You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φωτογραφίες με Ασιάτισες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα destro
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 113K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
δεν παιζουν..εχω παει..κατι καχεκτικα κυκλοφορουν απροσδιοριστου ηλικιας για τους φαν του ειδους..η απολυτη ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο..Αν τέτοια μουνιά παίζουν και Ταϊλάνδη....έφυγα με το πρώτο αεροπλάνο...και χωρίς επιστροφή..
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
δεν παιζουν..εχω παει..κατι καχεκτικα κυκλοφορουν απροσδιοριστου ηλικιας για τους φαν του ειδους..η απολυτη ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο..
Καλά βρε pleasure... δεν νομίζω ότι είδες και πολλά κάτω... απαράδεκτη άποψη για Ταϋλάνδη...
Επισκέπτης
φιλε μου επισκεφτηκα το μεγαλυτερο δελο της μπανγκογκ(τριπατο σε σχημα π),οπου ειδα τουλαχιστον 1.000 τανες μαζεμενες..επισης ειδα αλλες τοσες στα μπαρ της μπανγκογκ & πανω απο 2.000 τις 10 ημερες που εμεινα στο πουκετ..λες να μην ειδα πολλα???οσο για το αν η γνωμη μου ειναι απαραδεκτη..μου επιτρεπεις να εχω τα δικα μου κριτηρια???Καλά βρε pleasure... δεν νομίζω ότι είδες και πολλά κάτω... απαράδεκτη άποψη για Ταϋλάνδη...
φιλε μου επισκεφτηκα το μεγαλυτερο δελο της μπανγκογκ(τριπατο σε σχημα π)
Μιλάς για το Nana Entertainment Plaza φυσικά... αλλά όσοι έχουμε πάει θα συμφωνήσουν ότι δύσκολα μέσα σε τόσες επιλογές δεν θα βρεις 9/10 ή ακόμη 10/10 επιλογές. Ειδικά στο Rainbow 4...
Επισκέπτης
η κατασταση για εμενα ειναι τελειως αποκρουστικη..δεν υπαρχει γκομενα πανω απο 1,65..ζητημα να ζυγιζουν 45 κιλα(οι χοντρες)..οι ηλικιες τους ειναι απροσδιοριστες με σαφη κληση προς το εντελως παιδικο..ολα τα παραπανω σε συνδιασμο με την απολυτη δυστηχια που ζουν με απωθουν 100%..κατα τα αλλα η ταυλανδη ειναι εξαιρετικος προορισμος για ολα τα αλλα που διαθετει & must see για ολους κατα την γνωμη μου..Κανένα πρόβλημα μπορέις φυσικά να έχεις την δική σου άποψη για ότι θέλεις... αλλά πραγματικά πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο για Ταϋλάνδη και εξεπλάγειν...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις