You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φλίπερ!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easy777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
http://[URL unfurl="true"]www.aggelies24.gr/images-display/1361450682271_1f.jpg[/img[/URL]]Φίλοι μπουρδελιάρηδες, ελπίζω κάποιοι από εσάς να είναι παθιασμένοι όπως εγώ με το φλίπερ. Ψάχνω για μαγαζιά στην Αθήνα που να διαθέτουν. Όποιος μπορεί να βοηθήσει εύχομαι να του σηκώνεται και στα βαθιά γεράματα!
:headbang3:
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κανα χιλιαρικο εχουν τυπεΩραιότατα! Αλλά που τα βρίσκουμε για αγορά; Εννοείται μεταχειρισμένα να μην πάει ο κούκος αηδόνι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εκει παιζουν οι τιμες πανω κατωΩχ! Πολλά.
αντε να βρεις με κανα 800αρι
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Τύπε δεν ξέρω αν σε βολεύει κάνα ποδοσφαιράκι θα σού έρθει και πιο φτηνά γύρω στο 250άρι μεταχειρισμένα πάνε. Παίζεις με τους φίλους σου. Ρώτησα εκεί που γυρόφερνα στην Μενάνδρου προχθές. Αυτά δεν χαλάνε εύκολα. Αν έχεις δυό τρεις παίκτες ρεζέρβα και τίποτε παξιμάδια είσαι κομπλέ.
Τα ηλεκτρονικά φλιπεράκια είναι μπελάς και τα παλαιότερα με ντίζες, ακόμα χειρότερα. Άσε που δεν θα βρεις. Όπως τα τζουμπόξ. Αν βρεις κανένα θα θέλει επισκευή και ίσως στο τέλος να μην δουλέψει.
Τα ηλεκτρονικά φλιπεράκια είναι μπελάς και τα παλαιότερα με ντίζες, ακόμα χειρότερα. Άσε που δεν θα βρεις. Όπως τα τζουμπόξ. Αν βρεις κανένα θα θέλει επισκευή και ίσως στο τέλος να μην δουλέψει.
Συνημμένα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
κοκορετσι τυπεΤύπε δεν ξέρω αν σε βολεύει κάνα ποδοσφαιράκι θα σού έρθει και πιο φτηνά γύρω στο 250άρι μεταχειρισμένα πάνε. Παίζεις με τους φίλους σου. Ρώτησα εκεί που γυρόφερνα στην Μενάνδρου προχθές. Αυτά δεν χαλάνε εύκολα. Αν έχεις δυό τρεις παίκτες ρεζέρβα και τίποτε παξιμάδια είσαι κομπλέ.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
κοκορετσι τυπε
το θυμασαι που το ελεγαν , οχι κοκορετσι μαγκες
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε ολοι κοκορετσι επαιζαν και νομιζαν οτι γαμανε...ασε που εβαζαν γκολ με τους μεσους :S
το θυμασαι που το ελεγαν , οχι κοκορετσι μαγκες
GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
τυπε ολοι κοκορετσι επαιζαν και νομιζαν οτι γαμανε...ασε που εβαζαν γκολ με τους μεσους :S
Κοκορετσάδα το λέγαμε πριν 25 χρόνια και έβαζες και αυτογκόλ αβέρτα-κουβέρτα
Φίλοι μπουρδελιάρηδες, ελπίζω κάποιοι από εσάς να είναι παθιασμένοι όπως εγώ με το φλίπερ. Ψάχνω για μαγαζιά στην Αθήνα που να διαθέτουν. Όποιος μπορεί να βοηθήσει εύχομαι να του σηκώνεται και στα βαθιά γεράματα!
Φιελ μου αρρωστια μεγαλη ασε.Αν θες απλως να πας να παιξεις ενας ειναι ο παραδεισος.Στο viilage στο Ρεντη εχει ενα σωρο τετοια.Οποτε παω εκει καθομαι με τις ωρες!!
Φιελ μου αρρωστια μεγαλη ασε.Αν θες απλως να πας να παιξεις ενας ειναι ο παραδεισος.Στο viilage στο Ρεντη εχει ενα σωρο τετοια.Οποτε παω εκει καθομαι με τις ωρες!!
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
[size=20pt]«Μη το κουνάς ρε, θα κάνει τίλτ». Η ιστορία των φλίπερ [/size]
Τη δεκαετία του ’80, στην Ελλάδα εμφανίστηκαν μαζικά τα νέα, μοντέρνα και τεχνολογικά βελτιωμένα φλίπερ. Κάθε «ουφάδικο» που σεβόταν τον εαυτό του, είχε τουλάχιστον δύο φλίπερς, πάνω από τα οποία γινόταν συνήθως ένας μικρός «χαμός». Παρά τον όγκο τους, τα βαριά μηχανήματα ποτέ δεν έμειναν στη θέση τους. Κάθε τρεις και λίγο μετακινούνταν, από τις αμέτρητες «σφαλιάρες» που έριχναν οι παίκτες. Το κίνητρο ήταν ισχυρό. Έξτρα μπίλια και ίσως έξτρα game. ...
Συνέχεια εδώ:
πηγή: Μηχανή του Χρόνου.
Τη δεκαετία του ’80, στην Ελλάδα εμφανίστηκαν μαζικά τα νέα, μοντέρνα και τεχνολογικά βελτιωμένα φλίπερ. Κάθε «ουφάδικο» που σεβόταν τον εαυτό του, είχε τουλάχιστον δύο φλίπερς, πάνω από τα οποία γινόταν συνήθως ένας μικρός «χαμός». Παρά τον όγκο τους, τα βαριά μηχανήματα ποτέ δεν έμειναν στη θέση τους. Κάθε τρεις και λίγο μετακινούνταν, από τις αμέτρητες «σφαλιάρες» που έριχναν οι παίκτες. Το κίνητρο ήταν ισχυρό. Έξτρα μπίλια και ίσως έξτρα game. ...
Συνέχεια εδώ:
πηγή: Μηχανή του Χρόνου.
Συνημμένα
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...στη λουτσα που παραθεριζα οικογενειακως στα μεσα του '80 υπηρχε ένα τεραστιο μαγαζι που θα χε μεσα μεχρι και 40 φλιππερ ,εγω προτιμουσα ένα που λεγοταν "rolling stones" ειχα φαει πολύ 10ρικο εκει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 11K