Νέα

FKK-Oase Φρανκφούρτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα australos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Επίσκεψη το περασμένο Σάββατο. Το μαγαζί υπό ανακαίνηση, χωρίς όμως να επηρεάζει το κοινό του από τα έργα. Το φαγητό το ίδιο χωρίς σημάδια βελτίωσης. Τα κορίτσια έχουν παραμείνει κατά 50% σε σύγκριση με την τελευταία μου επίσκεψη από τον περασμένο Ιούλη.

Εξαιρετικές νέες παρουσίες αποτελούμενες από αρκετές Λατίνες, Ουγγαρέζες, Τσέχες, και βεβαίως νέες παρουσίες από την ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής χερσονήσου.

4 οι επισκέψεις στα δωμάτια με τις Λουίζα την Ισπανίδα, Άντρεα (?) από το Κόσσοβο, Νταράνα από την γειτονική μας Βουλγαρία και Ντενίζα από την Ρουμανία.
Για τις τρείς πρώτες πολύ καλές εντυπώσεις. Θα ήθελα όμως να σταθώ στην Ντενίζα από την Ρουμανία. Νέα στο μαγαζί, μόνο 4 εβδομάδες. Μεταγραφή από κλαμπ της Αυστρίας όπως μου είπε. Ένα πανέμορφο με ξανθιές ανταύγειες κουκλί 23 ετών με 2,5αρι βυζί τέζα και φοβερά απαλό δέρμα. Πολύ περιποιημένη και πολύ ευγενική παρουσία.

Εξαιρετική!!! Σαν να είσαι με την γκόμενα σου. Φοβερή πίπα, τρομερά στησίματα, γυναίκα που βγάζει γούστα με λίγα λόγια. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Εγώ πέρασα μαζί της μιαμισι ώρα ηδονής και ήθελα κι άλλο. :fuck2: :pipa1:

Θα την ξανατιμήσω σε κάποια επόμενη επίσκεψη. :dancing: :dancing:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κάποιο νέο από το μέτωπο?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπόν έχουμε τα εξής νέα:
1. Ο κήπος έχει διπλασιαστεί και είναι μια χαρά για το μεσημέρι και το απόγευμα,
2. Το φαγητό είναι μπάρμπεκιου και σαφώς ανώτερο από το χειμώνα. Κι αυτό γιατί ψήνεται έξω.
3. Οι ρουμάνες παραμένουν το 80% του μαγαζιού με τη γνωστή κακή συμπεριφορά
Καλό είναι να πάτε μάιο-αύγουστο όταν είναι ανοικτός ο κήπος
αλλιώς θα φάτε γερό μαρκάρισμα από την κάθε τυχάρπαστη ρουμάνα που ψάχνει για 50 ευρώ.
Προτιμήστε άλλες εθνικότητες.

Επισκέπτης
Λοιπόν έχουμε τα εξής νέα:
1. Ο κήπος έχει διπλασιαστεί και είναι μια χαρά για το μεσημέρι και το απόγευμα,
2. Το φαγητό είναι μπάρμπεκιου και σαφώς ανώτερο από το χειμώνα. Κι αυτό γιατί ψήνεται έξω.
3. Οι ρουμάνες παραμένουν το 80% του μαγαζιού με τη γνωστή κακή συμπεριφορά
Καλό είναι να πάτε μάιο-αύγουστο όταν είναι ανοικτός ο κήπος
αλλιώς θα φάτε γερό μαρκάρισμα από την κάθε τυχάρπαστη ρουμάνα που ψάχνει για 50 ευρώ.
Προτιμήστε άλλες εθνικότητες.

πάλι εκεί ήσουν ρε μπερμπάντη? :grin:

greeksnoopy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
43
Πόντοι
0
για ακομα ενα καλοκαιρι θα επισκεπτω το εν λογο ιδρυμα. ειναι πλεον παραδοση απο το 2009 να περναω 2-3 ημερες στο Oase καθε καλοκαιρι.περυσι μαλιστα μυησα και εναν φιλο ενω φετος θα παμε Ελληνικη 3μελης αποστολη. κατα καιρους εχω πετυχει αρκετους ελληνες ειτε ταξιδιωτες ειτε μονιμους κατοικους γερμανιας. 26 με 28 Ιουλιου θα δωσουμε το βροντερο παρων.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.102
Πόντοι
5.595
Τα αεροπορικα εισητηρια ποσο πανε φιλαρακι?
Ψηνομαστε με ενα φιλο να παμε...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αν κλείσεις μερικους μήνες πριν φτάνουν έως 123
προσφορές κλπ
τώρα είναι 250 κοντά

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
466
Πόντοι
21
Συναγωνιστές, οργανώνω ένα ταξιδάκι εργασίας και αναψυχής μαζί το τελευταίο τριήμερο Σεπτεμβρίου. Λέω να εξερευνήσω το OASE (στο οποίο έχω ξαναπάει) ή/και το Mainhattan (δεν έχω πάει).

Έχει κανείς κάποια άποψη για Mainhattan σε σύγκριση με το OASE;

Εάν κάποιος συναγωνιστής προτίθεται να ταξιδέψει εκείνες τις μέρες και ψάχνει για "wingman" ας στείλει μήνυμα.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
Συναγωνιστές, οργανώνω ένα ταξιδάκι εργασίας και αναψυχής μαζί το τελευταίο τριήμερο Σεπτεμβρίου. Λέω να εξερευνήσω το OASE (στο οποίο έχω ξαναπάει) ή/και το Mainhattan (δεν έχω πάει).

Εάν κάποιος συναγωνιστής προτίθεται να ταξιδέψει εκείνες τις μέρες και ψάχνει για "wingman" ας στείλει μήνυμα.
Φίλε καλησπέρα, το OASE δεν το ξέρω αλλά το mainhattan το είχα επισκεφθεί πριν 2 χρόνια. Λόγω του ότι είσαμε πάει μεσημέρι δεν είχε πολλά αξιόλογα τεμάχια και είχα τιμήσει μόνο 2 με μέτριες υπηρεσίες. Την ώρα που φεύγαμε το απόγευμα λόγω της πτήσης μας, εκείνη την ώρα ερχόντουσαν τα καλά. Πάντως από χώρους είναι αρκετά καλό, με το τζακούζι του να είναι για μένα το καλύτερο από όλα. Αν πας θα με θυμηθείς.
Ανάλογο ταξιδάκι ετοιμαζουμε εμείς το Νοέμβρη αλλά για Βερολίνο.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κάποιο νέο από το μέτωπο?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Μικρότερο σε έκταση από το OASE.

Τα δυνατά χαρτιά μπαίνουν στη μάχη μετά το απόγευμα, χωρί βέβαια να λείπουν και οι αντιπρόσωποι της μεγάλης Ρουμανοξεπετοσχολής.

Δές το νήμα του FKK για να πάρεις μία καλύτερη ιδέα: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=123946.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=123946.0[/url]

Μακάρι να μπορούσα να έλθω μαζί σας (αν και ποτέ δεν αποκλείω κάτι) γιατί έχω κάποιους ανοικτούς λογαριασμούς με μία μελαμψή ύπαρξη...... ;)

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
2.560
αν μπωρει καποιοσ να μου δωσει πληροφοριεσ για οαση φρανκφουρτη.τιμεσ κτλπ.παω σε εναν μηνα και θελω λιγο βοηθεια.thanks.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
την δευτέρα 10 του μηνα θα ειμαι φραγκφουρτη για μια εβδομαδα λογο της εκθεσης , οποτε θα ενημερωσω για ολα τα ιδρυματα και τα τεμαχια τους... :tooth: :tooth: :tooth:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αν μπωρει καποιοσ να μου δωσει πληροφοριεσ για οαση φρανκφουρτη.τιμεσ κτλπ.παω σε εναν μηνα και θελω λιγο βοηθεια.thanks.

φίλε όταν πάς μήν ξεχάσεις να πάρεις την τζούλια την πολωνή...μιλάμε για τρελλό γαμήσι και ωραία γυναίκα!!!!!δεν θα θες να φύγεις από τα χέρια της.. :cheesy:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
την δευτέρα 10 του μηνα θα ειμαι φραγκφουρτη για μια εβδομαδα λογο της εκθεσης , οποτε θα ενημερωσω για ολα τα ιδρυματα και τα τεμαχια τους... :tooth: :tooth: :tooth:

φίλτατε θέλουμε πλήρη ενημέρωση διότι καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα...θα τραβηχτούμε και εμείς προς τα εκεί σε λίγο καιρό...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
ελπιζω να κρατησει κ ο καιρος για να κανω τα test drive με το φως της ημερας , πισω στην αυλη με την πισινα και τις τεντες...  :boff:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ελπιζω να κρατησει κ ο καιρος για να κανω τα test drive με το φως της ημερας , πισω στην αυλη με την πισινα και τις τεντες...  :boff:

μεγάλε με παίρνεις μαζί σου?θα σου καθαρίζω και τις πατουσες από τους κάλους!!!!είμαι πολύ καλός σε αυτά! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom