life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Στη χωρα με τις χοντρες καθε αδυνατη ειναι και ομορφη?
Δε νομιζω.
Ολα εξαρτωνται απο το ποσο ...πινει καποιοs !!!
Στη χωρα με τις χοντρες καθε αδυνατη ειναι και ομορφη?
Δε νομιζω.
υπαρχει οδοντιατρος για ατομα με ειδικες αναγκες.Κοτοσταμουλη με φωναζετε αλλα εαν ηταν ενα πραμα που πρεπει να φοβομουν πραγματικα ειναι η δαγκανες και τα μαχαιροπριονα του οδοντιατρου...
εχω παει εδω και 1 χρονο μονο για καθαρισμους.. δυστηχως επειδη τρωω πολλους υδατανθρακες και γλυκακια 2-3 φορες την εβδομαδα.. ενα αρχησε να χαλαει στην πανω σειρα και αρχησε να μαυριζει απο μεσα..εχω 3-4 σγραγισματα αλλα τα 3 ειναι ασπρα και δεν φενονται.. Το θεμα ειναι οτι η παροχες που ειχα στο ΙΚΑ παλια δεν της εχω γιατι δεν τους εχω παει φοιτητικο χαρτι και αυτη η διαδικασια παιρνει για εμενα 2-3 μηνες περιπουε..
το θεμα ειναι οτι εχω πονους μικρους μερικες φορες..δηλαδη εαν πιασω το δοντι με δυο δαχτυλα και το πιεσω ποναω αφορητα.. αυτο ειναι προαγγελος οτι εαν δεν επισκεφτω εναν οδοντιατρο συντομα στο αμεσο χρονικο διαστημα θα υποφέρω :S
και εδω ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα,γιατι το δοντι ηδη ποναει εαν το πιεσω, η οδοντιατρος γιατι παω παντα σε γυναικα
με τα σιδερα δεν θα με πονεσει? Σας εχει τραβηξει ποτε δοντι χωρις αναισθητικο? ΟΧΙ.. σας εχει απνευρωσει πιεζοντας 4-5 βελονες ταυτοχρονα? ΟΧΙ..
αυτα ομως που τα εχει κανει... Ειχα πει σε εναν οδοντιατρο οτι θελω φτιαξιμο του δοντιου ε ανιαισθητικα γιατι θα εχω την ενοια οτι θα ποναω σε καθε του κινηση και μου ειχε ζητησει περιπου 250 ευρω.. του το κοψα αποτομα.. δεν ξαναμιλησα..
να βγαλω απο την τσεπη μου κατι παραπανω ωστε να πονεσω λιγο, η να παω στο ΙΚΑ και να βγω με δαρμενο στομα?
:'( :'( :'( :'( :'(
Πολυ ωραια.Αρα τωρα θα ειναι πιο εκφυλη και οργιαστικη!!! Γουσταρω!!!Έτσι ήταν πριν 15 χρόνια γέρο.
λες να χασουμε το σταμ απο το μπου? :'( :'( μας αφηνει χρονους σιγα σιγα :'( :'(υπαρχει οδοντιατρος για ατομα με ειδικες αναγκες.
πανε στο πικπα τις περιοχης σου,να σου δωσουν ενα παραπεμπτικο να πας.
ρε μαλακα φτωχομπινε με τα δοντια δεν παιζουν,εσυ εχεις αποστημα μεσα στο στομα σου,μεχρι και ανακοπη καρδιας μπορει να παθει καποιος απο χαλασμενο δοντι.
στα στουντια τα δινει τα κατοσταρικα !!!! και εκει σε γιατρο πας και εδω σε γιατρο θα παςυπαρχει οδοντιατρος για ατομα με ειδικες αναγκες.
πανε στο πικπα τις περιοχης σου,να σου δωσουν ενα παραπεμπτικο να πας.
ρε μαλακα φτωχομπινε με τα δοντια δεν παιζουν,εσυ εχεις αποστημα μεσα στο στομα σου,μεχρι και ανακοπη καρδιας μπορει να παθει καποιος απο χαλασμενο δοντι.
Θελω και εγω να με γιατρεψει η Χριστινα Ιακωβιδου!!!
εχουμε και καλο νεκροθαφτη !!!!! εχεμυθοςλες να χασουμε το σταμ απο το μπου? :'( :'( μας αφηνει χρονους σιγα σιγα :'( :'(
Πολυ ωραια.Αρα τωρα θα ειναι πιο εκφυλη και οργιαστικη!!! Γουσταρω!!!
λες να χασουμε το σταμ απο το μπου? :'( :'( μας αφηνει χρονους σιγα σιγα :'( :'(
απονευρωση δεν παιζει να μην πονεσειγιατι ρε μαλακα ειμαι τσιγκουνης? που ξερω εγω οτι με τα λεφτα που θα δωσω δεν θα πονεσω?
