Pele141198
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 441
Θελω πολύ να βρεθούμε να Τα γλυψω κάνετε συνάντηση;
Θελω πολύ να βρεθούμε να Τα γλυψω κάνετε συνάντηση;
Θεωρεις οτι εχεις χιουμορ αγραμματε μικροαστε? Γιατι σπαμαρεις το θρεντ χωρις λογο?Γλείφεις και κάλους φίλε;
Έχω έναν που με έχει πεθάνει χαχαχαχα
Στείλε μου τηλ σου να σε πάρωΕίμαι μέσα !!
Θέλω να της φιλήσω τα πόδια !!
Οντως εχει ωραια ποδια.20 κάτι. Από κοντά φαίνονταν τόσο μαλακές οι πατούσες της. Μου είχε γίνει κάγκελο έτσι όπως έπαιζε με τις σαγιονάρες
Από κοντά ήταν για να ορμάς να γλείφειςΟντως εχει ωραια ποδια.
Χιούμορ έχω και δεν σπαμαρω, ένα μύνημα έγραψα μπας και γελάσουν λίγο τα χειλάκια μας, αλλά ξέχασα εδώ συζητάμε φιλοσοφία και τα χωρατα δεν έχουν χώρο...Θεωρεις οτι εχεις χιουμορ αγραμματε μικροαστε? Γιατι σπαμαρεις το θρεντ χωρις λογο?
Άρχισαν οι ζέστες και ξεκίνησαν τα γκομενάκια να φοράνε πέδιλα και σανδάλια η χαρά μας δηλαδή εμάς που είμαστε ποδολαγνοι.20 κάτι. Από κοντά φαίνονταν τόσο μαλακές οι πατούσες της. Μου είχε γίνει κάγκελο έτσι όπως έπαιζε με τις σαγιονάρες
Ξεκίνησε το καλοκαιρινό οφθαλμολουτρο.Άρχισαν οι ζέστες και ξεκίνησαν τα γκομενάκια να φοράνε πέδιλα και σανδάλια η χαρά μας δηλαδή εμάς που είμαστε ποδολαγνοι.
Από το Πάσχα το σκεφτόμουν και τις τελευταίες μέρες έχουν ξεκινήσει και κυκλοφορούν όλες με τα ποδαράκια τους ακάλυπτα.Ξεκίνησε το καλοκαιρινό οφθαλμολουτρο.
Ωραιο πατουσακι.ευκολα εβαζα τη μουρη μου κατω απο το πελμα της.πρεπει να ναι ωραιο@μωρο.
Τα γουστάρεις με μυρωδιά ή χωρίς;Λοιπον μπορει να ειμαι μικρη αλλα εχω φετιχ με τα ποδια και θα ηθελα να μοιραστω αποψεις ατομων που εχουν το ιδιο φετιχ με εμενα.Περιμενω απαντησεις......