kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.064
- Πόντοι
- 6.256
Δεν καταλαβα απ τη φωτο, εχει αντιπροσωπο στην ελλαδα?Δεν ειναι δύσκολο,με αριδα νουμερο 12 γίνεται .
Δε βγαζω το ονομα
Δεν καταλαβα απ τη φωτο, εχει αντιπροσωπο στην ελλαδα?Δεν ειναι δύσκολο,με αριδα νουμερο 12 γίνεται .
Δεν καταλαβα απ τη φωτο, εχει αντιπροσωπο στην ελλαδα?
Δε βγαζω το ονομα
Δεν καταλαβω που πρεπει να στειλουμε το νερο για αναλυση αν δε μας αρεσει η γευση του.
Σε χημειο,και αντε και σου κανανε την αναλυση.Τι θα καταλάβεις?Δεν καταλαβω που πρεπει να στειλουμε το νερο για αναλυση αν δε μας αρεσει η γευση του.
Να την δείξεις στον Αζαζελ να σου πειΣε χημειο,και αντε και σου κανανε την αναλυση.Τι θα καταλάβεις?
Ξερεις να κανεις δειγματοληψία μονος σου?Και πες ότι βρίσκεις καποια mg βαρεα μεταλλα ή άλλες οργανικες ουσιες.Ξερεις ποιες ουσιες και σε τι ποσοτητες πρεπει να βρίσκονται στο ποσιμο νερό?και μετα από εκει,τι θα κανεις,θα αλλαξεις τις σωληνώσεις από την πηγη μεχρι το σπιτι σου?Θα καταλαβω αν χρειαζομαι καποιο φιλτρο ή να αλλαξω σωληνωσεις.
προσβαλεις εμενα που δεν ξερεις καν οτι ειμαι υδραυλικος,
Ναι, εσένα.
Κι αν ήξερα ότι είσαι υδραυλικός, θα σου έσουρνα και παραπάνω.
Μαλάκα.
Το οτι εισαι μαλακας το είπαμε παραπάνω!!!
Κατι επι της ουσίας θα μας πεις η απλα θα βρίζεις για να δείξεις τον ανδρισμό σου;
το ποστ σου,
Κλαιω..
31€ τα έξι με μεταφορικά!ένα brita ειχα παρει για τη βρυση, αφου το εβαλα, μετα σταματησε να το φερνει το πρακτικερ και δεν βρισκω πια ανταλακτικα
εγω εχω βαλει στην κεντρικη παροχη ενα νηματος για χωματα και ενα αφαλατωσης (κοστος 10€/μηνα) και στον νεροχυτη για ποσιμο ενα ανθρακα 0,5mikron(κοστος 20€/ετος).... τελειο αποτελεσμα..
Το καλυτερο θα ηταν να παρετε εναν υδραυλικο και να του πειτε να σας βαλει με τη σειρα τα εξης...
Ξεκιναμε απο το ρολοι της υδρευσης οπου πρεπει να μπει ενα μαγνητακι αλατων(θελει αλλαγη σε 50 χρονια!!!)(και οχι χαλαζιας!!!)]ενας αμμοκρατης(απλα καθαρισμα 1 φορα το χρονο)και ενα φιλτο νημα(καθε 3 μηνες αλλαγη με κοστος 1,5-2e)
Απο κει και περα αν θελει κανεις να πινει καθαρο νερο απο τη βρυση ας βαλει κατω απο τον πανγκο ενα φιλτο με ενεργο ανθρακα(θελει αλλαγη μια φορα το χρονο και εχει κοστος 15-20e)
Ολα αυτα μαζι βγαινουν καπου στα 100e + τη δουλεια του υδραυλικου 50-70e
ελα ρε άλανε, αυτο έχω κι εγω εδω και χρονια....5 ευρω το φιλτρακι ενεργου ανθρακα, με αλλαγη του καθε 3 μηνες....(αγορασμενο απο σβουρδακος στην Αθηνας)
ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ & ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΣΣΣΑ !!