και τον απαραιτητο ικανοτικο κομβου(για να εχουμε το πανω κεφαλι ησυχο στα αχουρια που μπαινοβγαινουμε) και ειμαιστε gooood to go
εγω προτεινω δυναμικη αναλυση του φαινομενου !
και τον απαραιτητο ικανοτικο κομβου(για να εχουμε το πανω κεφαλι ησυχο στα αχουρια που μπαινοβγαινουμε) και ειμαιστε gooood to go
χαχαεγω προτεινω δυναμικη αναλυση του φαινομενου !
Με την γκαντεμιά που με δέρνει ίσα που τρώμε και πόρτατελικα πετρο μαθενω οτι κανονιστικε το μιτινκ για το απογευμα
ασε εμενα να επιβλεπω
Να κάνουμε μια κοινοπραξία μπρεοχι ντρεπομαι ...
αμα θες να συμμετασχεις και συ στην ομαδα μελετης .
Να κάνουμε μια κοινοπραξία μπρε
φυσικα .
Την ΑΤΕ Μυοχαλαρωτικη .
προφανως, αν με χρειαστει η επιστημη,θα ειμαι εκει,εχουμε δωσει και ορκο,τι να κανουμε...οχι ντρεπομαι ...
αμα θες να συμμετασχεις και συ στην ομαδα μελετης .
προφανως, αν με χρειαστει η επιστημη,θα ειμαι εκει,εχουμε δωσει και ορκο,τι να κανουμε...
Ελπίζω να κατάλαβες την αλληγορία. Η μεσαία λειτουργεί σαν γέφυρα μεταξύ των δυο σηράγγωνοχι για μενα , για την φουκαριαρα την επιστημη !
πετρο το λογοτυπο της εταιρειας μας ΤΑ ΣΠΑΕΙ !
Ελπίζω να κατάλαβες την αλληγορία. [glow=red,2,300]Η μεσαία λειτουργεί σαν γέφυρα μεταξύ των δυο σηράγγων [/glow]
thanx thanx,εγινε πανικος χθες στο κλειστο του Ευοσμου...συγχαριτηρια στους φιλους μας τους ηρακλειδεις για το βολευ !
θα εχουν την τυχη να ταξιδευσουν σε μια πολη που φημιζεται για την καλαισθησια της , την αρχιτεκτονικη της , τα μνημεια , τα μουσεια και γενικα θα ευχαριστησουν την διαμονη τους εκει .
εμεις που δεν θα ερθουμε , θα ειμαστε μαζι σας ( lucky bastards ) .
αντε φερτε και την κουπα .
Ric δεν πάμε και εμείς; Αφού τον γουστάρουμε τον Ηρακλή!!!συγχαριτηρια στους φιλους μας τους ηρακλειδεις για το βολευ !
θα εχουν την τυχη να ταξιδευσουν σε μια πολη που φημιζεται για την καλαισθησια της , την αρχιτεκτονικη της , τα μνημεια , τα μουσεια και γενικα θα ευχαριστησουν την διαμονη τους εκει .
εμεις που δεν θα ερθουμε , θα ειμαστε μαζι σας ( lucky bastards ) .
αντε φερτε και την κουπα .
Ric δεν πάμε και εμείς; Αφού τον γουστάρουμε τον Ηρακλή!!!
Τέλος πάντων >..
Ας κάνουμε μια αρχή .. Με ένα όρο όμως..
Μετά θα πάμε και για Τσεχοσλοβάκικο επιδόρπιο ...