spithas290
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Ρισπεκτ!!!Ομορφο ποδι ειναι κατι σαν αυτο εδω η εστω να πλησιαζει αυτο,τα υπολοιπα ειναι πεταμα.
![]()
Ρισπεκτ!!!Ομορφο ποδι ειναι κατι σαν αυτο εδω η εστω να πλησιαζει αυτο,τα υπολοιπα ειναι πεταμα.
![]()
ΕκπληκτικάSize feet 42
αυτη είναι η vibe!! τελεια πόδια. εβαζε κάτι φωτογραφίες σε ενα "καθωσπρεπει" φορουμ που δεν με χωνευαν και με πετάξαν εξω. μιλαμε εβαζε πολύ ωραιες φωτο με τα πόδια της.ακόμα και like που της εκανα στις φωτο τους ενοχλούσε. αυτό το πόδι μάλιστα!! εχω την εντυπωση αν θυμαμαι καλά οτι είναι trans οχι οτι έχει κάποια σημασία για μένα.Size feet 42
Την συγκεκριμένη την βρήκα από Twitter τώρα δεν φαίνεται ούτε γράφει κάτι για trans,δεν νομίζω,το ποδι όμως είναι αυτό π κοιτάμεαυτη είναι η vibe!! τελεια πόδια. εβαζε κάτι φωτογραφίες σε ενα "καθωσπρεπει" φορουμ που δεν με χωνευαν και με πετάξαν εξω. μιλαμε εβαζε πολύ ωραιες φωτο με τα πόδια της.ακόμα και like που της εκανα στις φωτο τους ενοχλούσε. αυτό το πόδι μάλιστα!! εχω την εντυπωση αν θυμαμαι καλά οτι είναι trans οχι οτι έχει κάποια σημασία για μένα.
Η Νάνσυ έπιασε το νόημα κ μοστράρει τις ποδάρες της για τους ποδολάγνους
Χρόνια τώρα χαχα ακριβώςΗ Νάνσυ έπιασε το νόημα κ μοστράρει τις ποδάρες της για τους ποδολάγνους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οκ δεν τρέχει κάτι δώσε άλλη φωτογραφία και ολόσωμη να καταλάβουμε και τα πόδια...η καλύτερα με ψηλοτάκουνα πέδιλα φωτογραφίες!!!!!!!Τα αδικεί η φωτο που τα τράβηξα
Κάτι θα κάνωΟκ δεν τρέχει κάτι δώσε άλλη φωτογραφία και ολόσωμη να καταλάβουμε και τα πόδια...η καλύτερα με ψηλοτάκουνα πέδιλα φωτογραφίες!!!!!!!
Αβαφο νύχι χαλια νυχι
Απλά καύλα τα έχυνα και τα εγλειφα
Γουστάρει χύσια στις πατούσες της. Γιαυτό έχει άπειρα πορνοπάπουτσα. Κ να γαμιέται με τακούνιαΑπλά καύλα τα έχυνα και τα εγλειφα
εχουν θέμα τα πόδια της. πολλή ορθοστασία ισως κακή κυκλοφορία αιματος κάτι τέτοιο. εκει στον αστράγαλο πολύ χοντρα. ξενερώνω ετσι.Αβαφο νύχι χαλια νυχι
Πολυ δυνατόκαλημέρα. δυνατό πορνίδιο ξέρει τη δουλειά του...![]()