You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φοβαμαι να παω στον οδοντίατρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 250
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ναι...συνεχεια εμπαινε κ εκανε αποστημα....ειχε μπει στο κρεας τυπε;;;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
+οδοντικο νημα+τα βουρτσακια για το ενδιαμεσο των οδοντων.και να βουρτσιζονται καθε μερα + πλυσεις με στοματικο διαλυμα :S
Μόνο αυτό;ουλιτιδα παρε λιστεριν 3 πλύσεις την ημέρα
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλα ειστε τελειως βρωμιαρηδες??? τα δοντια πρεπει να καθαριζουν ανα εξαμηνο
και να βουρτσιζονται καθε μερα + πλυσεις με στοματικο διαλυμα :S
αν πιασουν πρωτα μακα δεν χαλανε μετα
ειναι σαν τα αμαξια αν δεν τους βαζεις κερι καλυτερα σκονη κ λασπη να μην χαλασει το χρωμα
Επισκέπτης
Κοτοσταμουλη με φωναζετε αλλα εαν ηταν ενα πραμα που πρεπει να φοβομουν πραγματικα ειναι η δαγκανες και τα μαχαιροπριονα του οδοντιατρου...
εχω παει εδω και 1 χρονο μονο για καθαρισμους.. δυστηχως επειδη τρωω πολλους υδατανθρακες και γλυκακια 2-3 φορες την εβδομαδα.. ενα αρχησε να χαλαει στην πανω σειρα και αρχησε να μαυριζει απο μεσα..εχω 3-4 σγραγισματα αλλα τα 3 ειναι ασπρα και δεν φενονται.. Το θεμα ειναι οτι η παροχες που ειχα στο ΙΚΑ παλια δεν της εχω γιατι δεν τους εχω παει φοιτητικο χαρτι και αυτη η διαδικασια παιρνει για εμενα 2-3 μηνες περιπουε..
το θεμα ειναι οτι εχω πονους μικρους μερικες φορες..δηλαδη εαν πιασω το δοντι με δυο δαχτυλα και το πιεσω ποναω αφορητα.. αυτο ειναι προαγγελος οτι εαν δεν επισκεφτω εναν οδοντιατρο συντομα στο αμεσο χρονικο διαστημα θα υποφέρω :S
και εδω ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα,γιατι το δοντι ηδη ποναει εαν το πιεσω, η οδοντιατρος γιατι παω παντα σε γυναικα
με τα σιδερα δεν θα με πονεσει? Σας εχει τραβηξει ποτε δοντι χωρις αναισθητικο? ΟΧΙ.. σας εχει απνευρωσει πιεζοντας 4-5 βελονες ταυτοχρονα? ΟΧΙ..
αυτα ομως που τα εχει κανει... Ειχα πει σε εναν οδοντιατρο οτι θελω φτιαξιμο του δοντιου ε ανιαισθητικα γιατι θα εχω την ενοια οτι θα ποναω σε καθε του κινηση και μου ειχε ζητησει περιπου 250 ευρω.. του το κοψα αποτομα.. δεν ξαναμιλησα..
να βγαλω απο την τσεπη μου κατι παραπανω ωστε να πονεσω λιγο, η να παω στο ΙΚΑ και να βγω με δαρμενο στομα?
:'( :'( :'( :'( :'(
τύπε ότι θες για δόντια ρώτα εμένα,
δεν έχω δόντι ασφράγιστο
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
τύπε ότι θες για δόντια ρώτα εμένα,
δεν έχω δόντι ασφράγιστο
Επισκέπτης
τι γελά ρε κουτσοδόντη;
Ποναει ρε τυπε, ειδικα το διαστημα μεχρι να κανει πληρη απονευρωση.αν του κανει αναισθησια δεν ποναει τυπε
Εγω θυμαμαι οτι 2 μερες δεν κοιμομουν.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αν πιασουν πρωτα μακα δεν χαλανε μετα
ειναι σαν τα αμαξια αν δεν τους βαζεις κερι καλυτερα σκονη κ λασπη να μην χαλασει το χρωμα
Επισκέπτης
χρειαζομαστε τον λακη κ ο λακης μας γραφει. μπορει να φοβαται μην τον ρωτησουμε την επαγγελματικη του αποψη σε τιποτες δυσκολο κ φανει οτι δεν ειναι οδοντιατρος
μου λειπει ο λαγοδακης ρε γμτ
τι απέγινε εκείνη η ψωλ.. εεεε ψυχή;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εμενα μου βρηκε 2 σφραγισματα και μου ειπε ελα να τα κανεις πριν στο παει για απονευρωση ...
θα παω αυτη την εβδομαδα που μας ερχεται. Η απονευρωση ειναι και ταλαιπωρια θελει 3 ραντεβου ενω το σφραγισμα πας 1 και τελος.
θα παω αυτη την εβδομαδα που μας ερχεται. Η απονευρωση ειναι και ταλαιπωρια θελει 3 ραντεβου ενω το σφραγισμα πας 1 και τελος.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
στο γεα δεν εχετε οδοντιατρο τυπε;;;;Εμενα μου βρηκε 2 σφραγισματα και μου ειπε ελα να τα κανεις πριν στο παει για απονευρωση ...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
στο γεα δεν εχετε οδοντιατρο τυπε;;;;
Σε ιδιωτικο παω φιλε. Αυτος που ειχα παλια ειχε χερι πουπουλο δεν καταλαβαινες τιποτα ουτε στην απονευρωση αλλα ηθελε 200 ευρω για την απονευρωση
αυτος εδω τωρα θελει 120 αλλα με εχει πονεσει λιγο περισσοτερο.... φαντασου να ηταν τσαμπα και δημοσιος θα σηκωνομουν να φυγω
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο ηθελε να αποφυγει και ο Σταμ...Το ιδιωτικο γδαρσιμοΣε ιδιωτικο παω φιλε.
Τωρα ειναι που δεν θα παει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποσες απονευρωσεις εχεις κανει τυπε?Σε ιδιωτικο παω φιλε. Αυτος που ειχα παλια ειχε χερι πουπουλο δεν καταλαβαινες τιποτα ουτε στην απονευρωση αλλα ηθελε 200 ευρω για την απονευρωση
αυτος εδω τωρα θελει 120 αλλα με εχει πονεσει λιγο περισσοτερο.... φαντασου να ηταν τσαμπα και δημοσιος θα σηκωνομουν να φυγω
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
φαφουτικο εισαι λατρεια;τι απέγινε εκείνη η ψωλ.. εεεε ψυχή;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Το σωστο ειναι να τα πλενουμε αμεσωs μετα το φαι για να μην καθονται τα μικροβιαμια μαλακια που εκανα συχνα κ αφου μου τα ψαλε ο οδοντιατρος το εκοψα:επλενα δοντια κ στα καπακια επινα οξινους χυμους ή ανθρακουχα αναψυκτικα...οτι χειροτερο για το σμαλτο....+τερηδονα (απο τα αναψυκτικα)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 27K