ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.486
Υλικό από χτες δε βλέπω και ανησυχω......
Υλικό από χτες δε βλέπω και ανησυχω......
Μπααα!Τίποτα δεν εγινε..Ευτυχώς δηλαδή γιατι ήμουν τρια μέτρα μακριά απο τον Πάγκαλο!!!!!!!!Αφησανε λεει τιs καμερεs και πηραν τα γιαουρτια...Αληθευει????
Δηλαδη αν αναζητησουμε φωτογραφιες του Παγκαλου απο την παρελαση, σε βρισκουμε?Μπααα!Τίποτα δεν εγινε..Ευτυχώς δηλαδή γιατι ήμουν τρια μέτρα μακριά απο τον Πάγκαλο!!!!!!!!
Μπααα!Τίποτα δεν εγινε..Ευτυχώς δηλαδή γιατι ήμουν τρια μέτρα μακριά απο τον Πάγκαλο!!!!!!!!
Μπααα!Τίποτα δεν εγινε..Ευτυχώς δηλαδή γιατι ήμουν τρια μέτρα μακριά απο τον Πάγκαλο!!!!!!!!
και πως έπαιρνες ανάσα ρε μαλάκα????????????
δεν έσκασες???????????????????
Στην Εκκλησία είμαστε κοντά..Στην παρέλαση είμαστε σε διαφορετικές εξέδρες ευτυχώς...Δηλαδη αν αναζητησουμε φωτογραφιες του Παγκαλου απο την παρελαση, σε βρισκουμε?
Στην Εκκλησία είμαστε κοντά..Στην παρέλαση είμαστε σε διαφορετικές εξέδρες ευτυχώς...
Τέτοια κοιλιά ρε ο πούστης ..απορώ πώς δε σκαει!!Καταλαβα.............Εσυ δεν ησουνα με τουs λιποθυμουs!!!!Τυχερε
τι πουτανες ρε κανα πιο στενο δεν ειχε να φορεσειΓιατί ήταν μπροστόβαρη !
Γιατι σε χαλαει δικε μου?τι πουτανες ρε κανα πιο στενο δεν ειχε να φορεσει
Το κατασκευασμα ειναι συμπαγεs......Ειναι ιδανικο στο γκρεμισμα τοιχωνΤέτοια κοιλιά ρε ο πούστης ..απορώ πώς δε σκαει!!
Ξεκωλιάρες!!! αφού πηγαίνουν έτσι σε παρέλαση φαντάσου ήθος η νεολαία μας τσ! τσ!! τσ!!!Γιατί ήταν μπροστόβαρη !
Ελα μου ντέ ντροπής πράγματα!!!Αμα θελανε να κανουν πασαρελα , υπαρχουν αλλοι χωροι και αλλεs 363 τουλαχιστον μερεs...........Αυτη τη μερα διαλεγουνε????Αλλα ποιοs νοιαζεται???