crossxania
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
κανένα καλό φίλτρο και αποτελεσματικό?
Χωρις να διαβασω σχολαστικά την ερωτηση σου … το πιο σωστο ειναι να βαλεις ενα φιλτρο στη κεντρική παροχη σε σημειο να μν το βλεπει ο ηλιος το οποια πρεπει καθε 3 μηνες να αλλάζεις , και να αποτελείτε η απο νήμα η νήμα άνθρακα .. θα ελεγα νήμα εγω λογω οικονομίας .. με αυτο το φιλτρο πιανεις τα χοντρα σκουπίδια και προστατεύεις την εγκατασταση … απο εκει και περα θα εβαζα και ενα δευτερο φιλτρο στη κουζινα για το νερο που πίνουμε , και ετσι εισαι καλημενος σε ολα , εχω καποια στο μυαλο μου αν ψαχνεις μαρκα θα τις στηλω αυριο..μαγκες μια ερωτηση αν βαλω στη κεντρικη παροχη φιλτρο νερου αξιζει γενικα.ακουσα οτι αν γινει μια εργασια εκιει κοντα βουλωνει απο τα χωματα που θα μπουν απο τον ανοιγμενο σωληνα και θελει συχνη αλλαγη.εχω βαλει στη βρυση νερου αλλα και στη ντουζιερα .σκεφτομουν μια και καλη στη κεντρικη παροχη και να τελειωνω.και μια ερωτησ ακομη αυτοι που διαφημιζουν τα φιλτρα νερου και ισχυριζονται οτι το σωμα αποροφα πολυ ευκολα σα σφουγγαρι το χλωριο ισχυει ??η ειναι τελειως αβασιμο??ας απαντησουν καλυτερα οι χημικοι μηχανικοι , οι μηαχανολογοι,και οι γιατροι
Τελικά θελουμε φίλτρο νερού ;
Είχα ακούσει πως το νερό της Αθήνας είναι καλής ποιότητας. Από τα καλύτερα σε μεγαλουπόλεις.
Εγώ που είμαι χημικος μηχανικος - γυναικολογος, θα σου πω να βαλεις φιλτρο σε αυτα που διαβαζεις και ακους.μαγκες μια ερωτηση αν βαλω στη κεντρικη παροχη φιλτρο νερου αξιζει γενικα.ακουσα οτι αν γινει μια εργασια εκιει κοντα βουλωνει απο τα χωματα που θα μπουν απο τον ανοιγμενο σωληνα και θελει συχνη αλλαγη.εχω βαλει στη βρυση νερου αλλα και στη ντουζιερα .σκεφτομουν μια και καλη στη κεντρικη παροχη και να τελειωνω.και μια ερωτησ ακομη αυτοι που διαφημιζουν τα φιλτρα νερου και ισχυριζονται οτι το σωμα αποροφα πολυ ευκολα σα σφουγγαρι το χλωριο ισχυει ??η ειναι τελειως αβασιμο??ας απαντησουν καλυτερα οι χημικοι μηχανικοι , οι μηαχανολογοι,και οι γιατροι
μαγκες μια ερωτηση αν βαλω στη κεντρικη παροχη φιλτρο νερου αξιζει γενικα.ακουσα οτι αν γινει μια εργασια εκιει κοντα βουλωνει απο τα χωματα που θα μπουν απο τον ανοιγμενο σωληνα και θελει συχνη αλλαγη.εχω βαλει στη βρυση νερου αλλα και στη ντουζιερα .σκεφτομουν μια και καλη στη κεντρικη παροχη και να τελειωνω.και μια ερωτησ ακομη αυτοι που διαφημιζουν τα φιλτρα νερου και ισχυριζονται οτι το σωμα αποροφα πολυ ευκολα σα σφουγγαρι το χλωριο ισχυει ??η ειναι τελειως αβασιμο??ας απαντησουν καλυτερα οι χημικοι μηχανικοι , οι μηαχανολογοι,και οι γιατροι
αγόρασε κανένας ή έψαξε κανα καινούργιο φίλτρο νερού ? έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στα φίλτρα....