Λέω οτι δουλεύω και στα διαλείμματα χαλάω την ακατάπαυστη ενημέρωση του threadγια σενα ανοιξα αυτο το threadακι .
να ερθει και ο kontos και ο humax και ολα τα καλα παιδια να γινει τζερτζελος .
δεν πιστευω να δουλευεις ?
λοιπον εδω σπαμαρουμε ακαταπαυστα !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλοι μυοχαλάρωσης Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ric Flair
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 212
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
οι συναγωνιστες πολιτικοι μηχανικοι να αναλαβουν δωρεαν ο καθενας να ανακαινηση το μπουρδελο τις περιοχης του.τα περισσοτερα χρειαζοντε μια αισθητικη παρεμβαση.
εγω τσαμπα ΔΕΝ δουλευω . ειδικα γιαυτους . να δωσουν κανα ευρω να φτιαξουν τα μαγαζια τους .
ουτε σε ειδος πληρωνομαι .
και να φερουν και καμια κοπελα της προκοπης .
Λέω οτι δουλεύω και στα διαλείμματα χαλάω την ακατάπαυστη ενημέρωση του thread
δεν χαλας τιποτα . μας φτιαχνετε το κεφι .
οποτε εδω χαβας και διπλα ενημερωση .
Έχει καθόλου κίνηση στο γραφείο;δεν χαλας τιποτα . μας φτιαχνετε το κεφι .
οποτε εδω χαβας και διπλα ενημερωση .
Δύσκολοι καιροί για βουτιές. αν θες καμια γνώμη στείλε pmστο ποιο ?
σπιτι ειμαι και μαγειρευω !
μοσχαρακι με μπιζελια .
μετα απο ενα κακο φεβρουαριο τωρα τελευταια κατι κινηται .
το θεμα ειναι οτι συζηταω με πολλους για δουλειες , αλλα λιγοι τολμουν .
Είμαι όλος αυτιά. Όσο για συνταγές ας είναι καλά το διαδίκτυοεχεις καμια καλη συνταγη ?
για φαγητο εννοω .
τεσπα κατι εχω στο μυαλο μου καποια στιγμη θα τα πουμε .
καλο μεσημερι και καλη ορεξη .
κοιτα ric, με δεδομενη την οικονομικη κριση που επικρατει, απο το να μην πληρωθουμε καθολου,δεχομεθα και πληρωμη σε ειδος. εξ'αλλου εκει θα τα φαμε ουτως ή άλλωςεγω τσαμπα ΔΕΝ δουλευω . ειδικα γιαυτους . να δωσουν κανα ευρω να φτιαξουν τα μαγαζια τους .
ουτε σε ειδος πληρωνομαι .
και να φερουν και καμια κοπελα της προκοπης .
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
οι συναγωνιστες πολιτικοι μηχανικοι να αναλαβουν δωρεαν ο καθενας να ανακαινηση το μπουρδελο τις περιοχης του.τα περισσοτερα χρειαζοντε μια αισθητικη παρεμβαση.
οι πολιτικοι μηχανικοι καλυτερα ν'ασχοληθουν με αλλα πιο ενδιαφεροντα σχετικα με το αντικειμενο της εργασιας τους, γιατι στο τελος θα το ξεχασουν κ αυτο!!
Ας ξεκινησουν με την στατικοτητα του γηπεδου της τουμπας γιατι δεν το βλεπω να αντεχει πολυ ακομα, στο επομενο ντερμπι ισως ναχουμε δραματα
φιλος μου ηταν μηχανικος στα εργα που γίναν περίπου το 2004 στην τουμπα και ,αφοτου τελειώσαν τα εργα, μου είπε "εργα και μαλακιες...,μην ψαρωνεις, καλου κακου εσυ μην πηγαινεις στην 4"οι πολιτικοι μηχανικοι καλυτερα ν'ασχοληθουν με αλλα πιο ενδιαφεροντα σχετικα με το αντικειμενο της εργασιας τους, γιατι στο τελος θα το ξεχασουν κ αυτο!!
Ας ξεκινησουν με την στατικοτητα του γηπεδου της τουμπας γιατι δεν το βλεπω να αντεχει πολυ ακομα, στο επομενο ντερμπι ισως ναχουμε δραματα
Να μην πηγαίνεις για να μην τσαλαπατηθείς από τους υπεράριθμους. Οι κερκίδες δεν πρόκειται να πέσουν, μην ακούς παπαριέςφιλος μου ηταν μηχανικος στα εργα που γίναν περίπου το 2004 στην τουμπα και ,αφοτου τελειώσαν τα εργα, μου είπε "εργα και μαλακιες...,μην ψαρωνεις, καλου κακου εσυ μην πηγαινεις στην 4"
καλα ρε,μεταξυ σοβαρου και αστειου ειπωθηκε.εξ'αλλου ειναι βαζελος ο τυπος δεν τον εμπιστευομαιΝα μην πηγαίνεις για να μην τσαλαπατηθείς από τους υπεράριθμους. Οι κερκίδες δεν πρόκειται να πέσουν, μην ακούς παπαριές
προσωπικη αποψη δεν εχω παντως επι του εργου
Ναι ζώνη σεισμικής επικινδυνότητας ΙΙΙ μάλισταποτε δεν ξες ...
ειναι σεισμος ο λαος του παοκ !
Όλοι οι νόμιμοι οίκοι ανοχής ελέγχονται κάθε χρόνο από τριμελή επιτροπή στην οποία συμμετέχει και Πολιτικός Μηχανικός.
Θα πρέπει ανάλογους ελέγχους να γίνονται και στα ¨κέντρα μυοχαλάρωσης¨! Και επειδή οι δημόσιοι δεν προλαβαίνουν προτείνω να γίνει σχετική λίστα μέσω του thread.
Δηλώστε συμμετοχή...
Περιορισμένος αριθμός...
Θα πρέπει ανάλογους ελέγχους να γίνονται και στα ¨κέντρα μυοχαλάρωσης¨! Και επειδή οι δημόσιοι δεν προλαβαίνουν προτείνω να γίνει σχετική λίστα μέσω του thread.
Δηλώστε συμμετοχή...
Περιορισμένος αριθμός...
pushover analysisθα κανουμε ελεγχο ... σε ταλαντωση ?
και τον απαραιτητο ικανοτικο κομβου(για να εχουμε το πανω κεφαλι ησυχο στα αχουρια που μπαινοβγαινουμε) και ειμαιστε gooood to goθα κανουμε ελεγχο ... σε ταλαντωση ?
Θυμάμαι τότε που πεταλώναμε τα άλογα στη διμοιρία συντηρήσεως και δακρύζω.καλα,γελα οσο θες... για να εχω και εγω το δικαιωμα να δουλευω τους νεοπες τωρα που θα γινει 9μηνο
πες μας καμμια εμπειρια απο το μετωπο ρε πετρο. τι θυμασαι απο τους γερμανους??
Παπάρια άργησα να παω στρατό, δεν είμαι τόσο παλιός αλλά έκανα 23 μήνες. Ήμουν και ΔΕΑ πανάθεμά με
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις