Νέα

Φωτογραφίες με ωραία ποδαράκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wrangler1996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.696
Πόντοι
456

Συνημμένα

• Screenshot_20190624-131735.png
    Screenshot_20190624-131735.png
    6,9 MB · Εμφανίσεις: 238

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
881
Πόντοι
86
Αν όντως είναι η δικιά σου αυτή,και γουστάρει κολπακια με τις πατούσες της,τότε θα καλοπερνας!!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Αν όντως είναι η δικιά σου αυτή,και γουστάρει κολπακια με τις πατούσες της,τότε θα καλοπερνας!!

μην ψαρωνετε... ο el duderino εχει ποσταρει την ιδια κοπελλα (στο σκαφος κλπ, με ιδιο μαγιω κοκκινο/μαυρο) εδω και ενα χρονο, σε άλλα θρεντς με φωτο ινσταντανέ!
δεν παιζει ναναι μαζι ακομα σαν ζευγαρι (αν ηταν ποτε -μαλλον γνωστη του ηταν που πηγανε μια φορ αγια μπανιο)
ο τυπος παιζει να θελει να την εκθεσει πιο πολυ απ οτι θελει να την αναδειξει.
αν, λεμε τωρα, ηταν μαζι μαλλον χωρισανε δυο χρονακια πριν και την ανεβαζει στο νετ (χωρις προσωπο) αλλα με αναγνωρισιμα άλλα χαρακτηριστικά, επι τουτου.
ειμαι σιγουρος οτι η τυπισσα δεν εχει ιδεα οτι οι φωτο της ειναι ανεβασμενες σε μπυρδελασαιτ.
εαν το μαθαινε δεν θεωρω οτι θα ηταν και πολυ χαρουμενη aboutit.
όχι?

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.696
Πόντοι
456
μην ψαρωνετε... ο el duderino εχει ποσταρει την ιδια κοπελλα (στο σκαφος κλπ, με ιδιο μαγιω κοκκινο/μαυρο) εδω και ενα χρονο, σε άλλα θρεντς με φωτο ινσταντανέ!
δεν παιζει ναναι μαζι ακομα σαν ζευγαρι (αν ηταν ποτε -μαλλον γνωστη του ηταν που πηγανε μια φορ αγια μπανιο)
αν, λεμε τωρα, ηταν μαζι μαλλον χωρισανε δυο χρονακια πριν και την ανεβαζει στο νετ (χωρις προσωπο) αλλα με αναγνωρισιμα άλλα χαρακτηριστικά, επι τουτου.
ειμαι σιγουρος οτι η τυπισσα δεν εχει ιδεα οτι οι φωτο της ειναι ανεβασμενες σε μπυρδελασαιτ.
όχι?
Μα φυσικά και έχεις δίκιο, πουθενά δεν το έχω κρύψει σε όποια αλλα θρεντ έχω ποσταρει φωτο της ότι πρόκειται για πρώην και όχι για νυν μου. Και προφανώς και δεν θα έχει ιδέα η ίδια ότι υπάρχουν ανεβασμένες φωτο της στο bou. Δηλαδή οι περισσότεροι που ανεβάζουν τις γυναίκες/κοπέλες τους, είτε πρώην είτε νυν, λες να το ξέρουν οι ίδιες και να γουστάρουν να τις βλέπουν άλλοι άντρες και να μαλακίζονται μαζί τους; Εντάξει κάποιες ελάχιστες τρελιάρες πολύ προχώ υπάρχουν άλλα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Με την συγκεκριμένη έχουμε χωρίσει 5 χρόνια περίπου τώρα και όχι 2 όπως λες.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.696
Πόντοι
456
όχι?
Ορίστε και η ορίτζιναλ φωτο.

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Το να την βρίσκεις κοιτάζοντας τις γυναικείες πατούσες, αστράγαλους κ.λ.π είναι ένδειξη μαζοχισμού!

Οι γυναίκες τους μαζοχιστές τους πατάνε!

Μην μας συγχέεις με τους υποτακτικούς κοινώς σκλάβους. Αυτοί εντάσσονται στο bdsm. Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
όχι?

Δεν ψαρώνουμε, αντιθέτως τον ευχαριστούμε που μας φτιάχνει την μέρα......

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
881
Πόντοι
86
Σαν τι να ρωτησουμε δηλαδη?Πως σε περιποιοταν η πρωην?

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.696
Πόντοι
456
Σαν τι να ρωτησουμε δηλαδη?Πως σε περιποιοταν η πρωην?
Όχι επειδή ίσως υπάρχουν αμφιβολίες από μερικούς όπως πριν τον φίλο που είπε ότι μια φορά πήγα για μπάνιο μαζί της μάλλον κλπ  :2funny:

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Μην ασχολείσαι.
Και τι σημασία έχει εάν πήγες μια φορά για μπάνιο ή 10.
Εσύ πόσταρες 2 ωραίες φωτογραφίες προς τέρψει οφθαλμών

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μα φυσικά και έχεις δίκιο, πουθενά δεν το έχω κρύψει σε όποια αλλα θρεντ έχω ποσταρει φωτο της ότι πρόκειται για πρώην και όχι για νυν μου. Και προφανώς και δεν θα έχει ιδέα η ίδια ότι υπάρχουν ανεβασμένες φωτο της στο bou. Δηλαδή οι περισσότεροι που ανεβάζουν τις γυναίκες/κοπέλες τους, είτε πρώην είτε νυν, λες να το ξέρουν οι ίδιες και να γουστάρουν να τις βλέπουν άλλοι άντρες και να μαλακίζονται μαζί τους; Εντάξει κάποιες ελάχιστες τρελιάρες πολύ προχώ υπάρχουν άλλα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Με την συγκεκριμένη έχουμε χωρίσει 5 χρόνια περίπου τώρα και όχι 2 όπως λες.
και 5 χρονια μετα ασχολεισαι μαζι της?
και εχεις και θεμα να την επιδεικνυεις?
τι στοκερ ρε φιλε?
ξεκολα η κοπελα σου εκατσε και τελειωσατε, τωρα τι χαιρεσαι να την δειχνεις δημοσια?
εχω και εγω 2 αλμπουμ με πρωην δεν τις βγαζω στο ιντερνετ να μαλακιζεται ο καθε αλλος, ελεος τι βιτσιο ειναι αυτο?

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Ρε παιδιά έβαλε πρόσωπο ο τύπος? Θα μπορούσε να είναι η οποιαδήποτε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε παιδιά έβαλε πρόσωπο ο τύπος? Θα μπορούσε να είναι η οποιαδήποτε
ναι εβαλε και προσωπο σε λινκ σε αλλη σελιδα, μια συνηθισμενη κοπελα της διπλανης πορτας.
δεν καταλαβαινω τι κερδιζει με αυτη την παρανομη μαλακια που τον δερνει

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Άκυρο στον μαλάκα λοιπόν. Διέγραψε τις ΤΩΡΑ τις φωτογραφίες που σήκωσες αρχίδι.

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Εγώ το λινκ δεν το άνοιξα και δεν το είδα αυτό

Stories