zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΑΙΑΙΑΙΑτο γ΄λέντι έγινε???ήταν η σάνυ η αγαπημένη μου γερμάνα?η τζούλια η μελαχροινή μουνάρα πολωνή?
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΑΙΑΙΑΙΑτο γ΄λέντι έγινε???ήταν η σάνυ η αγαπημένη μου γερμάνα?η τζούλια η μελαχροινή μουνάρα πολωνή?
το βάζω κι εδώ... μια και τα άλλα φαίνονται ανενεργά θρεντς:
ερώτηση....
έχει κανείς εμπειρία από τα εξής 3:
FKK Acapulko
FKK Dolce Vita
FKK Magnum
Το ακαπουλκο και το ντόλτσε βίτα τα έχουνε για πολύ καλά σε κάποια σάιτ που διάβασα, έχει κανείς προσωπική εμπειρία;;
Αυτά όμως είναι Ντύσσελντορφ και όχι Φρανκφούρτη.
By the way για Φρανκφούρτη τα ξένα σάιτ συμφωνούν πως το ΟΑΣΕ έχει χάσει αστέρια...
GRAF ευχαριστώ για την απάντηση, είναι και ο λόγος που σκέφτομαι κυρίως να δοκιμάσω Ακαπούλκο την πρώτη φορά και μετά να δω Φρανκφούρτη.Φίλε μου από αυτά έχω πάει πολλές φορές στο DOLCE VITA. Είναι πολύ καλό σε ποιότητα γυναικών (από 10 καθημερινές έως 25 Σ/Κ), αλλά είναι μικρό σε χωρους, ειδικά το χειμώνα που δεν δουλεύει η αυλή. Καθαρό μαγαζί, αλλά αν το συγκρίνεις με ARTEMIS στο Βερολίνο, JIN JANG στα σύνορα με Ολλανδία και PARADISE στη Στουτγάρδη έχει τους μισούς χώρους και τις μισές παροχές (π.χ. δεν έχει SPA- πισίνες, μασαζ, σαουνες καισινεμα κλπ).
μπουρνούζι ή πετσέταGRAF ευχαριστώ για την απάντηση, είναι και ο λόγος που σκέφτομαι κυρίως να δοκιμάσω Ακαπούλκο την πρώτη φορά και μετά να δω Φρανκφούρτη.
Αλλά έχω και μια άλλη ερώτηση. Νομίζω δεν έχω δει πουθενά απάντηση:
μέσα από το μπουρνούζι είσαι τσιτσίδι; Ή φοράς μαγιό; ρωτάω κυρίως για τα τζακούζια που μου φαίνεται κάπως να μπαίνουνε όλοι ψωλάρχιδοι εντός...
μπουρνούζι ή πετσέτα
δεν παίρνεις μαγιώ
επίσης δεν μπαίνεις βράδυ σε πισίνα είναι γεμάτο σπέρμα άλλων
εντζου
exei kai fthnotera εισητηρια με αλλη εταιρια απο θεσσαλονικη για βερολινα για αρτεμις!!!μονο με 65 ευρω!!!!και χειμωνα καλοκαιρι!!!Από 26/3 ξαναρχίζουν τα δρομολόγια της Ryanair από Θεσσαλονίκη προς Φρανκφούρτη
το εν λόγω μαγαζι το εχω επισκεφθει 3 φορες , αν και μου αρεσε ιδιαιτερα μετα την τελευταία φορα θα το σκεφτω πολυ να ξαναπαω , τι εγινε λοιπον : εχω παει με την κοπελα στο δωματιο και κανουμε τι κανουμε , βγαινουμε απο το δωματειο και παμε να την πληρωσω , εκει μου λεει οτι της χρωσταω 100 ευρω επειδη μειναμε 40 λεπτα στο δωματειο ( η μιση ωρα ειναι 50 ευρω) . τωρα αν αυτο ισχυει δεν μπορω να το ξερω επειδη δεν ειχα ρολοι μαζι μου . εγω της λεω οτι τωρα ειναι αργα , κανονικα αυτο επρεπε να μου το πει στο δωματιο μετα την μιση ωρα και οπως και να εχει αν μειναμε 40 λεπτα τοτε θα ηθελα να εκμεταλευτω και τα αλλα 20 λεπτα οποτε αυτο που εκανε δεν ηταν σωστο και δεν της δινω 100 , το πολυ 70 ...
αυτη δεν συμφωνει οποτε της λεω οραια θα ηθελα να μιλησω στον υπευθυνο , παμε λοιπον στην εισοδο και η κοπελα εκει μου λεει οτι θα σου κανει μασαζ η κοπελα για 20 λεπτα και τελιωνει η υποθεση . Εντωμεταξυ εγω ειχα χαλαστει τοσο που δεν ηθελα να κανω τιποτα με την κοπελα και λεω οτι θα πληρωσω 70 ευρω και δεν θελω μασαζ, ουτως η αλλως στο μαγαζι εχει επαγελματια μασερ που ειναι και πιο φτηνη...
αφου δεν συμφωνουμε μου λενε ωραια θα μιλησεις με τον " υπευθυνο" και μου δειχνουν μια πορτα να περασω. Εκει ερχονται 3 φουσκωτοι και μου λενε κοφτα οτι την κοπελα θα την πληρωσω χωρις καν να με ακουσουν .... οποτε αναγκαστικα πληρωσα και εφυγα ....
αν ειναι αληθεια που σε πιστευω εγω τοτε πραγματικα ακυρο τομαγαζι χ απο εμενατο εν λόγω μαγαζι το εχω επισκεφθει 3 φορες , αν και μου αρεσε ιδιαιτερα μετα την τελευταία φορα θα το σκεφτω πολυ να ξαναπαω , τι εγινε λοιπον : εχω παει με την κοπελα στο δωματιο και κανουμε τι κανουμε , βγαινουμε απο το δωματειο και παμε να την πληρωσω , εκει μου λεει οτι της χρωσταω 100 ευρω επειδη μειναμε 40 λεπτα στο δωματειο ( η μιση ωρα ειναι 50 ευρω) . τωρα αν αυτο ισχυει δεν μπορω να το ξερω επειδη δεν ειχα ρολοι μαζι μου . εγω της λεω οτι τωρα ειναι αργα , κανονικα αυτο επρεπε να μου το πει στο δωματιο μετα την μιση ωρα και οπως και να εχει αν μειναμε 40 λεπτα τοτε θα ηθελα να εκμεταλευτω και τα αλλα 20 λεπτα οποτε αυτο που εκανε δεν ηταν σωστο και δεν της δινω 100 , το πολυ 70 ...
αυτη δεν συμφωνει οποτε της λεω οραια θα ηθελα να μιλησω στον υπευθυνο , παμε λοιπον στην εισοδο και η κοπελα εκει μου λεει οτι θα σου κανει μασαζ η κοπελα για 20 λεπτα και τελιωνει η υποθεση . Εντωμεταξυ εγω ειχα χαλαστει τοσο που δεν ηθελα να κανω τιποτα με την κοπελα και λεω οτι θα πληρωσω 70 ευρω και δεν θελω μασαζ, ουτως η αλλως στο μαγαζι εχει επαγελματια μασερ που ειναι και πιο φτηνη...
αφου δεν συμφωνουμε μου λενε ωραια θα μιλησεις με τον " υπευθυνο" και μου δειχνουν μια πορτα να περασω. Εκει ερχονται 3 φουσκωτοι και μου λενε κοφτα οτι την κοπελα θα την πληρωσω χωρις καν να με ακουσουν .... οποτε αναγκαστικα πληρωσα και εφυγα ....
το εν λόγω μαγαζι το εχω επισκεφθει 3 φορες , αν και μου αρεσε ιδιαιτερα μετα την τελευταία φορα θα το σκεφτω πολυ να ξαναπαω , τι εγινε λοιπον : εχω παει με την κοπελα στο δωματιο και κανουμε τι κανουμε , βγαινουμε απο το δωματειο και παμε να την πληρωσω , εκει μου λεει οτι της χρωσταω 100 ευρω επειδη μειναμε 40 λεπτα στο δωματειο ( η μιση ωρα ειναι 50 ευρω) . τωρα αν αυτο ισχυει δεν μπορω να το ξερω επειδη δεν ειχα ρολοι μαζι μου . εγω της λεω οτι τωρα ειναι αργα , κανονικα αυτο επρεπε να μου το πει στο δωματιο μετα την μιση ωρα και οπως και να εχει αν μειναμε 40 λεπτα τοτε θα ηθελα να εκμεταλευτω και τα αλλα 20 λεπτα οποτε αυτο που εκανε δεν ηταν σωστο και δεν της δινω 100 , το πολυ 70 ...
Ρε συ παλικαρι δεν μας λες και το ονομα της κοπελας να φυλαγομαστε;
Ayto den exei shmasia. Giati grafoune thn wra pou mpainoune kai thn wra pou bgainoune th stigmh pou pairnoune to kleidi tou dwmatiou.Το έχουν κάνει και σε φίλο στην Αυστρία στο Goldentime… Γνωστή πουστιά… για αυτό πριν ξεκινήσεις καλό είναι να φοράς πάντα ρολόι και να δείξεις στην κοπέλα τι ώρα ξεκινάτε…..
καλα κανουν οι γερμανοι ετσι να μαθαινουν οι ντανες να μην μας πιανουν κοτσο εμας τους ξενους!!!!!!!!!Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω το μαγαζί, ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι οι κανονισμοί στα fkk. Δηλαδή, 50 έουρα τα 30' και 100 η μία ώρα. Σίγουρα ο φίλος ηθικά έχει δίκιο για το ότι δεν τον ειδοποίησε η κοπέλα (έπρεπε να το έχει κάνει στα 30'), αλλά είναι υποχρεωμένος να πληρώσει για 1 ώρα. Πολλές κοπέλες μου έχουν πει ότι δεν γουστάρουν τους Γερμανούς πελάτες, διότι τις κρατάνε στο δωμάτιο ακριβώς μισή ώρα και μετά φεύγουν. Εκμεταλεύονται δηλαδή απολύτως το χρονικό περιθώριο που έχουν. Έχουν μάθει το μάθημα τους!!!!!
περιμένουμε τις νέες εξορμήσεις σουόπως είχα υποσχεθεί στον wonderful θα έκανα μια προσπάθεια σε κάποιο άλλο μαγαζί...
σόρρυ για το οφφ τόπικ, αλλά ως πρώτη εμπειρία έχω να καταθέσω κάτι άλλο - πιο βόρειο
(το έχω γράψει και το Ντύσσελντορφ)
Λοιπόν... καταδρομική στο Magnum. ΔΕΝ ειναι ΦΚΚ.
και μου λύθηκε η απορία μιλώντας εκεί με τα κορίτσια για το ποια η διαφορά η ουσιαστική.
Στα ΦΚΚ ΠΡΕΠΕΙ οι κοπέλες να είναι γυμνές (μου ειπανε).
Οπότε από αυτή την άποψη, προτιμώ την ποικιλία του σάουνα κλαμπ.
Εντυπώσεις:
1. Η ρεσεψιόν φοβερή διάθεση - ήταν δε 2 κοπέλες, μία στη ρεσεψιόν και μία στο μπαρ που μετά κατέβηκε ρεσεψιόν που τις καβαλούσα ευχαρίστως (δεν ρώτησα αν έρχονται γμτ)
2. Κοπέλες... την ώρα που πήγα εγώ (κατά τις 14:20) καμιά 20ριά και χωρίς κάποια που να μου ενοχλήσει την διάθεση... Μετά τις 15:30 άρχισε να αβγαταίνει ο πληθυσμός (και των αντρών αλλά τα κορίτσια πραγματικά πολλά) αλλά να έρχονται και δυνατά κουμπούρια.
3. Αρκετές μαύρες το ρόστερ (μέτρησα τουλάχιστον 6), Ρουμούνες αν μέτρησα καλά ... 5-6 επίσης από αυτές που φαίνονται, αν ήταν κι άλλες...δεν ξέρω.
4. Πολύ καθαρό μαγαζί
Μου είπαν πως μετά τις 10 γίνεται χαμός ειδικά τα σ/κ και πως πέτυχα καλή μέρα.
Χώροι: Μικρό εστιατόριο, μικρό τζακούζι (δεν το χρησιμοποίησα όμως)
Εξαιρετική εμπειρία... κόλλημα. Αν εξαιρέσεις το κόστος που μπορεί να ανέβει αν σε σκλαβώσει η κάβλα σου... είναι μαστ.
Κάθησα μέσα περίπου 5 ώρες, με ηρεμία, έστειλα και τα μέιλ μου από το τηλέφωνο, θα μπορούσα να διαβάσω κιόλας (δεν ξέρω αν είχεκαι ιντερνετ για να έχω μαζί ipad)
Γυναίκες είχε από αρκετά μπάζα (για τα γούστα μου) μέχρι και απίστευτα μουνιά