You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
FM2014!!!Προπονηταράδες του Bourdela μαζευτείτε!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 64
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλά ρε,βγήκε το παιχνίδι μύθος,το παιχνίδι ΚΑΨΙΜΟ και ακόμα να ανοίξει θρεντ?
Το έχω λιώσει....
Με ποια ομάδα ξεκινάτε καβλιάρηδες μου?
Παναθηναϊκό, ζόρια μεγάλα... Ελπίζω απ' την επόμενη χρονιά να αρχίσει να αποδίδει το πλάνο για να δούμε λίγο φως.
ΥΓ: Πήρε κανείς την ΑΕΚ;
fail φετος το παιχνιδι...εχει παρα πολλα bugs....ενα απο τα οποια ειναι να τρως γκολ για πλακα με καθε αντιπαλο ανεξαρτητα απο την δυναμικη της αντιπαλης ομαδας
Ποιά ομάδα πήρες φίλε;
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δέχομαι πολλά γκολ αλλά υπέθεσα ότι είναι εξαιτίας των "παιχταράδων" μου είναι του στυλ "περάστε κύριε, καθίστε". Σίγουρα πάντως έχει λιγότερα θέματα απ' το 2013 όταν είχε βγει.
Κάτι άλλο σημαντικό: Όσοι είχατε το 2013 (παίζω ακόμα γιατί έχω προχωρήσει πολύ) και είχατε κατεβάσει graphics, παίζουν και στο 2014, με το ίδιο ακριβώς κόλπο. Τα αντιγράφετε με copy/paste και αλλάζετε την ρύθμιση.
Κάτι άλλο σημαντικό: Όσοι είχατε το 2013 (παίζω ακόμα γιατί έχω προχωρήσει πολύ) και είχατε κατεβάσει graphics, παίζουν και στο 2014, με το ίδιο ακριβώς κόλπο. Τα αντιγράφετε με copy/paste και αλλάζετε την ρύθμιση.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε εχει πολλα bugs,αμα δεν διορθωσουν το προβλημα με την match engine εχει καταντησει αηδια λενε θα το φτιαξουν ακομα ομως τιποτα...παντως και εγω στο demo ειχα παρει real και εβλεπα κατι σκορ 6-5 3-4 ουτε στο πολο....για να δουμε... :S
Σε εμένα το αντίθετο συμβαίνει...34 τελικές...0-1 έχω κατεβάσει το patch για Γ'εθνική αλλά δεν έχω τολμήσει ακόμα για ΑΕΚ...πονάει η Γ.... :-
Βγήκε κιόλας το patch;;;;; Το ρόστερ της είναι πλήρες; Εγώ ρώτησα για ΑΕΚ με το κολπάκι του να ξεκινήσεις άνεργος για 1 χρόνο και να την πάρεις μετά (αν δεν ανανεώσει ο Τραϊανός)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
σωστα αυτο επισης ειναι bug...θα το φτιαξουν λενε..οταν το φτιαξουν τοτε θα το αγορασω....δεν γινεται να κανεις 30 τελικες και ο αντιπαλος 2 και να χανεις 0-2 :SΣε εμένα το αντίθετο συμβαίνει...34 τελικές...0-1 έχω κατεβάσει το patch για Γ'εθνική αλλά δεν έχω τολμήσει ακόμα για ΑΕΚ...πονάει η Γ.... :-
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
σωστα αυτο επισης ειναι bug...θα το φτιαξουν λενε..οταν το φτιαξουν τοτε θα το αγορασω....δεν γινεται να κανεις 30 τελικες και ο αντιπαλος 2 και να χανεις 0-2 :S
μολις σημερα καποιος τα ανεβασε στο pirat bay σε torrent τα καινουργια του 2014Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δέχομαι πολλά γκολ αλλά υπέθεσα ότι είναι εξαιτίας των "παιχταράδων" μου είναι του στυλ "περάστε κύριε, καθίστε". Σίγουρα πάντως έχει λιγότερα θέματα απ' το 2013 όταν είχε βγει.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τι γελας ρε τυπε? σιγα και δωσω 40 ευρω να παιζω το buggαρισμενο παιχνιδι...περιμενω να βγει το patch πρωτα...αλλωστε και να ξεκινησεις να παιξεις σε λιγο θα βγει νεο update και αν θες να παιζεις με το νεο update πρεπει να κανεις new game οποτε.... ;)
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
τι γελας ρε τυπε? σιγα και δωσω 40 ευρω να παιζω το buggαρισμενο παιχνιδι...περιμενω να βγει το patch πρωτα...αλλωστε και να ξεκινησεις να παιξεις σε λιγο θα βγει νεο update και αν θες να παιζεις με το νεο update πρεπει να κανεις new game οποτε.... ;)
;)μολις σημερα καποιος τα ανεβασε στο pirat bay σε torrent τα καινουργια του 2014
Τα graphics εννοεί, όχι το update. Και ειλικρινά ούτε εγώ κατάλαβα τον γέλωτα.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ok, an update.
Nothing today or this weekend. We have made some good progress but need more testing time and will not rush anything out before we are sure.
Thanks for your patience.
Pauλ
Guys I am massively busy today trying to get a new ME version into beta for the weekend, but I will try to post a progress update if and when I get time over the next few days.
Cheers,
Paul
απο το σαιτ της si ;)
Nothing today or this weekend. We have made some good progress but need more testing time and will not rush anything out before we are sure.
Thanks for your patience.
Pauλ
Guys I am massively busy today trying to get a new ME version into beta for the weekend, but I will try to post a progress update if and when I get time over the next few days.
Cheers,
Paul
απο το σαιτ της si ;)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αφου δεν ξερει ρε τυπε.... ;)Τα graphics εννοεί, όχι το update. Και ειλικρινά ούτε εγώ κατάλαβα τον γέλωτα.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Καλά ρε,βγήκε το παιχνίδι μύθος,το παιχνίδι ΚΑΨΙΜΟ και ακόμα να ανοίξει θρεντ?
εχει ανοιξει
τι απαιτησεις συστηματος εχει το μάνατζερ ???
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Processor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon XP: 1.6GHz+ V/7/8: 2.2GHz+εχει ανοιξει
τι απαιτησεις συστηματος εχει το μάνατζερ ???
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Intel GMA X3100 128MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 3 GB available space
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K