Νέα

Foot Fetish! Για αρρωστημένους με τα πόδια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Scriptorian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 451K
  • Ετικέτες
    foot fetish
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισαι ποδολαγνος?

• Αρωστημενα

Ψήφοι: 357 33,6%
  • Ναι

Ψήφοι: 370 34,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 105 9,9%
  • Δεν με χαλαει να γλειφω ποδια

Ψήφοι: 232 21,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.064

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.558
Πόντοι
206
Ευχή και κατάρα να είσαι ποδολάτρης. Απο την μία είναι γαμάτο φετιχ από την άλλη δύσκολο να το έχεις όποτε επιθυμείς και στην κατάσταση που θέλεις.
Πολύ μεγάλη αλήθεια αυτό.

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
Είμαι άρρωστος ποδολάγνος θέλω να βάψω νύχια μιας γυναίκας δεν το έχω κάνει ως τώρα !!!
Καθημερινά υποφέρω σου λέω:cheesy: Βλέπω κάτι θεόμουνα με σορτσάκι η φουστανάκι συνδυασμένα με sneakers και καλτσάκια (η αδυναμία μου) και αρρωσταίνω! Δες λοιπόν το παιχνίδι της μοίρας, απο την μία είναι ένα θέαμα που το βλέπω καθημερινά και σε ποσότητα μιας και η μόδα είναι με το μέρος μου , και από την άλλη δεν τολμάς καν να το προτείνεις σε καθημερινή κοπέλα έτσι απλά. Αν είχα πολλά χρήματα πιστεύω ότι θα τα έχωνα χοντρά σε καθημερινές καυλίτσες για να κάμψω συνηδήσεις στο επιτόπου!:cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.645
Πόντοι
206
Καθημερινά υποφέρω σου λέω:cheesy: Βλέπω κάτι θεόμουνα με σορτσάκι η φουστάνάκι συνδυασμένα με sneakers και καλτσάκια (η αδυναμία μου) και αρρωσταίνω!

Σε καταλαβαίνω μία απο τα ίδια και εγώ !!!

Η απόλυτη κάβλα !!!!!

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.645
Πόντοι
206
Καθημερινά υποφέρω σου λέω:cheesy: Βλέπω κάτι θεόμουνα με σορτσάκι η φουστανάκι συνδυασμένα με sneakers και καλτσάκια (η αδυναμία μου) και αρρωσταίνω! Δες λοιπόν το παιχνίδι της μοίρας, απο την μία είναι ένα θέαμα που το βλέπω καθημερινά και σε ποσότητα μιας και η μόδα είναι με το μέρος μου , και από την άλλη δεν τολμάς καν να το προτείνεις σε καθημερινή κοπέλα έτσι απλά. Αν είχα πολλά χρήματα πιστεύω ότι θα τα έχωνα χοντρά σε καθημερινές καυλίτσες για να κάμψω συνηδήσεις στο επιτόπου!:cheesy:

Συνημμένα

• AFB163ED-A786-4C9B-8855-E18791F6EFE1.jpeg
    AFB163ED-A786-4C9B-8855-E18791F6EFE1.jpeg
    132,8 KB · Εμφανίσεις: 75

jeerybelly

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
125
Πόντοι
0
Συναγωνιστές του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού στην Θεσσαλονίκη. Το επίπεδο δυσκολίας είναι μεγάλο στην πόλη μας όσο αναφορά την ποδολαγνεία. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μπας και η γλώσσα μας ακουμπήσει καμία πατούσα. Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτα έκει έξω; Παρακαλώ τα φώτα σας αμα ξέρεις κανένας κάτι. Υ.Γ. Εγω προσωπικά μαστιγόματα και ξύλο δεν γουστάρω αλλά μόνο να ακουμπήσω με την γλώσσα μου καμια πατούσα

lffftd

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Νέος εδώ. και εγώ γουσταρω πόδια με 1000

• Like
Αντιδράσεις: stelda

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.645
Πόντοι
206
πολύ καλή η πεντικιουριστ που την έχει αναλάβει
Ήθελα να ήμουν στη θέση τγς πεντικιουριστ να καθαρίσω να τα φτιάξω !!!
Θα ένιωθα ωραία να ξέρω ότι εγώ τα έφτιαξα ωραία

• Like
Αντιδράσεις: pelma

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
Συναγωνιστές του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού στην Θεσσαλονίκη. Το επίπεδο δυσκολίας είναι μεγάλο στην πόλη μας όσο αναφορά την ποδολαγνεία. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μπας και η γλώσσα μας ακουμπήσει καμία πατούσα. Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτα έκει έξω; Παρακαλώ τα φώτα σας αμα ξέρεις κανένας κάτι. Υ.Γ. Εγω προσωπικά μαστιγόματα και ξύλο δεν γουστάρω αλλά μόνο να ακουμπήσω με την γλώσσα μου καμια πατούσα
Είναι πράγματι μεγάλο το επίπεδο δυσκολίας και το έχω νιώσει στο πετσί μου εδώ και καμιά δεκαετία + που ψάχνομαι επάνω στο θέμα. Να φανταστείς σε αυτή την δεκαετία έχω συναντηθεί με καμιά δεκαριά κορίτσια (χονδρικά) κυρίως μέσω αγγελιών και το απόλαυσα πραγματικά μιά δυό maximum. οι υπόλοιπες ήταν απελπισία. Επάνω στο δικό μου γούστο την πρωτιά κατέχουν δυό κουκλάρες φοιτήτριες που μου πούλησαν τα φορεμένα τους καλτσάκια και μάλιστα χέρι χέρι εντός του αυτοκινήτου μου (φρεσκότατα και αποδεδειγμένα δικά τους) τίμια συναλλαγή. Τα σνιφάριζα σου λέω 2 μήνες πρωί μεσημέρι βράδυ. Τον πούτσο μου τον είχα λιώσει! Ε αυτό ήταν, οι φοιτήτριες έκτοτε χάθηκαν και εγώ δεν ξαναέβγαλα τέτοιο super γούστο...:cry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom