Την καλησπερα μου από την κρυα κ βροχερη φραγκφουρτη, πινω βαρελισια pills σε μια μπυραρια στον σταθμο o-reillys , για οσους γνωριζουν κ χθες 1η βραδια στην πολη και λογω της γαμημενης βροχης , μετα από την εκθεση προτιμησαμε το palace που ειναι σχεδον διπλα. Αφιξη γυρω στις 20.00 κοσμος αρκετος προς το πολυ αλλα όχι οπως αλλες χρονιες τετοια εποχη-ισως γιατι φετος η εκθεση εχει πιο ειδικο θεμα και όχι μονο αυτοκινητα οπως περυσι. Τεμαχια γυρω στα 60 από ολα κ για ολα τα γουστα. Εντυπωση μου εκανε φετος οτι δεν ειχε σχεδον καθολου τσεχες κ σλοβακες η ρωσικο μπλοκ. Ειχε πολλες λατινικοαμερικανες, βραζιλιανες, κολομβια , βενεζουελα, κλασικα πολλες ρουμανες , πολωνες , λιγες γερμανιδες κ βουλγαρες. Φετος δεν πετυχα ουτε κ ελληνιδες. Η βολιοτισσα μαλλον αλλαξε στεκι. Τιμες τα ιδια , 50 για μιση ωρα ακαποτο πιπετο με καρφωμα οπως κ οπου θες, +50 για στραγγισμα στο λαρυγγι, +100 και καποιες ξυπνιες αν τις επερνε ζητουσαν +150 για κολο, + παραπαναω ωρα + λεσβιακα υποτιθεται + ουρολαγνειες κλπ δλδ από ολα εχει ο μπαξες.εκτος από την δικη μου παρεα , πετυχα στην πισινα και αλλους 4 πατριωτες και μαλιστα τους πειραξα φωναζοντας -ρε δεν γαματε τα μουνακια που βολταρουν και κανετε μουλιασμα στην πισινα ????? Δεν ξερω αν ειναι καποιος η καποιοι από δω μεσα. Παντως ο χωρος δεν ηταν κ στα καλυτερα του από καθαριοτητα , λογω πολυ κοσμου τα δωματια ηταν φουλ στα βρωμικα σεντονια κ χαρτια από τους προηγουμενους -στοιβα στην γωνια - μεχρι και τα ποτηρια με τα ποτα τους. Αφηνανε. Εμεις περα από την αλμυρη εισοδο των 75 ευρω , πηραμε 2 κολομπιανες στυλ σακιρα που ηταν κ ξαδελφες -καρολινα κ μαριαν η μαριανα , που ειναι εδω μονο το σεπτεμβρη για την εκθεση 25 κ 23 χρ. , 2 πολωνες θηρια -στραγγισμα στεγνωμα απλωμα... Φουλ , παολινα και μονικα , μια τουρκαλα στυλ Σιλα , εντεν η καπως ετσι το ονομα της , δηλητηριο η γκομενα, μια λιβανεζα 23 χρ οπου χθες εκανε το πρωτο νυχτοκαματο για πρωτη φορα στο μαγαζι, κ μαλιστα με μερακλωσε τοσο πολυ που με ορμηξε στα πιπετα στο καναπεδακι μπροστα στην πιστα εξω από το καπνιστηριο-σε καποια φαση εγινε κερκιδα γυρω μας από ολες τις φυλες.... Χαχαχαχαχα αλλα μετα για τα καρφωματα φυγαμε σε δωματιο μεσα. Περασαν κ καποιες αλλες στα ορθια αλλα δεν θυμαμε ονοματα, αναχωρηση 03.30 περιπου για υπνο. Αποψε μαλλον meinhattan h oase, δεν αποφασισαμε ακομα ....