Νέα

Φλίπερ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easy777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

easy777

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Φίλοι μπουρδελιάρηδες, ελπίζω κάποιοι από εσάς να είναι παθιασμένοι όπως εγώ με το φλίπερ. Ψάχνω για μαγαζιά στην Αθήνα που να διαθέτουν. Όποιος μπορεί να βοηθήσει εύχομαι να του σηκώνεται και στα βαθιά γεράματα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φίλοι μπουρδελιάρηδες, ελπίζω κάποιοι από εσάς να είναι παθιασμένοι όπως εγώ με το φλίπερ. Ψάχνω για μαγαζιά στην Αθήνα που να διαθέτουν. Όποιος μπορεί να βοηθήσει εύχομαι να του σηκώνεται και στα βαθιά γεράματα!
http://[URL unfurl="true"]www.aggelies24.gr/images-display/1361450682271_1f.jpg[/img[/URL]]

:headbang3:

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Ωραιότατα! Αλλά που τα βρίσκουμε για αγορά; Εννοείται μεταχειρισμένα να μην πάει ο κούκος αηδόνι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
www.sternpinball.com/Games.aspx]http://www.sternpinball.com/Games.aspx[/url]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Resize.ashx

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε δεν ξέρω αν σε βολεύει κάνα ποδοσφαιράκι θα σού έρθει και πιο φτηνά γύρω στο 250άρι μεταχειρισμένα πάνε. Παίζεις με τους φίλους σου. Ρώτησα εκεί που γυρόφερνα στην Μενάνδρου προχθές. Αυτά δεν χαλάνε εύκολα. Αν έχεις δυό τρεις παίκτες ρεζέρβα και τίποτε παξιμάδια είσαι κομπλέ.
Τα ηλεκτρονικά φλιπεράκια είναι μπελάς και τα παλαιότερα με ντίζες, ακόμα χειρότερα. Άσε που δεν θα βρεις. Όπως τα τζουμπόξ. Αν βρεις κανένα θα θέλει επισκευή και ίσως στο τέλος να μην δουλέψει.

:cheesy:

Συνημμένα

• podosferaki.jpg
    podosferaki.jpg
    220,8 KB · Εμφανίσεις: 26

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε δεν ξέρω αν σε βολεύει κάνα ποδοσφαιράκι θα σού έρθει και πιο φτηνά γύρω στο 250άρι μεταχειρισμένα πάνε. Παίζεις με τους φίλους σου. Ρώτησα εκεί που γυρόφερνα στην Μενάνδρου προχθές. Αυτά δεν χαλάνε εύκολα. Αν έχεις δυό τρεις παίκτες ρεζέρβα και τίποτε παξιμάδια είσαι κομπλέ.
Τα ηλεκτρονικά φλιπεράκια είναι μπελάς και τα παλαιότερα με ντίζες, ακόμα χειρότερα. Άσε που δεν θα βρεις. Όπως τα τζουμπόξ. Αν βρεις κανένα θα θέλει επισκευή και ίσως στο τέλος να μην δουλέψει.

:cheesy:
κοκορετσι τυπε :think:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Θυμάμαι που παίζαμε με «πούστηδες» ή χωρίς. Αλλά μην ξεχνάς και τα Windows έχουν το φλιπεράκι τους. Πας έναρξη όλα τα προγράμματα, παιχνίδια και φλίπερ. 

Συνημμένα

• pinball.JPG
    pinball.JPG
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 19

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Γάματα, Τα περισσότερα μεταξύ αυτών και τα UFO κατέληξαν εδώ.

:piss:

Συνημμένα

• baZZa.JPG
    baZZa.JPG
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 19

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
τυπε ολοι κοκορετσι επαιζαν και νομιζαν οτι γαμανε...ασε που εβαζαν γκολ με τους μεσους :S

Κοκορετσάδα το λέγαμε πριν 25 χρόνια και έβαζες και αυτογκόλ αβέρτα-κουβέρτα :grin:

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Φιελ μου αρρωστια μεγαλη ασε.Αν θες απλως να πας να παιξεις ενας ειναι ο παραδεισος.Στο viilage στο Ρεντη εχει ενα σωρο τετοια.Οποτε παω εκει καθομαι με τις ωρες!!

OP
OP
E

easy777

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Φιελ μου αρρωστια μεγαλη ασε.Αν θες απλως να πας να παιξεις ενας ειναι ο παραδεισος.Στο viilage στο Ρεντη εχει ενα σωρο τετοια.Οποτε παω εκει καθομαι με τις ωρες!!

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]«Μη το κουνάς ρε, θα κάνει τίλτ». Η ιστορία των φλίπερ [/size]

Τη δεκαετία του ’80, στην Ελλάδα εμφανίστηκαν μαζικά τα νέα, μοντέρνα και τεχνολογικά βελτιωμένα φλίπερ. Κάθε «ουφάδικο» που σεβόταν τον εαυτό του, είχε τουλάχιστον δύο φλίπερς, πάνω από τα οποία γινόταν συνήθως ένας μικρός «χαμός». Παρά τον όγκο τους, τα βαριά μηχανήματα ποτέ δεν έμειναν στη θέση τους. Κάθε τρεις και λίγο μετακινούνταν, από τις αμέτρητες «σφαλιάρες» που έριχναν οι παίκτες. Το κίνητρο ήταν ισχυρό. Έξτρα μπίλια και ίσως έξτρα game. ...

Συνέχεια εδώ:

πηγή: Μηχανή του Χρόνου.

Συνημμένα

• KafeneionBar1.jpg
    KafeneionBar1.jpg
    323,6 KB · Εμφανίσεις: 30

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...στη λουτσα που παραθεριζα οικογενειακως στα μεσα του '80 υπηρχε ένα τεραστιο μαγαζι που θα χε μεσα μεχρι και 40 φλιππερ ,εγω προτιμουσα ένα που λεγοταν "rolling stones" ειχα φαει πολύ 10ρικο εκει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom