Νέα

FKK-Oase Φρανκφούρτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα australos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 784
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Συνυπογράφω!!!

Ακόμη στην τιμονιέρα είσαι ρε παίκτη???

(Η πρόσκληση για 24ωρη καταδρομική, ισχύει πάντα). ;)
Αμα μου βρεις και τα φραγκα...300€ κατω παλι πηγαμε... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
λοιπόν φρέσκια ανταπόκριση:
1. Ουσιαστικά η ανακαίνιση δεν έχει γίνει, ποιος ξέρει πότε θα γίνει
2.Πολλές ρουμάνες, λατίνες και κάποιες ουγγαρέζες. Το ρόστερ της γνωστής ποιότητας.
3. Το καλοκαίρι τέλειωσε και ο κήπος αδρανεί, οπότε καλό θα είναι από μάιο και μετά ξανά.
4. Γκόμενες για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, δεν υπάρχει περιγραφή γιατί περί ορέξεως.
5. Το επίπεδο άλλο βέβαια από οτιδήποτε ακόμα και στη γερμανία (πλην άρτεμις)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
την καλημερα μου , λοιπον σχετικα με το oase χθεσινη επισκεψη. τελικα δεν ειναι το παν μονο τα τεμαχια τα οποια ναι μεν ηταν παρααα πολλα κ για ολα τα γουστα , αλλα εδω ειναι που λεμε χανεται η μπαλα κ παρουσιαζονται φαινομενα ξεπετας. η ανακαινηση μια πουτσα και μιση!!!!! επειδη προσθεσανε επιπλεον καθρεπτες στο κυριως σαλονι ???? οι κατω χωροι -λουτρα κ ντουζ - απαραδεκτα . μεσα στην τσικνα και την γλιτσα... τι να το κανω να εχεις αλφαδια μωρακια εαν η παραμονη εκει ειναι μονο να εισαι γυρω απο το μπαρ ή στο σαλονι. επισης και τα privat χάλιαααα. τελικα δεν πρεπει καποιος να κανει τοσα χιλιομετρα τις μερες της εκθεσης.  :think:

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
mr bean την καλησπερα μου ! φιλε στην περιοχη εχει καλυτερα και φθηνοτερα ! μπορουσες να πας στο MAINTAL στο ROYAL η ακομα στο OFFENBACH στο MAINHATTAN ! στο artemis δεν εχω παει αλλα τελευταια αυτο που πηγα και ειναι γαματο ειναι το samya στην KOLN !

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
mr bean την καλησπερα μου ! φιλε στην περιοχη εχει καλυτερα και φθηνοτερα ! μπορουσες να πας στο MAINTAL στο ROYAL η ακομα στο OFFENBACH στο MAINHATTAN ! στο artemis δεν εχω παει αλλα τελευταια αυτο που πηγα και ειναι γαματο ειναι το samya στην KOLN !

Δεν διαφωνω με τα λεγομενα σου , αλλα από την αλλη ειχα στην διαθεση μου μονο μια εβδομαδα... Αν ειχα περισσοτερο χρονο κ χρημα να σαι σιγουρος οτι θα γυριζα οληη την γερμανια

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
9/11 θα γίνει το μεγαλο γλεντι με φίλο μέχρι τέλους .Εχει κανεις πρόσφατο update ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
9/11 θα γίνει το μεγαλο γλεντι με φίλο μέχρι τέλους .Εχει κανεις πρόσφατο update ?

το γ΄λέντι έγινε???ήταν η σάνυ η αγαπημένη μου γερμάνα?η τζούλια η μελαχροινή μουνάρα πολωνή?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα βρίσκομαι Ντύσσελντορφ 9-11 Γενάρη

καμιά καλή πρόταση για ΦΚΚ εκεί;

επίσης... θα βρίσκομαι ίδια περιοχή αλλά θα πάω και Φρανκφούρτη 23-25

αντιλαμβάνομαι πως εδώ είναι του ΟΑΣΕ το θρεντ, αλλά βλέπω πως υπάρχουνε κι άλλα τριγύρω που δεν τα πολυγνωρίζουμε εδώ και ίσως είναι εφάμιλλα... κάποιος να συνδράμει;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

αντιλαμβάνομαι πως εδώ είναι του ΟΑΣΕ το θρεντ, αλλά βλέπω πως υπάρχουνε κι άλλα τριγύρω που δεν τα πολυγνωρίζουμε εδώ και ίσως είναι εφάμιλλα... κάποιος να συνδράμει;

Τι θα γινει με σενα ρε φιλε δεν φτανει που  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ολοκληρη την Ανατολικη Ευρωπη τωρα αρχισες και την Δυτική;;;;;

Κανεναν βοηθω να σου κουβαλα την βαλιτσα δεν θέλεις;;; μονο τα εισητηρια και το ξενοδοχειο θα πληρωνεις εσυ τα γουστα μου θα τα πληρωνω εγω....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

butman21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Dolce Vita Erotic Lounge
Briedestrasse 44
D-40599 Düsseldorf-Reisholz

La Viva Erotikhotel
Worringer Straße 75
40211 Düsseldorf

Saunaclub Babylon
Oststrasse 12
50189 Elsdorf

Tο Pascha ειναι μονο 40 χιλ. απο το ντυσελντορφ...οποτε εχεις επιπλεον μια πολυ αξιολογη επιλογη  :pipa1:
Pascha Köln
Hornstr. 2
50823 Köln

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

Golden time  και Acapulco απο Ντυσσελντορφ το Αcapulco για την ακριβεια ειναι Βεστφαλια αλλα αξίζει μιση ώρα δρόμος είναι

για Φρανκφούρτη εκτος από το oase είναι το world και το Mainhattan αλλα είναι μια κλάση πιο κάτω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι θα γινει με σενα ρε φιλε δεν φτανει που  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ολοκληρη την Ανατολικη Ευρωπη τωρα αρχισες και την Δυτική;;;;;

Κανεναν βοηθω να σου κουβαλα την βαλιτσα δεν θέλεις;;; μονο τα εισητηρια και το ξενοδοχειο θα πληρωνεις εσυ τα γουστα μου θα τα πληρωνω εγω....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1. οι καλοί στη δουλειά τους ανταμοίβονται και ανεβαίνουνε
οπότε εκεί που ξεκίνησα με ρουμανοβουλγαρίες, έφτασα Πολωνίες τσεχίες και βαλτικές, φέτος σε όλα τα προηγούμενα προστέθηκαν Γερμανίες, Αυστρίες, Ελβετίες και Σκανδιναβίες.
Το καλό είναι πως προσπαθούνε να με εμπλουτίσουνε με εμπειρίες από όλες τις χώρες οι άτιμοι...χαχαχα

2. Εσύ να μην μιλάς, εσύ τις καλείς και σου τρίβονται στα πόδια σου (στα σπίτια σου) ή πας μια βόλτα μέχρι τον φαφούτη στη Μολδαβία και τρως κρεατάκι φολκλορικό. Δεν είναι καθόλου άσχημα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πρόσεχε αυτές οι πόλεις ΠΑΟΚοκρατούνται!!!!

εκεί ο Ολυμπιακός είναι σαν τον Εθνικό Πειραιώς.... :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Dolce Vita Erotic Lounge
Briedestrasse 44
D-40599 Düsseldorf-Reisholz

La Viva Erotikhotel
Worringer Straße 75
40211 Düsseldorf

Saunaclub Babylon
Oststrasse 12
50189 Elsdorf

Tο Pascha ειναι μονο 40 χιλ. απο το ντυσελντορφ...οποτε εχεις επιπλεον μια πολυ αξιολογη επιλογη  :pipa1:
Pascha Köln
Hornstr. 2
50823 Köln
ευχαριστώ αλλά μπερδεύτηκα...
αυτά εν είναι ΦΚΚ...σωστά;;

αλλά λειτουργούν με την ίδια λογική όπως τα ΦΚΚ; Καταλαβα κάτι λάθος;
ειδικά το hotel erotika που έβαλες λέει πως προσφέρει και διαμονή... άρα δεν είναι ίδια λογική.

Ευχαριστώ τα μάλα για τα ίνφο, αλλά αν μπορείς να με ξεμπερδεψεις, θα ήμουν ευγνώμων.

άσχετο... παίζει κανείς μπάλα εκεί να πάμε μαζί ;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πρόσεχε αυτές οι πόλεις ΠΑΟΚοκρατούνται!!!!

εκεί ο Ολυμπιακός είναι σαν τον Εθνικό Πειραιώς.... :2funny: :2funny:
στα αρχίδια μου.
Με τους ΠΑΟΚτζήδες δεν έχω πρόβλημα.
με τους μαλάκες έχω.
αν τυχάνει και είναι μαλάκας ΠΑΟΚτζής, τότε έχω πρόβλημα επειδή είναι μαλάκας, όχι με την ομάδα του.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αυτή την εποχή, το palace προηγείται του oase σε ποιότητα.

Status last week.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το βάζω κι εδώ... μια και τα άλλα φαίνονται ανενεργά θρεντς:

ερώτηση....
έχει κανείς εμπειρία από τα εξής 3:
FKK Acapulko
FKK Dolce Vita
FKK Magnum

Το ακαπουλκο και το ντόλτσε βίτα τα έχουνε για πολύ καλά σε κάποια σάιτ που διάβασα, έχει κανείς προσωπική εμπειρία;;

Αυτά όμως είναι Ντύσσελντορφ και όχι Φρανκφούρτη.

By the way για Φρανκφούρτη τα ξένα σάιτ συμφωνούν πως το ΟΑΣΕ έχει χάσει αστέρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom