apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι, γι αυτο προσεχε
Eμενα που δεν με πιανουν οι ενεσεις μου βαρεσε μια κατωγναθικη και μουδιασε ολο το κεφαλι μεχρι τον λαιμο,δεν καταλαβα τιποτα μετααπονευρωση δεν παιζει να μην πονεσει
τυπε πες μας τωρα οτι δεν γουσταρεις να εχει και καμια παραμορφωση ή εστω δυσμορφια? :S
τετοια τυπε?Eμενα που δεν με πιανουν οι ενεσεις μου βαρεσε μια κατωγναθικη και μουδιασε ολο το κεφαλι μεχρι τον λαιμο,δεν καταλαβα τιποτα μετα
τετοια τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.the-mixed-martial-arts-of-mma.com/images/knockout.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Οχι τυπε,ειναι μια ενεση με βελονα καπου στα 5 εκατοστα,στη βαζει ολη στα ουλα και σε πιανει αμεσως,δεν καταλαβαινεις τιποτα,οι απλες δεν με πιανουν λογο καταχρησεων ;D
Οχι τυπε,ειναι μια ενεση με βελονα καπου στα 5 εκατοστα,στη βαζει ολη στα ουλα και σε πιανει αμεσως,δεν καταλαβαινεις τιποτα,οι απλες δεν με πιανουν λογο καταχρησεων
τυπε ο συνδιασμος αυτων που εγραψες δεν ακουγεται καλος παντωςΟχι τυπε,ειναι μια ενεση με βελονα καπου στα 5 εκατοστα,στη βαζει ολη στα ουλα και σε πιανει αμεσως,δεν καταλαβαινεις τιποτα,οι απλες δεν με πιανουν λογο καταχρησεων
Μερικοι αλειφουν τα ουλα με ξυλοκαινη και δεν νιωθεις σχεδον τιποτα.τώρα πρόσεξα το 5 cm...μ αρέσει που τον ρωτάω κιόλας...
Ξυλοκαινη βαζουν και για να μην νοιωθεις το τσιμπιμα απ την αναισθητικη ενεσηΜερικοι αλειφουν τα ουλα με ξυλοκαινη και δεν νιωθεις σχεδον τιποτα.
γιατρε εχω ακουσει οτι μερικοι αλειφουν ξυλοκαινη και σε ευαισθητα σημεια ισχυει αυτο απολυτε?Μερικοι αλειφουν τα ουλα με ξυλοκαινη και δεν νιωθεις σχεδον τιποτα.
Αυτο ειπα, ρωτησε για αμα ποναγε η ενεση.Ξυλοκαινη βαζουν και για να μην νοιωθεις το τσιμπιμα απ την αναισθητικη ενεση
Κοκα να βαζουν γιατρε.γιατρε εχω ακουσει οτι μερικοι αλειφουν ξυλοκαινη και σε ευαισθητα σημεια ισχυει αυτο απολυτε?
το εχω ξανακουσει υσχυει αυτο γιατρε?Αυτο ειπα, ρωτησε για αμα ποναγε η ενεση.Κοκα να βαζουν γιατρε.
Αμα θες σου γραφω και ιατρικη συνταγη.το εχω ξανακουσει υσχυει αυτο γιατρε?
λες ναναι κλωνος τυπε?μαγκεψε και ο σκιουρος τωρα και αρχισε τα τυπε και τυπε