ΛΟΛ λοιπόν δεν θα πω τίποτα, ευτυχώς που μένουν τα γραπτά και ο καθένας μπορεί να δει από την αρχή την μια σελίδα μετά την άλλη. Εσύ συγκεκριμένα δες τι έγραφες μέχρι και πριν λίγες ώρες για μένα, ούτε ο καλύτερος συνήγορος υπεράσπισης να ήσουν και να σε είχα προσλάβει. Τόσο πολύ πλήττετε ορισμένοι που γίνεστε τόσο φαντασιόπληκτοι; Δείτε ξανά ποιο είναι το σάιτ στο οποίο γράφετε, ποιο το συγκεκριμένο νήμα, και τι φωτο έχουν ανέβει, αυτό μόνο. Πλήξη όμως.
Σωστά τα λες, για πάμε από την αρχή λοιπόν.
Όχι επειδή ίσως υπάρχουν αμφιβολίες από μερικούς όπως πριν τον φίλο που είπε ότι μια φορά πήγα για μπάνιο μαζί της μάλλον κλπ
Και γράφω
''Μην ασχολείσαι.
Και τι σημασία έχει εάν πήγες μια φορά για μπάνιο ή 10.
Εσύ πόσταρες 2 ωραίες φωτογραφίες προς τέρψει οφθαλμών''
μέχρι εδώ όλα καλά
και συνεχίζω όπως λες να σε υπερασπίζομαι
''Ρε παιδιά έβαλε πρόσωπο ο τύπος? Θα μπορούσε να είναι η οποιαδήποτε''
όπου ήρθε η απάντηση
''ναι εβαλε και προσωπο σε λινκ σε αλλη σελιδα, μια συνηθισμενη κοπελα της διπλανης πορτας.
δεν καταλαβαινω τι κερδιζει με αυτη την παρανομη μαλακια που τον δερνει''
''Φίλε nik1410 καλά και το πες και εγώ νόμιζα ότι του την πέσατε για το τίποτα.''
Προφανώς ο netsome έκανε σωστή διάγνωση ότι έχεις επιλεκτική μνήμη ή αμνησία. Οι απαντήσεις σου είναι 12χρονου ούτε καν 15χρονου να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις μια μαλακία που πιθανότατα να προβαίνουν και άλλοι εδώ μέσα τους οποίους και επικαλείσαι. Και εάν κάποιος άλλος πέσει από την Ακρόπολη θα το κάνεις και εσύ? Το θέμα είναι ο καθένας από μόνος του να μπορεί να αξιολογήσει τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Σε ρώτησα εάν επρόκειτο για την μάνα σου ή την αδερφή σου θα το έβλεπες έτσι χαλαρά?
Σε ότι αφορά εμένα ΝΑΙ είμαι άκαμπτος και απόλυτος σε τέτοιου είδους ενέργειες από όπου και εάν προέρχονται. Μπορώ να εκθέτω το εαυτό μου όσο εγώ γουστάρω από την στιγμή που δεν θίγω κάποιον που βρίσκεται από πίσω μου,(οικογένεια, παιδιά, φίλους κλπ) και την γκόμενα μου όταν ότι κάνουμε γίνετε με κοινή συναίνεση και εν γνώσει και των δυο. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι ΗΘΙΚΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ.
Τελεία και παύλα