εχεις κατσει ποτε στην καρεκλα του πονου?
αγριανθρωπος εισαι τυπε :-Ένα απλό δέσιμο του έκανα. Σε μια εβδομάδα είχε ξεπρηστεί. Έπρεπε να είχα σφίξει την γροθιά πιο πριν αλλά με έπιασε απροετοίμαστο, έσκασε μύτη με μηχανή από πίσω.
Πάντως μετά το μπουκέτο ξάπλωσε.
αν του κανει αναισθησια δεν ποναει τυπεαπονευρωση δεν παιζει να μην πονεσει
αγριανθρωπος εισαι τυπε :-
στο 2013 ειμαστε ακομα χειροδικια?
οι πολιτισμενοι ανθρωποι λυνουν τις διαφορες τους με σιδερικα
ο πικερ επανηλθε δυναμικα τυπεΕυτυχωs δεν διαβαζει το θρεντ ο Πικερ τυπε μου.....Να μαθει οτι ανεβηκε η αξια καποιαs με το να παιξουν ξυλο 2 ατομα....Αμα μαθει και για το 600αρι θα ζητησει περιοριστικα μετρα
Eγω βρηκα την καταλληλη αναισθησια για να μην ποναει!!!αν του κανει αναισθησια δεν ποναει τυπε
Κοτοσταμουλη με φωναζετε αλλα εαν ηταν ενα πραμα που πρεπει να φοβομουν πραγματικα ειναι η δαγκανες και τα μαχαιροπριονα του οδοντιατρου...
εχω παει εδω και 1 χρονο μονο για καθαρισμους.. δυστηχως επειδη τρωω πολλους υδατανθρακες και γλυκακια 2-3 φορες την εβδομαδα.. ενα αρχησε να χαλαει στην πανω σειρα και αρχησε να μαυριζει απο μεσα..εχω 3-4 σγραγισματα αλλα τα 3 ειναι ασπρα και δεν φενονται.. Το θεμα ειναι οτι η παροχες που ειχα στο ΙΚΑ παλια δεν της εχω γιατι δεν τους εχω παει φοιτητικο χαρτι και αυτη η διαδικασια παιρνει για εμενα 2-3 μηνες περιπουε..
το θεμα ειναι οτι εχω πονους μικρους μερικες φορες..δηλαδη εαν πιασω το δοντι με δυο δαχτυλα και το πιεσω ποναω αφορητα.. αυτο ειναι προαγγελος οτι εαν δεν επισκεφτω εναν οδοντιατρο συντομα στο αμεσο χρονικο διαστημα θα υποφέρω :S
και εδω ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα,γιατι το δοντι ηδη ποναει εαν το πιεσω, η οδοντιατρος γιατι παω παντα σε γυναικα
με τα σιδερα δεν θα με πονεσει? Σας εχει τραβηξει ποτε δοντι χωρις αναισθητικο? ΟΧΙ.. σας εχει απνευρωσει πιεζοντας 4-5 βελονες ταυτοχρονα? ΟΧΙ..
αυτα ομως που τα εχει κανει... Ειχα πει σε εναν οδοντιατρο οτι θελω φτιαξιμο του δοντιου ε ανιαισθητικα γιατι θα εχω την ενοια οτι θα ποναω σε καθε του κινηση και μου ειχε ζητησει περιπου 250 ευρω.. του το κοψα αποτομα.. δεν ξαναμιλησα..
να βγαλω απο την τσεπη μου κατι παραπανω ωστε να πονεσω λιγο, η να παω στο ΙΚΑ και να βγω με δαρμενο στομα?
:'( :'( :'( :'( :'(
σε ολα ΝΑΙ...θα πονεσεις,αλλα θα ζησεις...ξερεις,δεν πιανει παντα καλα η ξυλοκαΐνη... ;) ;)Σας εχει τραβηξει ποτε δοντι χωρις αναισθητικο?ΟΧΙ.. σας εχει απνευρωσει πιεζοντας 4-5 βελονες ταυτοχρονα?ΟΧΙ..
ουλιτιδα παρε λιστεριν 3 πλύσεις την ημέραΠαιδιά κι εγώ έχω φαγωμένα ούλα στα μπροστινά δόντια και φαίνονται μαυρίλες στις ρίζες σε 4 μπροστινά δόντια,θα τα χάσω τί λέτε;(για οδοντογιατρό δεν υπάρχει μία!)
ειχε μπει στο κρεας τυπε;;;σε ολα ΝΑΙ...θα πονεσεις,αλλα θα ζησεις...ξερεις,δεν πιανει παντα καλα η ξυλοκαΐνη... ;) ;)
επισης εχω βγαλει το νυχι απο το ποδι 3 φορες,η τελευταια χωρις παλι να με πιασει η τοπικη αναισθησια...