flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Οι φίλοι του Ηρακλή θα γνωρίζουν ότι η πρώτη αντίπαλος στο final four της Πράγας είναι η Ρωσική Ίσκρα.. Αλλά γνωρίζουν πως έχει φανατικές οπαδούς που την ακολουθούν παντού;
Καλώς ήλθες φίλε στον χώρο της ελεύθερης πεοπαλινδρόμησηςωπ.......αν και ανιδεος ακομα τις μυοχαρωσης, αλλα συναδελφος περιπου με τους γενικα μηχανικους και λατρης του σπαμινγκ αλλα ελεου ελειψεως χωρου ...μεναμε στην πεινα.
απο οτι βλεπω ειναι και ο εν "μπουρδελα" αδελφος αλφιστας εδω ενεργο μελος με ωραια και επικαιρα ποστ......
αα ποτε παμε λαρισα?
πουτσα το ισχυροτερο δοκαρι αντεχει σε θλιψη-εφελκυσμο-καμψη-στρεψη και δεν ξερω κατα ποσο την εχει βγαλει καθαρη σε διατμηση!
πακτομενο λοιπον ετουτο το δοκαρι χαλαρωνει και διαστελεται σε καθε περισταση, ικανο για να αντεξει πολλα φορτια
να πουμε και κατι επιστημονικο και σχετικο με τον νεοσυσταθεν οργανισμο.
Καλωσορίζω εκ νέου μια ακόμα εξέχουσα προσωπικότητα της επιστημονικής κοινότητας. Τέτοια μυαλά χρειαζόμαστε στην ΑΤΕ Μυοχαλαρωτικήπουτσα το ισχυροτερο δοκαρι αντεχει σε θλιψη-εφελκυσμο-καμψη-στρεψη και δεν ξερω κατα ποσο την εχει βγαλει καθαρη σε διατμηση!
πακτομενο λοιπον ετουτο το δοκαρι χαλαρωσει και διαστελεται σε καθε περισταση, ικανο για να αντεξει πολλα φορτια
να πουμε και κατι επιστημονικο και σχετικο με τον νεοσυσταθεν οργανισμο.
η εταιρια ενισχυεται με λαμπρους επιστημονες απ'οτι βλεπω...Νομίζω σαν μια εταιρία που σέβεται το όνομά της θα πρέπει πρωτού ξεκινήσουμε οποιαδήποτα εργασία, να προηγείται ένα STP (Standar Penetration Test - Τυπική Δοκιμή Διείσδυσης), και μετά να ακολουθεί η διάνοιξη της εκάστοτε σήραγγας.
Χαλάρωσε τρελό αγόρι. Ακόμη δεν ιδρυθήκαμε, θες και χρηματιστήριαη εταιρια ενισχυεται με λαμπρους επιστημονες απ'οτι βλεπω...
ps1 i love this thread.ακαταπαυστο spamming
ps2 μηπως πρεπει να εισηχθουμε στο χρηματιστηριο???
στοχευω παντα ψηλα...Χαλάρωσε τρελό αγόρι. Ακόμη δεν ιδρυθήκαμε, θες και χρηματιστήρια
Όπως βλέπεις αγαπητέ τον έχουμε ξεχειλώσει. Τι νέα;καλα ρε,που σας χανω που σας βρισκω εδω γρεφετε?τι κανετε?
τα ιδια,δεν εχει αλλαξει κατι.βολτες δεν κανω τωρα τελευταια κ μου φαινεται εχω χαλασει λιγοΌπως βλέπεις αγαπητέ τον έχουμε ξεχειλώσει. Τι νέα;
Όπως μας άφησες. Μέσα στη βαρεμάρα και τη μαλακίαεσιες τα νεα σας?οπως σας αφησα η ειχαμε αλλαγες?