Νέα

Φωτογραφίες με Ασιάτισες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα destro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μιλάς για το Nana Entertainment Plaza φυσικά... αλλά όσοι έχουμε πάει θα συμφωνήσουν ότι δύσκολα μέσα σε τόσες επιλογές δεν θα βρεις 9/10 ή ακόμη 10/10 επιλογές. Ειδικά στο Rainbow 4...
δεν ξερω πως ελεγαν το ευαγες ιδρυμα..γουστα ειπαμε..εμενα δεν μου κανουν αισθηση τετοιες καταστασεις & βεβαια δεν κρινω-κατακρινω ολους οσους τους κανει..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι. Η δική μου συμβολή στο thread είναι το παρόν λίνκ : . Είναι ειδικευμένο στα γιαπωνέζικα βίντεο και είναι απλά το καλύτερο στα free.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μου φαινεται εξαφανίζομαι και κανετε ολα τα ΘΕΙΚΑ ποστ! ΚοσταΦ16 το κοριτσι με το κιμονο τα σπαει!!!! εχω πηξει στην εργασια και χαρα, αλλα δεν σας ξεχνώ... θα επανέλθω με ωραιες πικς απο τσαινα-ταουν!

μακια

Επισκέπτης
δεν υπαρχει γκομενα πανω απο 1,65..ζητημα να ζυγιζουν 45 κιλα(οι χοντρες)..οι ηλικιες τους ειναι απροσδιοριστες με σαφη κληση προς το εντελως παιδικο..

Πραγματικά αυτό είναι πρόβλημα με κάτι τέτοιες Ασιάτισες. Αν πας να τις γαμήσεις και δεν είσαι μικρόσωμος, αισθάνεσαι σαν να πας να τη μαχαιρώσεις. Φοβάσαι να βάλεις την ψωλή σου.

Ενώ με μια λευκή αλόγα που είναι 1,75 και πάνω από 60 κιλά , αισθάνεσαι πιο σίγουρος!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πραγματικά αυτό είναι πρόβλημα με κάτι τέτοιες Ασιάτισες. Αν πας να τις γαμήσεις και δεν είσαι μικρόσωμος, αισθάνεσαι σαν να πας να τη μαχαιρώσεις. Φοβάσαι να βάλεις την ψωλή σου.

Ενώ με μια λευκή αλόγα που είναι 1,75 και πάνω από 60 κιλά , αισθάνεσαι πιο σίγουρος!!!

αλλο τι αισθανεσαι και αλλο τι ισχυει στην πραγματικοτητα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom