Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Ελα φιλε docker,
αν υπαρχει παραδεισος, πρεπει να ειναι καπου εκει, σωστα;;;;
Μιλαω και με εναν αρκετα ψαγμενο αμερικανο γι'αυτα τα θεματα.
Μου εχει πει τα ιδια.
Απαιτησεις; Μηδενικες.
Αν προσφερεις, γευματα της ημερας, ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι, και βασικα-απλα ρουχα, η πλειοψηφια των κοριτσιων ειναι υπερευχαριστημενη....
Απλα, ταπεινα πραγματα δηλαδη....
Και γενικως ειναι πολυ ευαισθητες και πολυ δοτικες...
Δηλαδη, καρααξιζει να μπλεξεις σοβαρα μαζι τους, δεν ειναι δυτικες λαμογιοπουτανες που κοιτανε πως θα στα φανε, και μετα να πανε στον επομενο!
Μαλιστα, αν οντως υπαρχει αγαπη, πολλοι μου εχουν πει, οτι πχ και αναπηρος να μεινει ο αντρας, αυτες θα πανε να δουλεψουν και θα φερουν χρηματα σπιτι, να καλυψουν τα εξοδα, και να τα διαχειριστει ο αντρας!
Δηλαδη, γυναικες-διαμαντια, δεν παιζονται!!!!!
Ειχαμε κι εμεις τετοιες γυναικες....οι γιαγιαδες μας ισως, πριν καμια 60αρια χρονια στην Ελλαδα....μετα μας ηρθαν οι φεμινισμοι....
docker,
εχω καταληξει, οτι σαν τις ασιατισες και δη φιλλιπινεζες, δεν υπαρχουν στον πλανητη.
Μπορει να μην ειναι τα ομορφοτερα πλασματα στον κοσμο, αλλα στα κομματια κι η ομορφια....
εχουν ολα τα υπολοιπα που θα πρεπε να χει μια γυναικα που ξερει τον ρολο της....
Το μονο που με κολαει ειναι το διαχειριστικο/διαδικαστικο,
visa, μαλακιες, γραφειοκρατιες, πρεσβειες, σενγκεν, παπαριες,
χιλια μυρια κυματα να περασεις για να φερεις την πινεζα της καρδιας σου στην Ελλαδα....
Εχω ταλαιπωρηθει με διαφορα τα τελευταια χρονια,
και δεν ξερω αν εχω ορεξη να αρχισω να μπλεκω με τετοιες ιστοριες....
αλλα οσο κι αν το ψαχνω με διαφορες εθνικοτητες (βουλγαρια, ουκρανια, πολωνια κλπ),
βλεπω οτι τελικα, η Ασια ειναι απλα ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ....
Αν μπορουσε μια απο τις πολλες που μιλω online, και ειναι κοριτσακια-διαμαντακια,
απλα να μπει σε ενα αεροπλανο και να ερθει Ελλαδα,
το παιχνιδι θα ειχε σχεδον τελειωσει, με ευτυχη τροπο....
Αλλα παιζει φαση μαλλον 'σαν βγεις στον πηγαιμο για την Ιθακη....'
Ιδωμεν....
Κοιτα και λίγο αυτό με τις γιαγιάδες μας......
Τις έκανες όλες αγιες από τις φωτογραφίες