Νέα

Φωτογραφίες με Ασιάτισες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα destro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αν τέτοια μουνιά παίζουν και Ταϊλάνδη....έφυγα με το πρώτο αεροπλάνο...και χωρίς επιστροφή..  :grin:

Επισκέπτης
Αν τέτοια μουνιά παίζουν και Ταϊλάνδη....έφυγα με το πρώτο αεροπλάνο...και χωρίς επιστροφή..  :grin:
δεν παιζουν..εχω παει..κατι καχεκτικα κυκλοφορουν απροσδιοριστου ηλικιας για τους φαν του ειδους..η απολυτη ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
:dancing:

Συνημμένα

• rei006.jpg
    rei006.jpg
    227,8 KB · Εμφανίσεις: 31

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θαυμάστε!

Συνημμένα

• 2004-10-22-42-21.jpg
    2004-10-22-42-21.jpg
    211,7 KB · Εμφανίσεις: 57
  • 2004-10-7-40-21.jpg
    2004-10-7-40-21.jpg
    143 KB · Εμφανίσεις: 46

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν παιζουν..εχω παει..κατι καχεκτικα κυκλοφορουν απροσδιοριστου ηλικιας για τους φαν του ειδους..η απολυτη ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο..

Καλά βρε pleasure... δεν νομίζω ότι είδες και πολλά κάτω... απαράδεκτη άποψη για Ταϋλάνδη...

Επισκέπτης
Καλά βρε pleasure... δεν νομίζω ότι είδες και πολλά κάτω... απαράδεκτη άποψη για Ταϋλάνδη...
φιλε μου επισκεφτηκα το μεγαλυτερο δελο της μπανγκογκ(τριπατο σε σχημα π),οπου ειδα τουλαχιστον 1.000 τανες μαζεμενες..επισης ειδα αλλες τοσες στα μπαρ της μπανγκογκ & πανω απο 2.000 τις 10 ημερες που εμεινα στο πουκετ..λες να μην ειδα πολλα???οσο για το αν η γνωμη μου ειναι απαραδεκτη..μου επιτρεπεις να εχω τα δικα μου κριτηρια???

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κανένα πρόβλημα μπορέις φυσικά να έχεις την δική σου άποψη για ότι θέλεις... αλλά πραγματικά πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο για Ταϋλάνδη και εξεπλάγειν...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου επισκεφτηκα το μεγαλυτερο δελο της μπανγκογκ(τριπατο σε σχημα π)

Μιλάς για το Nana Entertainment Plaza φυσικά... αλλά όσοι έχουμε πάει θα συμφωνήσουν ότι δύσκολα μέσα σε τόσες επιλογές δεν θα βρεις 9/10 ή ακόμη 10/10 επιλογές. Ειδικά στο Rainbow 4...

Επισκέπτης
Κανένα πρόβλημα μπορέις φυσικά να έχεις την δική σου άποψη για ότι θέλεις... αλλά πραγματικά πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο για Ταϋλάνδη και εξεπλάγειν...
η κατασταση για εμενα ειναι τελειως αποκρουστικη..δεν υπαρχει γκομενα πανω απο 1,65..ζητημα να ζυγιζουν 45 κιλα(οι χοντρες)..οι ηλικιες τους ειναι απροσδιοριστες με σαφη κληση προς το εντελως παιδικο..ολα τα παραπανω σε συνδιασμο με την απολυτη δυστηχια που ζουν με απωθουν 100%..κατα τα αλλα η ταυλανδη ειναι εξαιρετικος προορισμος για ολα τα αλλα που διαθετει & must see για ολους κατα την γνωμη μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom