Ρε περσεα μας γυρισες χρονια πισω και με συγκινησες
Μεγαλωσαμε και οι αναμνησεις μας παλιωνουν σιγα σιγα.
Το Μινιον δεν καηκε και δευτερη φορα? Γιατι εκλεισε?
Το "κουφάρι" του να στέκει στοιχιωμένο............Πατησιων!Εκει ειναι ακομα.Δεν με πήγαν οι δικοί μου. Τους είχα φάει αλλά δεν μου έδιναν σημασία, με έβλεπαν να έπαιζα μια χαρά με playmobil από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς
Που βρισκόταν, σε ποια οδό?:
Το "κουφάρι" του να στέκει στοιχιωμένο............Πατησιων!Εκει ειναι ακομα.Δεν με πήγαν οι δικοί μου. Τους είχα φάει αλλά δεν μου έδιναν σημασία, με έβλεπαν να έπαιζα μια χαρά με playmobil από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς
Που βρισκόταν, σε ποια οδό?:
Ρε παιδια θυμαμαι οτι ειχε Μινιον και στον Πειραια! Θυμαμαι καλα η ειναι παιδικη φαντασια;;;
Μαλλον θα ηταν Κλαουδατος!Ρε παιδια θυμαμαι οτι ειχε Μινιον και στον Πειραια! Θυμαμαι καλα η ειναι παιδικη φαντασια;;;
Είναι παιδική φαντασία συναγωνιστή !!!
Ούτε Κλαουδάτος !! νομίζω στον Πειραία Αφοι Λαμπρόπουλοι ήταν μάλλον........Μαλλον θα ηταν Κλαουδατος!Ρε παιδια θυμαμαι οτι ειχε Μινιον και στον Πειραια! Θυμαμαι καλα η ειναι παιδικη φαντασια;;;
Ναι ρε φιλε, εχεις απολυτα δικιο! Θυμαμαι ειχανε στησει στη βιτρινα ενα διοραμα με playmobil στο διαστημα! με αστροναυτες ν και το διαστημοπλοιο! Πωπω σα να το βλεπω τωρα μπροστα μου το θυμαμαι!!!!Ούτε Κλαουδάτος !! νομίζω στον Πειραία Αφοι Λαμπρόπουλοι ήταν μάλλον........Μαλλον θα ηταν Κλαουδατος!Ρε παιδια θυμαμαι οτι ειχε Μινιον και στον Πειραια! Θυμαμαι καλα η ειναι παιδικη φαντασια;;;
https://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/sites/default/files/article/2016/12/14/333560-691708.jpg[/img[/URL]]Ναι ρε φιλε, εχεις απολυτα δικιο! Θυμαμαι ειχανε στησει στη βιτρινα ενα διοραμα με playmobil στο διαστημα! με αστροναυτες ν και το διαστημοπλοιο! Πωπω σα να το βλεπω τωρα μπροστα μου το θυμαμαι!!!!Ούτε Κλαουδάτος !! νομίζω στον Πειραία Αφοι Λαμπρόπουλοι ήταν μάλλον........Μαλλον θα ηταν Κλαουδατος!Ρε παιδια θυμαμαι οτι ειχε Μινιον και στον Πειραια! Θυμαμαι καλα η ειναι παιδικη φαντασια;;;