Νέα

Φιλοδώρημα στα delivery

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσεις δινετε φιλοδωρημα στα delivery boys??

• οχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω?

Ψήφοι: 41 13,4%
  • παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα

Ψήφοι: 162 52,8%
  • δινω αλλα οχι παντα

Ψήφοι: 61 19,9%
  • αναλογως τη φατσα

Ψήφοι: 25 8,1%
  • δινω εκτος σε πακιστανους

Ψήφοι: 18 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    307

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πόσο μαλάκες είστε όσοι κάνετε σαν υστερικές καριόλες για τις αποδείξεις   :jerking:

http://[URL unfurl="true"]www.intechopen.com/source/html/19160/media/image16.jpeg[/img[/URL]]
κάνε το καλό, για να μην μας ζαλίζεις και τ' αρχίδια

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
πάντα σε ολους, 50 λεπτά ή ενα ευρώ  το λιγότερο ,στους μηχανόβιους φίλους μας .......

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Έπειδή τελευταία δουλεύω ως Delivery η ώρα είμαι 2.92 ευρώ.. επίσης δεν είναι δικαιλογία ότι πληρωνόμαστε γιατι τα παίρνουμε καθυστερημένα.επίσης θέλουμε 5 ευρω την μερα βενζινη. καθε 2 μηνες θελουμε λαδια-φρενα. καθε 6μηνο λαστιχα. Στο τέλος δουλεουμε για το μηχανακι.

Εγω το θεωρω γυφτια 1) να το παίζεις μαγκας δινοντας μπουρμπουαρ 5,10 λεπτά. καλύτερα μην δώσεις καθόλου.
2)ειδικα όταν παραγγέλνεις με βροχή η κάτι ώρες περιέργες(πχ το μαγαζι κλεινει 00.30 κ εσυ παραγγελνεις 00.29) δωσε ρε τσιφουτη κατι .
3)δεν ειμαστε υποχρεωμενοι αν δεν εχει ασανσερ να ανεβενουμε στο 5οροφο κ εσυ να μην δινεις κατι..

κ επισης κοψτε την μαλακια καντε αναπαντητη γιατι κοιμαται το μωρο. στα @@ μας. θα καθομαι εγω στην βροχη να βγαζω κινητο για να σε παρω τηλ να ανοιξεις την πορτα.

για φιλοδωρημα λεγαμε αλλου το πηγα αλλα αγανάκτησα.

εγω παντως παντα εδινα οταν έπαιρνα και θα δινω. έως 2 ευρω το πολυ. αλλα το φιλοδωρημα ειναι η χαρα του ντελιβερα. χωρις αυτο δεν αξιζει

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Έπειδή τελευταία δουλεύω ως Delivery η ώρα είμαι 2.92 ευρώ.. επίσης δεν είναι δικαιλογία ότι πληρωνόμαστε γιατι τα παίρνουμε καθυστερημένα.επίσης θέλουμε 5 ευρω την μερα βενζινη. καθε 2 μηνες θελουμε λαδια-φρενα. καθε 6μηνο λαστιχα. Στο τέλος δουλεουμε για το μηχανακι.

Εγω το θεωρω γυφτια 1) να το παίζεις μαγκας δινοντας μπουρμπουαρ 5,10 λεπτά. καλύτερα μην δώσεις καθόλου.
2)ειδικα όταν παραγγέλνεις με βροχή η κάτι ώρες περιέργες(πχ το μαγαζι κλεινει 00.30 κ εσυ παραγγελνεις 00.29) δωσε ρε τσιφουτη κατι .
3)δεν ειμαστε υποχρεωμενοι αν δεν εχει ασανσερ να ανεβενουμε στο 5οροφο κ εσυ να μην δινεις κατι..

κ επισης κοψτε την μαλακια καντε αναπαντητη γιατι κοιμαται το μωρο. στα @@ μας. θα καθομαι εγω στην βροχη να βγαζω κινητο για να σε παρω τηλ να ανοιξεις την πορτα.

εγω παντως παντα εδινα οταν έπαιρνα και θα δινω. έως 2 ευρω το πολυ. αλλα το φιλοδωρημα ειναι η χαρα του ντελιβερα. χωρις αυτο δεν αξιζει

Σωστος...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

με 2 ευρω παιρνω 3 γιαουρτια :-*

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
οπως ειπα δινω παντα 50 λεπτα ΑΛΛΑ οταν τους βλεπω στο δρομο πως πανε οι πιο πολλοι (καβαλανε πεζοδρομια,σφηνες ολη την ωρα ,πανε με 80 στα στενα) σκεφτομαι οτι τα θελουν και τα παθαινουν ωρες-ωρες

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
οπως ειπα δινω παντα 50 λεπτα ΑΛΛΑ οταν τους βλεπω στο δρομο πως πανε οι πιο πολλοι (καβαλανε πεζοδρομια,σφηνες ολη την ωρα ,πανε με 80 στα στενα) σκεφτομαι οτι τα θελουν και τα παθαινουν ωρες-ωρες

δεν είναι έτσι φίλε, η δουλειά αυτή έχει πάρα πολύ μεγάλη πίεση και να την διατηρήσεις πρέπει εκτός των άλλων να είσαι και πολύ γρήγορος.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αν έχεις παραγγείλει 2-3 φορές από ένα μαγαζί σε έχουν σταμπάρει πλέον (πόσα αφήνεις, αν είσαι ευγενικός κοκ).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μ αρεσει που λενε οι ντελιβεραδες... "τρωω την βροχη" κανω το ενα κανω το αλλο...

στα αρχιδια μου... αν δεν σ αρεσει η δουλεια φευγεις. Εγω θα πληρωσω επειδη δεν αρεσει σε σενα η δουλεια?

Αμα πληρωνεις εσυ το μηχανακι σου τι φταιω εγω?

δεν παμε καλα μου φαινεται σε αυτη τη χωρα ακου εκει τι λενε ρε

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν είναι έτσι φίλε, η δουλειά αυτή έχει πάρα πολύ μεγάλη πίεση και να την διατηρήσεις πρέπει εκτός των άλλων να είσαι και πολύ γρήγορος.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αν έχεις παραγγείλει 2-3 φορές από ένα μαγαζί σε έχουν σταμπάρει πλέον (πόσα αφήνεις, αν είσαι ευγενικός κοκ).
ουτε στην σιλικον βαλευ δλδ τετοιος ανταγωνισμος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα ελα ντε... αμα νιωθει πιεση ας φυγει.

Εμας οταν θα μας φωναξουν να τους φτιαξουμε κατι αν τους πουμε οτι σπουδασαμε

και ζοριστηκαμε ... ξερεις τι θα πουνε? στα αρχιδια μου ας μην σπουδαζες.

Οποτε ιδια απαντηση και σε ολους αυτους... ντελιβεραδες κτλπ

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δηλαδη αμα πας την παραγγελια 5 λεπτα αργοτερα θα σου κανει παρατηρηση το αφεντικο? νομιζω ο χρονος παραδοσης ειναι μεχρι 45 λεπτα οποτε για ποιο λογο να βιαστεις  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειχα παλια εναν συμμαθητη που δεν περασε πουθενα και κοροιδευε οσους σπουδασανε και εκραζε και ελεγε μαλακιες....

μετα απο μερικα χρονια τον πετυχα ντελιβερα... χαχαχα ελα ρε αγορινα του λεω τι κανεις ολα καλα????

την δευτερη φορα τον ειχα και περιμενε κανα 10λεπτο απο κατω... ελα σορρυ του κανω ημουν στο μπανιο  :2funny: :2funny: :2funny:

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
δηλαδη αμα πας την παραγγελια 5 λεπτα αργοτερα θα σου κανει παρατηρηση το αφεντικο? νομιζω ο χρονος παραδοσης ειναι μεχρι 45 λεπτα οποτε για ποιο λογο να βιαστεις  :think:
δεν είναι έτσι φίλε, η δουλειά αυτή έχει πάρα πολύ μεγάλη πίεση και να την διατηρήσεις πρέπει εκτός των άλλων να είσαι και πολύ γρήγορος. Πολλοί νομίζουν ότι απλά καβαλάς ένα μηχανάκι και κάνεις βόλτες αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.

Αν είσαι κουβαρντάς
-Όλοι οι ντελιβεράδες θα σκοτώνονται ποιος θα σου την φέρει και πολλές φορές θα γίνονται και μεταξύ τους λαμογιές (πχ ο προηγούμενος θα παίρνει σε διπλή και τον καλό αν και δεν κολλάει 100% με την δική του, από άποψης του που πηγαίνει)
-θα σου την  φέρνουν πάντα το γρηγορότερο δυνατόν
-θα είναι ευγενικοί
-θα είναι πρόθυμοι να σου κάνουν το κάτι παραπάνω ανάλογα φυσικά το τι φιλοδωρημα αφηνεις κάθε φορά (πχ τσιγάρα, εφημερίδα)

Αν δεν αφήνεις τίποτα
-Δεν ισχύουν όλα τα από πάνω
-Πολλοί θα θέλουν να σε ξενερώσουν για να μην παραγγέλνεις (κουνημένα αναψυκτικά, αργοπορημένες παραγγελίες)
-Μερικοί για εκδίκηση θα κάνουν κάποια πράγματα στο φαγητό σου τα οποία δεν θα καταλάβεις ποτέ.

Μην τυχόν και πέεσεις σε μαλάκα διανομέα και δεν αφήνεις τίποτα. Ειδικά αν βρέχει ή αν έτυχε να παραγγείλεις πριν από κάποιον που αφήνει 3ευρα ....

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ειχα παλια εναν συμμαθητη που δεν περασε πουθενα και κοροιδευε οσους σπουδασανε και εκραζε και ελεγε μαλακιες....

μετα απο μερικα χρονια τον πετυχα ντελιβερα... χαχαχα ελα ρε αγορινα του λεω τι κανεις ολα καλα????

την δευτερη φορα τον ειχα και περιμενε κανα 10λεπτο απο κατω... ελα σορρυ του κανω ημουν στο μπανιο  :2funny: :2funny: :2funny:

το αστείο που ακριβώς είναι;

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δεν εχω δουλεψει ντελιβερι οποτε δε μπορω να ξερω τι πιεση εχουν αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχει ελαχιστος χρονος παραγγελιας γυρω στα 30-40 λεπτα(καθε μαγαζι μου λεει διαφορετικη ωρα) οποτε ΔΕΝ υπαρχει λογος να σκοτωνονται.αλλο παω γρηγορα κι αλλο κανω το βαλεντινο ροσι με παπι.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν είναι έτσι φίλε, η δουλειά αυτή έχει πάρα πολύ μεγάλη πίεση και να την διατηρήσεις πρέπει εκτός των άλλων να είσαι και πολύ γρήγορος. Πολλοί νομίζουν ότι απλά καβαλάς ένα μηχανάκι και κάνεις βόλτες αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.

Αν είσαι κουβαρντάς
-Όλοι οι ντελιβεράδες θα σκοτώνονται ποιος θα σου την φέρει και πολλές φορές θα γίνονται και μεταξύ τους λαμογιές (πχ ο προηγούμενος θα παίρνει σε διπλή και τον καλό αν και δεν κολλάει 100% με την δική του, από άποψης του που πηγαίνει)
-θα σου την  φέρνουν πάντα το γρηγορότερο δυνατόν
-θα είναι ευγενικοί
-θα είναι πρόθυμοι να σου κάνουν το κάτι παραπάνω ανάλογα φυσικά το τι φιλοδωρημα αφηνεις κάθε φορά (πχ τσιγάρα, εφημερίδα)

Αν δεν αφήνεις τίποτα
-Δεν ισχύουν όλα τα από πάνω
-Πολλοί θα θέλουν να σε ξενερώσουν για να μην παραγγέλνεις (κουνημένα αναψυκτικά, αργοπορημένες παραγγελίες)
-Μερικοί για εκδίκηση θα κάνουν κάποια πράγματα στο φαγητό σου τα οποία δεν θα καταλάβεις ποτέ.
Μην τυχόν και πέεσεις σε μαλάκα διανομέα και δεν αφήνεις τίποτα. Ειδικά αν βρέχει ή αν έτυχε να παραγγείλεις πριν από κάποιον που αφήνει 3ευρα ....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτα δεν τα εκανα ουτε στο στρατο που ημουν κωλοπαιδο...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μάλλον έχεις λανθασμένη αντίληψη του τι είναι κωλόπαιδο
οντως αυτοι ειναι σκατανθρωποι.Μαρεσει που λες "Μερικοί για εκδίκηση θα κάνουν κάποια πράγματα στο φαγητό σου τα οποία δεν θα καταλάβεις ποτέ" .Γτ εκδικηση δλδ ?
του εκανε κανεις τπτ?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
καλα κανω που τα εχω κοψει τα ντελιβερι.με τοσους μαλακες ντελιβεραδες γλιτωνω πολυ χλεπα...ευτυχως εδινα παντα κατι παραπανω αρα μαλλον την εχω σκαπουλαρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom