Νέα

Φωτογραφίες από παρέλαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kele
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
αν δεν σε πειραζει 

Με πειράζει η οποιαδήποτε προσπάθεια λογοκρισίας, φίλε.
Άνοιξες ένα topic, καλά έκανες, αυτό σημαίνει ότι δίνεις το δικαίωμα ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ να ποστάρει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (σχετικό) με το topic που άνοιξες.

Για παρέλαση λες, οι φωτο που έβαλα εγώ είναι από παρελάσεις (συγκεκριμένα από Gay Pride Parades).

Δεκτό το να μη τις γουστάρεις (ούτε και εγώ ενθουσιάζομαι με το γούστο τους), αλλά το να λες "μη τις βάζεις εδώ" δε στέκει. Δε μπορείς να με φιμώσεις.
:headbang2:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Άνοιξες ένα topic, καλά έκανες, αυτό σημαίνει ότι δίνεις το δικαίωμα ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ να ποστάρει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (σχετικό) με το topic που άνοιξες.

Για παρέλαση λες, οι φωτο που έβαλα εγώ είναι από παρελάσεις (συγκεκριμένα από Gay Pride Parades).

Δεκτό το να μη τις γουστάρεις (ούτε και εγώ ενθουσιάζομαι με το γούστο τους), αλλά το να λες "μη τις βάζεις εδώ" δε στέκει. Δε μπορείς να με φιμώσεις.
Αντε,αρπαχτείτε τώρα για τις δημοκρατικές ελευθερίες!Σας θέλω.... :helpplea: :helpplea:

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
αντι να πλακωνεστε σηκωστε φωτογραφιες με ποδια απο παρελασεις με μινι και καλσον καυτες και τα υπολοιπα αφηστε τα σε μας...

OP
OP
K

kele

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

προσεξες οτι εισαι ο μονος που εβαλε φωτος απο gay παρελαση?
ολοι οι αλλοι φαινεται (ολως τυχαιως) να καταλαβαν τι λεει το τοπικ και να εβαλαν φωτος απο εθνικη παρελαση
αμα ειναι ετσι να μπω κι εγω σε ενα τοπικ που λεει "GAY" και να ποσταρω gay αλογα... η gay κατσαριδες
θα ειμαι μεσα στο θεμα ε?
τεσπα μιας και εισαι μοντερειτορ κανε ενα κοπο και βαλε στο τοπικ μου (οχι gay οχι ζωα μονο κοριτσια απο εθνικη παρελαση)
ωστε να μην εχουμε αλλες παρανοησεις λολ
ευχαριστω  ;)

θα το εκανα μονος μου αλλα δεν με αφηνει το φορουμ

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
100 φορες μας ειπες οτι ειναι δικο σου το θρεντ,το εμπεδωσαμε...μηπως εχεις κατοχυρωσει και τα δικαιωματα?για χαβαλε τις εβαλε τις φωτο ο stavros51 αλλα μονο εσυ ενοχληθηκες

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
100 φορες μας ειπες οτι ειναι δικο σου το θρεντ,το εμπεδωσαμε...μηπως εχεις κατοχυρωσει και τα δικαιωματα?για χαβαλε τις εβαλε τις φωτο ο stavros51 αλλα μονο εσυ ενοχληθηκες
Τα είπες όλα
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
K

kele

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

τους ρωτησες ολους και στο ειπανε?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σύναξη ποδιών νούμερο 2.Τελικά η Α'Αθηνών που παραδοσιακά ψηφίζει ΝΔ,θα τη ρίξει διότι δείτε τι χάλι έχουν οι κοπέλες...Δεν έχουν οι γονείς λεφτά να τους αγοράσουν κάτι της προκοπής  :2funny:

Βλέποντας ξανά το θέμα,διαπίστωσα ότι είμαι προφήτης :2funny:.Η ΝΔ και στην Α'Αθηνών παραδοσιακό κάστρο της έχασε.Είδατε ότι οι σκισμένες φούστες αντανακλούν την ανέχεια της Ελληνικής οικογένειας;Μην ακούτε τι λένε οι δημοσιογράφοι για μόδες κλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Περιμένουμε υλικό από τα σημερινα,απανταχού της επικράτειας!!!IMAGINAS και λοιποί προσέλθετε επί το έργον...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
δειξτε  κανα κωλο

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
όχι πρόσωπα παιδιά ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καπετανιο γουσταρεις παρελασατο;
και δη σημαιοφορατο; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Περιμένουμε υλικό από τα σημερινα,απανταχού της επικράτειας!!!IMAGINAS και λοιποί προσέλθετε επί το έργον...

Σα δεν ντρέπεσαι, συνειδητοποιημένος πολίτης, να επαιτείς για μερικές φωτογραφίες κορασίδων....... :2funny: :2funny: :2funny:

Η δική μου συνεισφορά......

Συνημμένα

• IMG_0208_1.jpg
    IMG_0208_1.jpg
    171,2 KB · Εμφανίσεις: 119

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
;)

Συνημμένα

• 22.jpg
    22.jpg
    66,3 KB · Εμφανίσεις: 48

Επισκέπτης
Οριστέ και ο μόνος σημαντικός λόγος να μην καταργηθούν οι παρελάσεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom