεχνια οβολοοποιος ξαναδωσει δωρεαν ιατρικες τη γαμησε.
ρε βοθρε διορθωσε το ρε φιλεεχισ δικιο μι χασι ι σιντεχνια οβολο
εχι δικιο ολα τα λα τα εχο γραπσι ολοσοσταρε βοθρε διορθωσε το ρε φιλε
Η ΣΙΝΤΕΧΝΙΑ
εχισ δικιο μι χασι ι σιντεχνια οβολο
μαρεσισ γιαιτι ισε ιποταχτικο μου,ουτε ο σαντσο παντσασ να ισουνε κε γο ο δον κιλοτισοχι φιλο κιριο. εχουμε συνανοιθι να τα περνουμι μαβρα.
Το ξερωεχι δικιο ολα τα λα τα εχο γραπσι ολοσοστα
ιεμ γιατρουδαρα εγο δ επερνο χαμπαριΠήγαινε να κάνεις φροντιστήριο ελληνικών μπας και μάθεις ορθογραφία πρίν πεθάνεις από σύφιλη, χολέρα και ψωρίαση..
μπορο να ιμε σαντσοσ πατσασ η παντσετασ γιατι μ αρεσι περισοτερο;μαρεσισ γιαιτι ισε ιποταχτικο μου,ουτε ο σαντσο παντσασ να ισουνε κε γο ο δον κιλοτισ
ιεμ γιατρουδαρα εγο δ επερνο χαμπαρι
σοστα καλιτερ ατραγουδιαρα θα περνο πιο πολα λεφταΤραγουδιάρα είστε, αλλά μας αρέσετε φίλτατε.
Γυναικα ο κοτομπιφτεκος ?Τραγουδιάρα είστε, αλλά μας αρέσετε φίλτατε.
Ρε,Παιδες,ο lagoydakis! που ειναι??? Χαμενος! Ερωτευτηκε,λεται???
Γυναικα ο κοτομπιφτεκος ?
Πεδια πριν κατι μερες ειχα παει φυλης και εβαλα στην εκδιδομενη δαχτυλο αφου τελιωσα την πραξη παρατηρησα οτι ειχα μια μικρη πληγη στο δαχτυλο ειναι πιθανον να εχω κολληση κατι? Ακουω συμβουλες.
ασχετο ποστ σε ασχετη παραθεση....Ρε,Παιδες,ο lagoydakis! που ειναι??? Χαμενος! Ερωτευτηκε,λεται???
Δεν πιστευω να εξυσες την μυτη σου μετα!!!!!!!!1Πεδια πριν κατι μερες ειχα παει φυλης και εβαλα στην εκδιδομενη δαχτυλο αφου τελιωσα την πραξη παρατηρησα οτι ειχα μια μικρη πληγη στο δαχτυλο ειναι πιθανον να εχω κολληση κατι? Ακουω συμβουλες.
Φιλε,δηχως,πλακα. Εαν,ειχε,κατη,η κοπελλα,η και εσυ,ομως!Και,η πλιγη,ειχε αιμα,τοτε,μια γενικη,για Υπ/δες,και,οτι αλλο!Μην,φοβασαι τοσο,εαν η κοπελλα,περναη,Γιατρο!Δεν πιστευω να εξυσες την μυτη σου μετα!!!!!!!!1
Φιλε,δηχως,πλακα. Εαν,ειχε,κατη,η κοπελλα,η και εσυ,ομως!Και,η πλιγη,ειχε αιμα,τοτε,μια γενικη,για Υπ/δες,και,οτι αλλο!Μην,φοβασαι τοσο,εαν η κοπελλα,περναη,Γιατρο!
Μονο αυτο κανει λαθος!Ολα τα αλλα τα γραφει σωστα!!To space είναι από κάτω. Ένα μακρόστενο πλήκτρο , δεν παίζει να μην το βλέπεις.
βγηκε μια βρωμα οτι ετσι ειναι τυπεΡε,Παιδες,ο lagoydakis! που ειναι??? Χαμενος! Ερωτευτηκε,λεται???