Νέα

FKK-Oase Φρανκφούρτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα australos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 784
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
ο φίλος μου δεν κατάφερε να δώσει το 5ο του άρα το σκόρ έκλεισε για παρασκευή βράδυ στο 7-4 και φύγαμε γύρω στα μεσάνυχτα......στο μεσοδιάστημα της παραμονής μας εκεί απολαύσαμε τα 2 καλύτερα facilities που έχουν.......α) το μεγάλο τζακούζι που είναι υπεργαμάτο......και β) την πίτσα του ξυλόφουρνου του.....γερμανού λουι ντε φινές.....ήταν όλα τα λεφτά...μπράβο του....το φαγητό ήταν μέτριο αλλά οκ.....φάγαμε 2 φορές.... Έτσι έκλεισε και η 2η σερί μέρα μας σε φκκ......

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
281
Πήγα πριν δέκα μέρες. Κυριακή.
Πληρώνεις 65 ευρώ για να δεις γυμνές γυναίκες, να κάνεις μια σάουνα, να φας μια (ωραία-Ιταλική-με λεπτή ζύμη) πίτσα, Τέλος.
Το υπόλοιπο φαγητό σαν ανύπαρκτο, τα μόνα γλυκά donuts(!).
Καμιά 40αριά γυναίκες το πολύ, ίσως αν έψαχνα να έβρισκα μία γαμήσιμη , αλλά βασικά ξενέρωσα γιατί η πλειοψηφία ήταν τσιγάρο, νεύμα έλα εδώ (άντε γ*μήσου κυρά μου που βαριέσαι να σηκωθείς), where are you from, χείλη ροφού, βυζιά σιλικόνης, σχεδόν όλες Ρουμάνες συν μια μαυρούλα.
Η ποιότητα έχει πέσει τρελά, δεν ξέρω καν αν θα ξαναπάω ποτέ...

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
23
Like
11.290
Πόντοι
3.236
μήπως ξέρει κανείς συναγωνιστής πόσο κάνει το εισητήριο μέχρι Φρανκφούρτη καιμε ποια εταιρεία συμφέρει
Σκέφτομαι να πάω με ένα φιλαράκι μου....
έχω ακούσει ότι η air berlin κάνει καλές τιμές ισχύει;
Eρχεται Black Friday Μύστη, προσωπικά πηγαίνω με Aegean που είναι πάντα στην ώρα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom