Διαγραμμένο μέλος 238798
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Πολυ σέξυ ποδαράκι,και το χρώμα άψογο!Kαι ένα δωράκι από τη δικιά μου μάγκες......Σε στιγμές χαλάρωσης......
Πολυ σέξυ ποδαράκι,και το χρώμα άψογο!Kαι ένα δωράκι από τη δικιά μου μάγκες......Σε στιγμές χαλάρωσης......
Στο καράβι η δικιά μου,τα βάζει πάντα πάνω μου,πάνω στο παντελόνι..έχει πλάκα να βλέπεις όσους περνάνε και κοιτάνε με τα μάτια γουρλωμενα λες και μου τόν παίζει!Κάτι φρέσκο στο καράβι για κυκλάδες….
Τεράστια καβλατέλειο πέδιλο!!. τα κολάν με πέδιλο τι κάβλα που είναι.
Τεράστια καβλα
μαυρη οζα και σκουροχρομο δαχτυλιδι στο δευτερο δαχτυλάκι της.και ακόμα καλύτερα να της τα βαψω εγω.Η μεγαλύτερη κάβλα είναι να έχει βάψει τα νύχια και να έχει δαχτυλίδια στα ποδοδάχτυλα
μαυρη οζα και σκουροχρομο δαχτυλιδι στο δευτερο δαχτυλάκι της.και ακόμα καλύτερα να της τα βαψω εγω.
Και ωραιο μωρο και ωραιες πατουσεςΑπίθανη..
Έτσι το καβλακιβραχιολάκι φοράει, γλυψιμο θέλουν οι πατούσες της. ποδόλουτρο με την γλώσσα
Εγώ προσωπικα ήθελα να χύσω μεσα στην γόβα της και να την φοράει όλη μέρα να γλιστράει και και να κολλάει το ποδαράκι της το ντελικάτο μεσαωραίο πόδι φαίνεται .αδυνατο και λεπτό.να βγαλεις τις γοβες και να τα πλύνεις με την γλώσσα.