n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
η κοκα ειναι φαρμακευτικο σκευασμα γιατρε?Αμα θες σου γραφω και ιατρικη συνταγη.
γενοσημο η πρωτυπο ειναι?
η κοκα ειναι φαρμακευτικο σκευασμα γιατρε?Αμα θες σου γραφω και ιατρικη συνταγη.
λες ναναι κλωνος τυπε?
πέρα από την πλάκα άραγε υπάρχει τίποτα για τον πόνο αν δεν σε πιάνουν και 2-3 ενέσεις ?
μου πάει για τα καλά λέμε με τον οδοντίατρο...
υγ
φτιαγμένος μπορώ να πάω ?
Δεν χρειαζετε να φτιαχτεις. Θα σε φτιαξει η οδοντιατρος!!!υγ
φτιαγμένος μπορώ να πάω ?
Κοτοσταμουλη με φωναζετε αλλα εαν ηταν ενα πραμα που πρεπει να φοβομουν πραγματικα ειναι η δαγκανες και τα μαχαιροπριονα του οδοντιατρου...
εχω παει εδω και 1 χρονο μονο για καθαρισμους.. δυστηχως επειδη τρωω πολλους υδατανθρακες και γλυκακια 2-3 φορες την εβδομαδα.. ενα αρχησε να χαλαει στην πανω σειρα και αρχησε να μαυριζει απο μεσα..εχω 3-4 σγραγισματα αλλα τα 3 ειναι ασπρα και δεν φενονται.. Το θεμα ειναι οτι η παροχες που ειχα στο ΙΚΑ παλια δεν της εχω γιατι δεν τους εχω παει φοιτητικο χαρτι και αυτη η διαδικασια παιρνει για εμενα 2-3 μηνες περιπουε..
το θεμα ειναι οτι εχω πονους μικρους μερικες φορες..δηλαδη εαν πιασω το δοντι με δυο δαχτυλα και το πιεσω ποναω αφορητα.. αυτο ειναι προαγγελος οτι εαν δεν επισκεφτω εναν οδοντιατρο συντομα στο αμεσο χρονικο διαστημα θα υποφέρω :S
και εδω ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα,γιατι το δοντι ηδη ποναει εαν το πιεσω, η οδοντιατρος γιατι παω παντα σε γυναικα
με τα σιδερα δεν θα με πονεσει? Σας εχει τραβηξει ποτε δοντι χωρις αναισθητικο? ΟΧΙ.. σας εχει απνευρωσει πιεζοντας 4-5 βελονες ταυτοχρονα? ΟΧΙ..
αυτα ομως που τα εχει κανει... Ειχα πει σε εναν οδοντιατρο οτι θελω φτιαξιμο του δοντιου ε ανιαισθητικα γιατι θα εχω την ενοια οτι θα ποναω σε καθε του κινηση και μου ειχε ζητησει περιπου 250 ευρω.. του το κοψα αποτομα.. δεν ξαναμιλησα..
να βγαλω απο την τσεπη μου κατι παραπανω ωστε να πονεσω λιγο, η να παω στο ΙΚΑ και να βγω με δαρμενο στομα?
:'( :'( :'( :'( :'(
καλως τον διορισμενο δημοσιο υπαλληλακοτι φλωρος θεε μου
λες ναναι κλωνος τυπε?
καλως τον διορισμενο δημοσιο υπαλληλακο
ευχαριστω παντως.. αν και χεστηκα για τους λεχριτες εδω μεσατι πουστικα εμοτικον ειναι ρε αυτα που βαζεις?
κατι τετοια ποσταρεις και σε εχουν παρει στο ψιλο οι αλλοι οι λεχριτες
εγω για το καλο σου τα λεω
τυπε ετσι λενετι σημαίνει αυτό;
υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που πιστεύουν στην κλωνοποίηση;
Θέε μου! λες να μπήκα σε κανένα αμαρτωλό σαιτ;
ευχαριστω παντως.. αν και χεστηκα για τους λεχριτες εδω μεσα
πες ρε εχεις καμια ωραια οδοντιατρο να απολαυσω τον πονο ?
καλεεεεε ξεπατωθηκεςευχαριστω παντως.. αν και χεστηκα για τους λεχριτες εδω μεσα
πες ρε εχεις καμια ωραια οδοντιατρο να απολαυσω τον πονο ?
μεμακι καμια ρωσιδα οδοντιατρο εχεις?καλεεεεε ξεπατωθηκες
εχωμεμακι καμια ρωσιδα οδοντιατρο εχεις?
αχ ναι ο ζουμπουρλονωντουλινος μουεχω
αλλα τα δικα σου τα δοντακια θα στα βγαλει ο ΝΩΝΤΑΣ
κοριτσιααααααααα (και πιρφοραγαπουληδες)......ο ΝΩΝΤΑΣαχ ναι ο ζουμπουρλονωντουλινος μου
μπα
σε γυναικα οδοντιατρο παω
αλλα γεννησε προσφατα και εχει γινει η διπλασια
τι μαλακες που ειμαστε οι αντρες
παμε και παντρευομαστε την καθε βρωμιαρα
και μετα αυτη δενει το γαιδαρο της και γινεται σαν τον κινκ κονγκ
Κοτοσταμουλη με φωναζετε αλλα εαν ηταν ενα πραμα που πρεπει να φοβομουν πραγματικα ειναι η δαγκανες και τα μαχαιροπριονα του οδοντιατρου...
εχω παει εδω και 1 χρονο μονο για καθαρισμους.. δυστηχως επειδη τρωω πολλους υδατανθρακες και γλυκακια 2-3 φορες την εβδομαδα.. ενα αρχησε να χαλαει στην πανω σειρα και αρχησε να μαυριζει απο μεσα..εχω 3-4 σγραγισματα αλλα τα 3 ειναι ασπρα και δεν φενονται.. Το θεμα ειναι οτι η παροχες που ειχα στο ΙΚΑ παλια δεν της εχω γιατι δεν τους εχω παει φοιτητικο χαρτι και αυτη η διαδικασια παιρνει για εμενα 2-3 μηνες περιπουε..
το θεμα ειναι οτι εχω πονους μικρους μερικες φορες..δηλαδη εαν πιασω το δοντι με δυο δαχτυλα και το πιεσω ποναω αφορητα.. αυτο ειναι προαγγελος οτι εαν δεν επισκεφτω εναν οδοντιατρο συντομα στο αμεσο χρονικο διαστημα θα υποφέρω :S
και εδω ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα,γιατι το δοντι ηδη ποναει εαν το πιεσω, η οδοντιατρος γιατι παω παντα σε γυναικα
με τα σιδερα δεν θα με πονεσει? Σας εχει τραβηξει ποτε δοντι χωρις αναισθητικο? ΟΧΙ.. σας εχει απνευρωσει πιεζοντας 4-5 βελονες ταυτοχρονα? ΟΧΙ..
αυτα ομως που τα εχει κανει... Ειχα πει σε εναν οδοντιατρο οτι θελω φτιαξιμο του δοντιου ε ανιαισθητικα γιατι θα εχω την ενοια οτι θα ποναω σε καθε του κινηση και μου ειχε ζητησει περιπου 250 ευρω.. του το κοψα αποτομα.. δεν ξαναμιλησα..
να βγαλω απο την τσεπη μου κατι παραπανω ωστε να πονεσω λιγο, η να παω στο ΙΚΑ και να βγω με δαρμενο στομα?
:'( :'( :'( :'( :'(
μπα
σε γυναικα οδοντιατρο παω
αλλα γεννησε προσφατα και εχει γινει η διπλασια
τι μαλακες που ειμαστε οι αντρες
παμε και παντρευομαστε την καθε βρωμιαρα
και μετα αυτη δενει το γαιδαρο της και γινεται σαν τον κινκ κονγκ