Έκανα απλό μασαζάκι με φραπεδάκο (πως με βρίσκεις; διαβασμένος;) και ήταν πολύ καλήτο πρωτο φαινεται , το δευτερο πως το ξες ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλοι μυοχαλάρωσης Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ric Flair
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 212
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
κ καλα κανετε.δεν μου ειπατε ομως ακομα σε ποιο ειναι κ βαριεμαι να γυρναω κ να το ψαχνωκαλημερα και στους deker και piatsa !
λιγο ενημερωση ... λιγο χαβα ... να περναει η ωρα !
Έκανα απλό μασαζάκι με φραπεδάκο (πως με βρίσκεις; διαβασμένος;) και ήταν πολύ καλή
εξαιρετικος !
ασχετο : θα παει κανεις στην εκθεση ( energy tech ) αυριο ?
Αν ρωτάς για την κοπέλα είναι στο μασατζίδικο της Καλλιδοπούλουκ καλα κανετε.δεν μου ειπατε ομως ακομα σε ποιο ειναι κ βαριεμαι να γυρναω κ να το ψαχνω
κ καλα κανετε.δεν μου ειπατε ομως ακομα σε ποιο ειναι κ βαριεμαι να γυρναω κ να το ψαχνω
νεολαια !
καλιδοπουλου .
Εγώ προσωπικά όχιεξαιρετικος !
ασχετο : θα παει κανεις στην εκθεση ( energy tech ) αυριο ?
αχα.....εδιαφερον ακουγεται.πως κ δεν εχει παρει ακομα κανεις σας το φουλ για να ξερουμε?Αν ρωτάς για την κοπέλα είναι στο μασατζίδικο της Καλλιδοπούλου
συγνωμη γεροντα.......νεολαια !
καλιδοπουλου .
Δεν άκουσα καλά λόγια τελευταία. Πολλές επιχώσειςο χαβαλες πανω απ ολα!λεω να κανω βουλγαρη καμια βολτα αυτες τις μερες...να δουμε θα χει τιποτα αξιολογο...
Πανάθεμά σε γιατί βαριέσαι να διαβάσεις; Δεν κάνει φουλαχα.....εδιαφερον ακουγεται.πως κ δεν εχει παρει ακομα κανεις σας το φουλ για να ξερουμε?
οκ,δεν ξανα ρωταω τιποτα αφου με μαλωνετε.Πανάθεμά σε γιατί βαριέσαι να διαβάσεις; Δεν κάνει φουλ
Έλα τώρα μην κάνεις σαν παρεξηγιάρα γκόμεναοκ,δεν ξανα ρωταω τιποτα αφου με μαλωνετε.
θα κανω μια βολτα και θα ενημερωσω..Δεν άκουσα καλά λόγια τελευταία. Πολλές επιχώσεις
γκομενα που εχει περιοδο η χωρις?εχει σημασιαΈλα τώρα μην κάνεις σαν παρεξηγιάρα γκόμενα
συγνωμη γεροντα.......
ελατε βρε . μην το μαλωνετε το παιδι ...
συγχωρεμενος παλικαρι μου , απλα σε πειραζω ...
αλλα και συ ... δυο κλικ ειναι ...
Σαν γκόμενα με μόνιμη περίοδογκομενα που εχει περιοδο η χωρις?εχει σημασια
μπηκα κ τα διαβασα για να μην μου φωναζετεελατε βρε . μην το μαλωνετε το παιδι ...
συγχωρεμενος παλικαρι μου , απλα σε πειραζω ...
αλλα και συ ... δυο κλικ ειναι ...
να σας πω,πηρε το ματι μου σε μια εφημεριδα μια αγγελια για μασαζ στο σπιτι αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος για το τι παιζει.ξερει καποιος για το θεμα?εχει κανει καποιος μασαζ στο σπιτι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις