biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 23.063
Χαίρομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες !όταν κοπέλες είναι περιποιημένες και με καλό σχηματισμένα πατουσάκια!να προσθέσω και εγώ μερικές στη συλλογή?
@Panos 1978Χαίρομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες !όταν κοπέλες είναι περιποιημένες και με καλό σχηματισμένα πατουσάκια!να προσθέσω και εγώ μερικές στη συλλογή?
Ελα πες.. εισαι Καψούρα Μαζί μου.. Δεν εξηγείται αλλιώς..Χαίρομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες !όταν κοπέλες είναι περιποιημένες και με καλό σχηματισμένα πατουσάκια!να προσθέσω και εγώ μερικές στη συλλογή?
Καλά κόψε κάτιΕλα πες.. εισαι Καψούρα Μαζί μου.. Δεν εξηγείται αλλιώς..
Δεν είνα κακό.. σου εχω κυριεύσει το μυαλό καύλα μου.
![]()
Ειχα την τυχη να τα γευτω και ειναι πεντανοστιμα! Απαλα και παντα περιποιημένα!Χαίρομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες !όταν κοπέλες είναι περιποιημένες και με καλό σχηματισμένα πατουσάκια!να προσθέσω και εγώ μερικές στη συλλογή?
Χαίρομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες !όταν κοπέλες είναι περιποιημένες και με καλό σχηματισμένα πατουσάκια!να προσθέσω και εγώ μερικές στη συλλογή?
Τα χύνουμε ελεύθερα?Χαίρομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες !όταν κοπέλες είναι περιποιημένες και με καλό σχηματισμένα πατουσάκια!να προσθέσω και εγώ μερικές στη συλλογή?
Αμεεεεε! γεμίστε τα κ καθαρίστε τα(για τους προχώ)Τα χύνουμε ελεύθερα?
Αμεεεεε! γεμίστε τα κ καθαρίστε τα![]()
Αμεεεεε! γεμίστε τα κ καθαρίστε τα(για τους προχώ)![]()
@Panos 1978Χαίρομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες !όταν κοπέλες είναι περιποιημένες και με καλό σχηματισμένα πατουσάκια!να προσθέσω και εγώ μερικές στη συλλογή?
@dimigoallΕλα πες.. εισαι Καψούρα Μαζί μου.. Δεν εξηγείται αλλιώς..
Δεν είνα κακό.. σου εχω κυριεύσει το μυαλό καύλα μου.
![]()
Wow!! I like it θέλω να δοκιμάσω να μου το κάνει άντρας αυτό!! Εσύ θα εΠρέπε να δουλεύεις σε πεντικιούρ η σε κατάστημα με δοκιμή γυναικείον παπουτσιών!Είμαι πρόθυμος να σου βάψω και τα νύχια ακόμη !!!!
Wow!! I like it θέλω να δοκιμάσω να μου το κάνει άντρας αυτό!! Εσύ θα εΠρέπε να δουλεύεις σε πεντικιούρ είσαι κατάστημα με δοκιμή παπουτσιών!
Εγω αφου σου κανω σεξ πολύ ωρα, θα χυσω στη κάτω πλευρά τα πατουσακιαWow!! I like it θέλω να δοκιμάσω να μου το κάνει άντρας αυτό!! Εσύ θα εΠρέπε να δουλεύεις σε πεντικιούρ η σε κατάστημα με δοκιμή γυναικείον παπουτσιών!
Σε ευχαριστώ πολύ !είναι αλήθεια ότι δεν έχουν όλες πάντα όμορφα πατουσάκια όμως?Θα μου άρεσε να πολύ για να βλέπω γοητευτικές κυρίες σαν εσένα !!!!!!
Γυναικείων παπουτσιών !!!!!
Η πάνω στα δαχτυλάκια!Εγω αφου σου κανω σεξ πολύ ωρα, θα χυσω στη κάτω πλευρά τα πατουσακια
Σε ευχαριστώ πολύ !είναι αλήθεια ότι δεν έχουν όλες πάντα όμορφα πατουσάκια όμως?
Καυλα μου.. μου γαμάς τπ μυαλο..Σε ευχαριστώ πολύ !είναι αλήθεια ότι δεν έχουν όλες πάντα όμορφα πατουσάκια όμως?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η πάνω στα δαχτυλάκια!
Ποδομαλακία κάνεις?Wow!! I like it θέλω να δοκιμάσω να μου το κάνει άντρας αυτό!! Εσύ θα εΠρέπε να δουλεύεις σε πεντικιούρ η σε κατάστημα με δοκιμή γυναικείον παπουτσιών!
FootjooobΠοδομαλακία κάνεις?