jeerybelly
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
πρέπει να είμαι καλά τώρα άμα μπορείς κάνε το ψυχικόΔύσκολο δεν δέχεσαι μηνύματα
πρέπει να είμαι καλά τώρα άμα μπορείς κάνε το ψυχικόΔύσκολο δεν δέχεσαι μηνύματα
Εντάξει τώρα. Εστειλαέχεις δίκιο φίλε είμαι νέο μέλος για αυτό. Θα επανέλθω στο θέμα άμα είναι όταν θα μπορώ να δεχτώ
Καταπληκτικά δάχτυλα !!!!! ειδικά το δεξιά !!Mην με ρωτήσετε, δεν τις ξέρω.
Πολύ μεγάλη αλήθεια αυτό.Ευχή και κατάρα να είσαι ποδολάτρης. Απο την μία είναι γαμάτο φετιχ από την άλλη δύσκολο να το έχεις όποτε επιθυμείς και στην κατάσταση που θέλεις.
Είμαι άρρωστος ποδολάγνος θέλω να βάψω νύχια μιας γυναίκας δεν το έχω κάνει ως τώρα !!!Πολύ μεγάλη αλήθεια αυτό.
Καθημερινά υποφέρω σου λέω Βλέπω κάτι θεόμουνα με σορτσάκι η φουστανάκι συνδυασμένα με sneakers και καλτσάκια (η αδυναμία μου) και αρρωσταίνω! Δες λοιπόν το παιχνίδι της μοίρας, απο την μία είναι ένα θέαμα που το βλέπω καθημερινά και σε ποσότητα μιας και η μόδα είναι με το μέρος μου , και από την άλλη δεν τολμάς καν να το προτείνεις σε καθημερινή κοπέλα έτσι απλά. Αν είχα πολλά χρήματα πιστεύω ότι θα τα έχωνα χοντρά σε καθημερινές καυλίτσες για να κάμψω συνηδήσεις στο επιτόπου!Είμαι άρρωστος ποδολάγνος θέλω να βάψω νύχια μιας γυναίκας δεν το έχω κάνει ως τώρα !!!
Καθημερινά υποφέρω σου λέω Βλέπω κάτι θεόμουνα με σορτσάκι η φουστάνάκι συνδυασμένα με sneakers και καλτσάκια (η αδυναμία μου) και αρρωσταίνω!
Καθημερινά υποφέρω σου λέω Βλέπω κάτι θεόμουνα με σορτσάκι η φουστανάκι συνδυασμένα με sneakers και καλτσάκια (η αδυναμία μου) και αρρωσταίνω! Δες λοιπόν το παιχνίδι της μοίρας, απο την μία είναι ένα θέαμα που το βλέπω καθημερινά και σε ποσότητα μιας και η μόδα είναι με το μέρος μου , και από την άλλη δεν τολμάς καν να το προτείνεις σε καθημερινή κοπέλα έτσι απλά. Αν είχα πολλά χρήματα πιστεύω ότι θα τα έχωνα χοντρά σε καθημερινές καυλίτσες για να κάμψω συνηδήσεις στο επιτόπου!
Καλησπέρα. Δεξιά? Εγώ βλέπω πάνω ή κάτω τις φωτογραφίες.Καταπληκτικά δάχτυλα !!!!! ειδικά το δεξιά !!
και μενα αν γινετε!!Εντάξει τώρα. Εστειλα
Μια χαρά είναι !!!
Okκαι μενα αν γινετε!!
μιλφάρα στο μετρο. Για χύσιμο τα δάχτυλα της
μιλφάρα στο μετρο. Για χύσιμο τα δάχτυλα της
Ήθελα να ήμουν στη θέση τγς πεντικιουριστ να καθαρίσω να τα φτιάξω !!!πολύ καλή η πεντικιουριστ που την έχει αναλάβει
Είναι πράγματι μεγάλο το επίπεδο δυσκολίας και το έχω νιώσει στο πετσί μου εδώ και καμιά δεκαετία + που ψάχνομαι επάνω στο θέμα. Να φανταστείς σε αυτή την δεκαετία έχω συναντηθεί με καμιά δεκαριά κορίτσια (χονδρικά) κυρίως μέσω αγγελιών και το απόλαυσα πραγματικά μιά δυό maximum. οι υπόλοιπες ήταν απελπισία. Επάνω στο δικό μου γούστο την πρωτιά κατέχουν δυό κουκλάρες φοιτήτριες που μου πούλησαν τα φορεμένα τους καλτσάκια και μάλιστα χέρι χέρι εντός του αυτοκινήτου μου (φρεσκότατα και αποδεδειγμένα δικά τους) τίμια συναλλαγή. Τα σνιφάριζα σου λέω 2 μήνες πρωί μεσημέρι βράδυ. Τον πούτσο μου τον είχα λιώσει! Ε αυτό ήταν, οι φοιτήτριες έκτοτε χάθηκαν και εγώ δεν ξαναέβγαλα τέτοιο super γούστο...Συναγωνιστές του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού στην Θεσσαλονίκη. Το επίπεδο δυσκολίας είναι μεγάλο στην πόλη μας όσο αναφορά την ποδολαγνεία. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μπας και η γλώσσα μας ακουμπήσει καμία πατούσα. Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτα έκει έξω; Παρακαλώ τα φώτα σας αμα ξέρεις κανένας κάτι. Υ.Γ. Εγω προσωπικά μαστιγόματα και ξύλο δεν γουστάρω αλλά μόνο να ακουμπήσω με την γλώσσα μου καμια πατούσα